2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 77780 بازدید | 2812 پست

این عکس و دیدم یه ایده به ذهنم رسید که گلدون هایی که چند شکل هستن و خونه رو شلوغ نشون میدن با کناف بپوشونیم هم یک شکل میشن هم شلوغی بصری ندارن.نظرتون چیه؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی امروزم  پماد زینک اکساید تموم شده و جایگزین نمیشه...

یه زمانی این پماد رو زیر بغل میزدم برا بوی زیر بغل خوب بود،ولی بعدا گفتن ضرر داره دیگه استفاده نکردم، البته فقط برا مواقع ضروری مثلا هوا خیلی گرم بود میخواستم برم بیرون یا مهمونی میزدم بعدم دوش میگرفتم،ولی خب ترجیح میدم دیگه استفاده نشه،

بادی اسپلش دارم که همیشه فراموش میکنم بزنم، جدیدا شوهرم استفاده میکنه ازش😄😐 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این عکس و دیدم یه ایده به ذهنم رسید که گلدون هایی که چند شکل هستن و خونه رو شلوغ نشون میدن با کناف ب ...

اینا کنفه؟

فکر کنم اینا حصیریه تا جاییکه بیرون دیدم

خیلی خوشگله😍😍 گلدون رو میزارن داخل این حصیرا😍👌👌

سلام دوستان.روز سردی بود امروز... الان هم شب سردار...بچه ها من امروز دوباره رفتم سر کمد مدارک و مرتب ...

اره منم ی یدکی داشتم محل کارم ..

یه سوال من دوتا  عینک دارم  ‌....الان که چشامو عمل کردم می‌خوام بذارم خروجی ..کجا بدم اونا رو ..الان فریم عینک گرونه شاید بدرد یکی بخوره

اینا کنفه؟فکر کنم اینا حصیریه تا جاییکه بیرون دیدمخیلی خوشگله😍😍 گلدون رو میزارن داخل این حصیرا😍👌 ...

اره نخ کنفِ اشتباهی نوشتم کناف

اینارو با کنف بافتن 

گلدون حصیری بد وایمیسه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای دیروز روز تمیز کاری بود یدونه ژیلت کند شده یدونه نصفه شامپو که موهامو خشک میکرد و یدونه ظرف سیر ترشی  گذاشتم خروجی ،کفش کهنه ی شوهرمو یواشکی گذاشتم سطل زباله، داخل کابینتهام سفرش رنگش کمی رفته بود نو کردم چشمم داره میگرده اگه چیز بدر د نخوری باشه بندازمش بیرون

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خانمهای گل چرا از چادر عقدتون بعنوان چادر نماز استفاده نمی کنید یا اگر نو مونده چرا به حرم هدیه نمی ...

از من نازک بود و‌بدن نما نمیشد باهاش نماز خوند

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

نه بخیر گذشت واقعا، کنسل شد😮‍💨

منم استرس گرفتم😑 خب خدارو شکر

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذارین ممنونم.

یا اگه از برند دیگه ای استفاده کردین راضی بودین بگین.

بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذ ...

برادرم ینا دوقلو دوو دارن خیلی راضی هستن 

خدمات بعد از فروششون هم عالیه

خودمون یه دونه  سامسونگ داریم  خیلی راضی نیستم 

نمایندگی هم نداره جمع کرده رفته 

این عکس و دیدم یه ایده به ذهنم رسید که گلدون هایی که چند شکل هستن و خونه رو شلوغ نشون میدن با کناف ب ...

سلام  آره گلدون های یک شکل و یکدست همیشه بهترن برای خونه . البته خودم زیاد با کنف ارتباط برقرار نکردم . همون سرامیک سفید رو ترجیح دادم همیشه . چند تا هم پلاستیکی دارم اونام سفیدن . 

بچها مامانم میخواد یخچال دو قلو مارک کلور بخره اگه اطلاعاتی در مورد این مارک دارین میشه در اختیار بذ ...

خواهر من کلور مدل فک کنم گلوری داره . دو ساله داره و فعلا که راضیه . اینا خوبشون اینه که یخساز و آبسردکن متصل به آب شهریه . اما میدونی یه سری قطعاتشون فک کنم حتی موتور برای یخچال و فریزر مشترکه و برای همین با اینکه دو قلو هست اما نمیشه یخچال رو جایی  جدا گذاشت و فریزر رو جدا. باید به هم متصل بشن همیشه مثل یه ساید . اما مدلهای دیگه هر کدوم مستقلن. بنظر من این صعف بزرگیه . بخاطر همین من دوقلو دوو رو ترجیح میدم . البته خودم ساید دوو دارم .