2777
2789
عنوان

از وقتی متاهل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 45 پست
من شاغلم مجرد ک بودم سره کار نمی‌رفتم مدام کتابخونه بودم همیشه هم نتیجه گرفتم ار درس خوندن تو اونجا

اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیتونم بخونم انگار مغزم نمیکشه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد ازدواج دانشگاه رفتم. رتبه اول هم فارغ‌التحصیل شدم. اگر دغدغه ت درس باشه قطعا موفق میشی.. شوهر ...

اره خوشگلم درست میگی

کاش منم مثل تو شم😍

میخوام شروع کنممم دوباره 

خیلی چیزا هست ک بایدددد یاد بگیرم میخوام درآمدم بالای ۱۰۰ ملیون بشه 😍✌️

اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیت ...

باورت میشه من تو ۹ ماه درس میخوندم برای آزمون حتی تا شب آخر زایمانم 😁 چند روز هم بعد زایمان رفتم آزمون دادم. 

چرامن اتفاقا از بعد عروسی شکوفا شدمارشد رفتمتدریس یار شدمپایان نامم تموم شده کارای شبیه سازی و نتایج ...

اخی آفرین عزبزم

من دوتا جا افت تحصیلی  داشتم یکی بعد شاغل شدنم یکی بعد ازدواجم 

باز شاغل بودم تو دوران عقد یکم تلاش میکردم ولی اومدم خونه خودم کلا گذاشتم کنار

اره خوشگلم درست میگیکاش منم مثل تو شم😍میخوام شروع کنممم دوباره خیلی چیزا هست ک بایدددد یاد بگیرم می ...

خیلی هم عالی. من از درس خوندن خیلی لذت میبرم. البته استرس امتحان هم بی تاثیر نیست 😁

باورت میشه من تو ۹ ماه درس میخوندم برای آزمون حتی تا شب آخر زایمانم 😁 چند روز هم بعد زایمان رفتم آز ...

وآقا تو بارداری بدنت مغزت میکشید؟ چند ساعت تو روز? من یکم میخونم بدن و مغزم کم میاره، چند روز قبل زایمان هم آزمون دارم😂

اره منم مثل شما اما من شاغل نیستم و شرایط رفتن به کتابخونه ندارم تو بارداری سخته اما تو خونه هم نمیت ...

ادمایی ک ب کتابخونه عادت دارن تو خونه سخت درس میخونن

هیچوقت یادم نمیره برای آزمون ارشدم صبح میرفتم کتابخونه تا ۸ شب

برای کارشناسیم بعد مدرسه میرفتم کتابخونه تا ۹ ۱۰ شب 

خیلی زحمت کشیدم برای درسم انصافا نتیجه هم گرفتم