2777
2789
عنوان

دختران آسیب دیده از پدر و مادر(مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 109 پست

من خیلی آسیب دیدم 

هیچوقت با مادرم درد و دل نکردم 

۹ماهه کسی که عاشقش بودم ولم کرد و رفت 

من افسردگی دارم و هیشکی نمیدونه تو خونمون :) 

باورتون میشه ؟ مامانم هیچی نمیفهمیده کلا هیچی بلد نیست از این جور احساسات 

چه می‌کشی با این درد پیش روانشناس نرفتی؟

نه نرفتم اما خیلی عصبی شدم خیلی وسواس فکری گرفتم شده .موقع خواب صد بار درو چک کنم پنجره رو چک کنم گازهارو چک کنم .چند بار این کارو میکنم تا خوابم ببره .همش انگار می‌خوام از دخترم مواظبت کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌گم جذعتش ندارم اصلا نمی‌دونم حرفم و قبول می‌کنه یا نه .من که شوهر کردم و رفتم حتی آنقدر دور شدم ...

کلا به هیچکس نگفتی؟

رابطتت با پدرت چطوره الان؟؟

وای چقدر سخته

قطعا مهمه که آسیبی نبیننفکر میکنم کوچکترین آسیبی به بچه برسه اون از چشم مادرش میبینه چون تمام تکیه و ...

عزیزم❤️ همیشه پناه باشین براشون خدا حفظ کنه گل دختراتون رو 

نه نرفتم اما خیلی عصبی شدم خیلی وسواس فکری گرفتم شده .موقع خواب صد بار درو چک کنم پنجره رو چک کنم گا ...

عزیزم حق داری که بترسی!

شوهرت آدم خوبیه؟ همسر و پدر خوبیه؟؟

اگه می‌تونی حتما برو

من بابام بهم تجاوز کرد خودم تاپیکی نزدم در این رابطه گفتم شاید شناخته بشم بعد آبروم بره

چی؟😧😧😧 مگه میشه مگه داریم چطوری؟ مجردی

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗