2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65564 بازدید | 2449 پست
بنظرم زمانی آدم ناراحت میشه که به راهی که می‌ره شک داشته باشه.وقتی من مطمئنم راه درست من مینیمالیست ...

دقیقا باید روی عقیده امون وایسیم و به حرف مردم اهمیت ندیم

ورودی دادن حرف مردم ممنوع❌😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خسته نباشی خانوم لذت بردم😍من هم امروز کلی خروجی جمع کردم بدیم خیریه ولی چون صد درصد رضایت مادرم و ن ...

فدات هایدی مهربون و با انگیزه 🥰🙏

مطمئنم فردا مامانت راضی میشه ، چون به نظرم کم کم داره مینی‌مالیست میشه ⁦👌🏼⁩😜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات هایدی مهربون و با انگیزه 🥰🙏مطمئنم فردا مامانت راضی میشه ، چون به نظرم کم کم داره مینی‌مالیست ...

خدا از دهنت بشنوه 😍❤️

نه خیلی😢دیگه وقتی بخوای کل زندگیت رو تو 3 تا چمدون جمع کنی قید خیلی چیزا رو باید بزنی😄

نهایت مداد ها رو از داداشت قرض میکنی😁

درمورد بانکه و بطری ها که قبلاً صحبت شد

این ها بانکه های حبوبات منن که سه سایزشو دارم و ازشون راضیم.و پیش اومده یکیش رو پسرم شکست خیلی راحت نمونشو پیدا کردم.

و گندم و جو و لوبیا قرمز و... رو توی اون بطری های شیشه‌ای میریزم🍶

۴تا از این بطری ها رو هم توی در یخچال برای آب نگه میدارم.

و تعداد زیادی هم از این بطری ها توی یکی از کابینت های بالا ذخیره کردم!(در این مورد نتونستم مینیمال باشم!)

اول بخاطر اینکه از این بطری ها سر دست دارم و ممکنه بشکنه.جایگزین میکنم 

دوم اینکه وقتی بطری ها چرب میشن و میخوام بشورم دوست ندارم کلی ظرف روی کانتر ردیف کنم تا بطری ها شسته و خشک بشن.همون موقع میریزم توی بطری های تمیز توی کابینت و بعد اونارو می‌شورم و بر میدارم.

و دیگه اینکه با اینکه بطری های شرکت پاک هستن ولی وقتی حبوبات توشون باشه قشنگن و بقیه خیلی خوششون میاد و منم ازشون میدم به هرکسی که دوست داره.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
خب چون قبلیا رو جمع کردین فک میکنن عروسک کم دارین و برای بچه ها میارن . من این مشکل رو بیشتر از جان ...

ما از خانواده ها خیلی دوریم.نهایتا سالی یکبار میان خونمون.ولی هر مسافرتی که برن صد درصد سوغاتی میارن.

خانواده خودم اصلا اهل هدیه دادن نیستن به هیچ عنوان😅😅

بارها بهشون گفتم برام سوغاتی نیارین لازم ندارن خیلی زیاد بهشون برمیخوره اخرم کارخودشونو میکنن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
در این مورد پیشنهاد میکنن که به اطرافیان سبک زندگی تونو توضیح بدین. من یکی از دوستانم همین عادت رو د ...

گفتم بهشون عزیزم.هر بار کار خودشونو میکنن.

مثلا پدرشوهرم سالی دوبار میره مشهد بارها گفتم من مصرف ادویه م خیلی کمه باز هر سری برام نیم کیلو میاره.یا نخودچی که متنفرم میارن.میگم این چیزا خونه ما خورده نمیشه میگن بده بچه هات بخورن🙄

یا هر سری میریم خونه مادرشوهرم موقع برگشتن دو سه تا ساگ خوردنی میذارن برامون.

ماست چکیده و پیاز محلی و گوجه محلی سیر و....

هیچکدوم خورده نمیشه یا خراب میشن یا میدم ب همکارای شوهرم.

میگم بهشون خودتون بخورین ما مصرف نداریم میگن سهم شماست باید ببرین

فاطمه جون(اسمتو درست گفتم دیگه؟😅) تاپیک قبلی رسیدم به پیام های اولیه شما که وسایل زیاد داشتیالان در ...

بله عزیزم اسمم فاطمه ست.

باید بگم که نسبت ب دوسال پیش که با این سبک اشنا شدم خیلی خیلی تغییر کردم.

وسایلمو تا حد زیادی مینیمال کردم.

من شاید تو بیشتر مواردی که توی تاپیک بررسی شد وسایلم بیشتر باشه.ولی من به سبک خودم مینیمال شدم.

خریدهام حساب شده تر هستن.

گاهی وقتا میگم فایده اینکارا چیه؟مینیمال بشم که چی؟یا مثلا وقتی یه خرید اشتباه انجام میدم خیلی دلسرد و ناامید میشم،ولی به خودم نهیب میزنم که من تازه دو ساله این سبک رو پیش گرفتم.

هنوز خیلی مونده تا تجربه کسب کنم.

همین امروز جا کفشی رو نگاه میکردم شمردم کلا ۴ جفت کفش دارم

بارها به فکرم رسیده کفش بخرم ولی با خودم عهد کردم تا یه جفت خراب نشده بعدی رو نخرم.

بعد اینکه من همیشه خروجی هارو میذارم تو راهرو کنار جاکفشی

طی این دو سالی که اسباب کشی کردم ب این خونه و با این سبک اشنا شدم،همیشه و همیشه یه وسیله کنار جاکفشی بوده که باید میرفته بیرون.ی وقتایی که میبینم راهرو خالیه میفهمم ی خورده روند خروجی ها کند شده.سریع ی چیزی پیدا میکنم براش.

ببخشید پر حرفی کردم ☘️

دولیتر رو چقدر خوب برای دوسال استفاده می‌کنیناخه سالاد شیرازی باتوجه به تعداد افراد حداقل نصف لیوان ...

همسرم سالاد شیرازی دوس نداره. مهمونامونم اکثرا خانواده شوهرن که اصلا سالاد شیرازی مصرف نمیکنن.

من فقط گاهی برای خودم جدا درست میکنم ابغوره میزنم

موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

یه پاک کن

یه خط کش فلزی

یه پانچ و منگنه

یه تراش برای لوازم ارایش

دو تا دفتر کلاسوری دارم که یکیش برگه هاش که تموم بشه میره خروجی

سه تا هم دفترچه دارم

یکیشو امروز همسرم نیاز داشت دادم بهش

یکی دیگه هم برگه هاش پر بشه میره خروجی

فقط یکی که کلاسوریه و میشه بهش برگه اضافه کرد رو نگه میدارم

درنهایت یه مدت دیگه یه دفتر و یه دفترچه کلاسوری میمونه بقیه انشالله میرن خروجی

گفتم بهشون عزیزم.هر بار کار خودشونو میکنن.مثلا پدرشوهرم سالی دوبار میره مشهد بارها گفتم من مصرف ادوی ...

منظورتون اینه پیاز و گوجه محلی ارگانیک مصرف ندارید؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ما از خانواده ها خیلی دوریم.نهایتا سالی یکبار میان خونمون.ولی هر مسافرتی که برن صد درصد سوغاتی میارن ...

خب شما یه کاری کن این سری که خواستن بیان برو همه عروسکهاتونو که کنار گذاشتین با همه دم دستیها  بیار بریز جلوی دست و پای بچه ها . تا با چشم خودشون ببینن که شما عروسک زیاد دارید و یه چیز دیگه بیارن حداقل .