میدونم خیلیامون از خانواده به خصوص پدر و مادر آسیب دیدیم، من یه مدت تاپیک دختران آسیب دیده از مادر(جامع) رو خوندم و هنوزم میخونم و عاشق تاپیکشم حیف که قفل شده!میبینم که خیلیا دارایی پدر و مادر خودشیفته آمد! میخوام اینجا همه راحت با هم درد و دل کنیم! از همین الان هم بگم همتون برام ارزشمندین و براتون احترام قائلم همتون به جز اونایی که بیان قضاوت بکنن! پس اگه میخوای قضاوت کنی خودتو آماده کن که بدترین ورژن منو ببینی! منو امثال من اونقدری درد کشیدیم که جا برای درد تازه نباشه! خب دوستان بریم سر موضوع اصلی خودمون در ادامه میگم همه چیز رو.
نه نرفتم اما خیلی عصبی شدم خیلی وسواس فکری گرفتم شده .موقع خواب صد بار درو چک کنم پنجره رو چک کنم گازهارو چک کنم .چند بار این کارو میکنم تا خوابم ببره .همش انگار میخوام از دخترم مواظبت کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره