2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83849 بازدید | 3024 پست
شادی جان من خیلی دیر کیک میپزم بخاطراینکه حشره نزنه میزارمش. الوخورشتی هم همنیطور ازترس حشره، گل کلم ...

عزیزم هرچیزی بسته بندی و فله و... میخری ، یه شبانه روز بذار تو فریزر بمونه و بعد بریز تو ظرف خودش. دیگه به هیچ وجه حشره نمیزنه

من حتی دارو گیاهی هم میخرم اول میذارم فریزر بعد می ریزم تو ظرفش 

خروجی :

شال

چندتا پد اپلاسیون 

سس خوری (ی کوچولو دستش شکسته بود بدنش  سالم‌ بود میخواستم‌ چسب  بزنم ولی 

پشیمون شدم 

یه دونه جاکلیدی دستی  رفت خروجی 

یکی جدید جایگزین شد

یک جفت  جوراب 

۱ دونه گل مصنوعی

هنوز با خودم‌ کنار نیومدم برای گذاشتن دسته گل عروسی و کیف عقدم .

دوستان شما گذاشتین خروجی؟

مانتو و بلوز مجلسی  عقد رفت خروجی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ااتفاقامن گذاشتمش برای چادرنماز مهمان الان سه تاچادرنماز دارم یکیش همین چادرعقدم، یکی چادری شبیه چاد ...

حرم امام رضا فکر نکنم قبول کنه خودشون چادر مخصوص دارن (همه یه شکل با یه پارچه هستن)

امام زاده های اطرافتون بدید

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام عزیزان فعال وهمیشگینزدیک دوساله همراهتون پیش میام پست نذاشتم تا بحال اماااااا بسیار ازتون یاد گ ...

ممنونم عزیزم 😍 اگه دوست داشتید روزانه با ما همراه باشید و تو چالش ها شرکت کنید و گزارش هاتون و بذارید ❤️😘

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

از خیلی وقت پیش دوست داشتم فریزرم از اینی که هست کوچیکتر باشه یا کاش کلا میشد یه جوری زندگی کرد که ا ...

یخچال ما معمولیه.من خیلی راضیم ازش.بالاش یخچال پایینش فریزر

شوهرم مددددداااااام میگه بالاخره ی یخچال دوقلو میخرم از کم جایی راحت بشیم.

قبلنا قسمت یخچال جا کم میاوردم الان که مینیمال شدم و سعی میکنم غذا رو کم بپزم تا باقی مانده غذا نره تو یخچال،واسه همین یخچال هم سایزش،کاملا مناسبه.

خواهرشوهرم یخچال دوقلو داره شوهرمم اصرار میکنه ماهم بخریم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی 

یه دونه کرم ترک پا داشتم تموم شد 😃

یه پالتو فوتر نو داشتم سایزم نبود دادم یه مغازه برام فروخته 😍

یه جفت کفش همسرم کهنه شده بود 4 سال هرروز پاش بود 🥴

ولی چون قسطی فروخته پولشو تیکه تیکه بهم میده من یه کارت جدا گذاشتم که پولشو یه جا جمع کنم بدم یه تیکه طلا 😇

ورودی 

یه رژلب نو 🧡

یه جفت جوراب سیلیکونی ولی سایزش نیست میدم به مامانم استفاده کنه 🫤

یه براق کننده شیرآلات 

یه شیشه یدک فرنچ پرس جون مال خودم شکسته بود

این کیف و کفش خم میخوام بفروشم به نظرتون چقدر قیمت بذارم هدیه بوده سایزم نیست

چقدر خوشگله ۳۰۰ خوبه به نظرم

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️گوشی وکاور گوشی قدیمیکارتن اضافهباطری اضافه✅️✅️✅️چون ساده بودن سه تاش با هم گذا ...

من گوشی دوتادارم که استفاده میکنم ،یه ساده ام دارم اونم گاهی لازمم میشه، کارتن اضافه نداریم،باطری اضافی دوتا داریم