2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 64303 بازدید | 2422 پست
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

سلام لوازم تحریر ما

پاک کن

۳تا تراش،یکیش از لوازم آرایش بوده ولی دیگه مدادی ندارم که تراش کنم برای بچه ها گذاشتم دوتاش بچگونه که خواهرم داده

حداقل یکیش باید بره خروجی

خودکار زیاد داشتم خصوصا ابی یه تعدادخروجی دادم قبلا،الان چندتا رنگی چندتا آبی دارم

مداد اتود مغزش

مدادرنگی برای بچه ها

منگنه و دوخت

دفتر کلاسور برای دوره های که شرکت می کنم خلاصه نویسی می کنم

چند دفترچه تعدادش زیاده بعضی هاش مال شوهرمه که توش یادداشت کرده ایناهم  احتمالا خروجی بدم 

برگه یادداشت هم یه دفعه چندتا خریده بود اونا هم لیست خرید می نویسم کم کم  میره خروجی

برگه آ چهار یه بسته!

دفتر برنامه ریزی روزانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبغوره هم هروقت تموم بشه یه بطری میخریم

آب لیمو خودمون گرفتیم زیاد بود دادم به بقیه هنوز۲/۵لیتر دارم

سرکه شوهرم مصرف داره بیشتر برای همین تند تند میخره مزش تیز نباشه دوباره می‌خره درحال حاضر 1 لیتر داریم

برای خرید هم منم مثل شادی جان پنجشنبه تنهایی هرچی تره بار که لازم داشتم  موجود بود خریدکردم همه چیز کم زیر یک کیلو گوجه کدو فلفل شیرین انگور الان فقط چندتا گوجه مونده 

مقصودم اینه که شوهر جان کم بخرن این طور چیزا رو خیلی خوبه تازه مصرف کنیم خیلی خوبه😬😅

چون خودم نمی تونم همیشه برم خرید،،😊

بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه م ...

ما سالی دوتا شیشه آبلیمو مصرف داریم ولی دقیق یادم نیست چند کیلو لیمو خریده بودیم امسال

سرکه هم هر موقع لازم بشه یه دبه کوچیک میخریم

آبغوره و آب نارنج استفاده ندارم.

واینکه هر سال آبلیمو رو تو بطری پلاستیکی میریختم که یکم تلخ میشد.

از سال دیگه حتما بطری شیشه ای میخرم.

تا حالا لیموی تازه تو غذا هام استفاده نکردم

نهال🌱

و اینکه از پیاز رنده شده تو چه غذاهایی استفاده می‌کنین❓من تو املت و ماکارونی رنده می‌کنم چون دوست ند ...

من توی ماکارونی، مرغ، قیمه، حتی خوراک لوبیا😅 پیاز رنده شده سرخ میکنم میریزم و خیلی خوشمزه میشه.

فقط برای مرغ پیاز رو جدا سرخ نمیکنم همونطور میریزم توی ماهیتابه تا کم کم مزه ش به خورد مرغ بره.

نهال🌱

موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

من خونه لوازم التحریر زیادی ندارم ولی الان به ذهنم رسید عصر زودتر برم دفتر اوضاع اونجارو سروسامون بدم ، کاغذهای یه رو سفید رو قبلاً دادم به خواهرزاده هام ،واسه نقاشی استفاده کردن ،دفتراحتمالا خیلی خروجی دارم ،فقط اینکه وقت ندارم واسش 

یه پاک کن ،یه اتود،یه منگنه کوچیک ،گیره کاغذ  ، خودنویس واسه امضا،یه خودکار قرمزو یه مشت خودکار آبی همیشه تو کیف اداری دارم ، فلسفه زیادخودکار داشتنم اینه که یکی از اساتید می‌گفت همیشه خودکار اضافه تو کیف داشته باشین ،تو محل کار من خیلی از آدما هستن که یهویی خودکار لازمشون میشه و اون لحظه هیشکی بهشون خودکار نمیده،من این خودکارا واسه همین بر میدارم با خودم ،چون نمیتونم معطل بشم تا کارشون تموم بشه،خودکار رو میدم واسه خودشون، خیلیا دعا میکنن واسم و به قول بی بی خدا بیامرزم پدر بیامرزی داره برام 

گفتم بهشون عزیزم.هر بار کار خودشونو میکنن.مثلا پدرشوهرم سالی دوبار میره مشهد بارها گفتم من مصرف ادوی ...

اخی چقدر دل مهربونی دارن ،همه پدر و مادرا اینقدر مهربون نیستند،خدا براتون حفظشون کنه 

همسایه ما برادرش نخود و لوبیا میزاره

بعد به همسایه ما هر سال کلی حبوبات میده

اونم میگه ما همیشه خونه مادرم هستیم اینا استفاده نمیشه

میفروشه یه ماها

منم چند بار ازش خریدم

اوایل خجالت میکشید یه بار به من گفت

گفتم چه خجالتی ،اولین مشتریت خودم 😉😉😉😉

خیلی ها محصولات محلی دوست دارن

کاش پیشم بودی ازت میخریدم من عاشق ماست محلی هستم 

برای نخودچی هم نگه دار اگه خودتون رفتین مشهد کنار چیزی که خودت میخری و میخوای سوغات بدی  به بقیه سوغات بده بره 😅😅😅😅

آبغوره هم هروقت تموم بشه یه بطری میخریمآب لیمو خودمون گرفتیم زیاد بود دادم به بقیه هنوز۲/۵لیتر دارمس ...

من سرکه برای شستن  سبزی و همچنین توی مایع ظرفشویی می ریزم اینطوری مصرف میشه همچنین گاهی باهاش مسواک میزنم