2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65570 بازدید | 2449 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موضوع وسایل ارایشی زمان خرید عقد یا کیف و کفش عروسی و چادر عروسم گفتین . داشتم فکر میکردم چه موضوعاتی بهتون همفکری بدم❤️

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

موضوع وسایل ارایشی زمان خرید عقد یا کیف و کفش عروسی و چادر عروسم گفتین . داشتم فکر میکردم چه موضوعات ...

تا اخر لیست دختر افتاب می ریم اگه این موارد توش نبود شما یاداوری کنید

شادی صدام کنید
تا اخر لیست دختر افتاب می ریم اگه این موارد توش نبود شما یاداوری کنید

چشم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اگه اینطوره که اصلا نیارید بهتره 😱😱😱اگه منت میزارن که اصلا ارزشی نداره شمام که استفاده ندارید بیش ...

من تا جایی که بتونم ازشون چیزی قبول نمیکنم.

اگرم بهم بدن چون استفاده م نمیشه خراب میشه مجبوری میریزم دور.

بعدا ب خودشون یاداوری میکنم که فلان خوراکی مصرف نشد ریختم دور.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خیلی قشنگن هایدی جاناتفاقا خوبه که با عکس سلیقمون رو نشون بدیم

❤️❤️

جهت ایده هم هست 

مثلا با توجه به این عکس به نظر من دکوری های چوبی با سبک ما همخونی داره

البته تعداد محدود 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خانما 🌸

من هر بار که تاپبکو چک میکنم طبق لیستی که شادی جان زحمتشو میکشه حتما خروجی دارم با اینکه من همیشه مینیمال بودم ولی وقتی طبق لیست پیش میرم میبینم چقد وسایل اضافه دارم و معمولا من چون نمیرسم هروز خونرو مرتب کنم خروجی هامو توی نت گوشیم مینویسم و اخر هفته میذارم خروجی 

کلا خروجی گذاشتن برای من خیییییلی به ارامش روانم کمک میکنه 🌱

یه ست لباس زیرورودی داشتم ویدونه لباس زیربالاتنه خروجی گذاشتم. 

سفره جلوی دستیم کهنه شده بود وگذاشتمش خروجی وفعلا یه رومیزی ترمه داشتم اوردم جلوی دست بعنوان سفره ببینم اگرخوب بود میزارمش واگرم نه یه سفره جدیدتهیه میکنم

لطفالایک نکنین. 
این دوتا عکس خیلی قشنگن مخصوصا اولی 😍

من وقتی این مدل خونه ها که فرش و مبل رنگ روشنه میبینم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه: کثیف نمیشه؟! 😂

خودم بچه کوچیک دارم همیشه درگیرم با این موضوع😄

این دوتا عکس خیلی قشنگن مخصوصا اولی 😍

ایتم هاش قشنگن

ولی من اگه بودم به جای این فرش یه فرش قرمز طرح های هریس و قشقایی و... پهن میکردم چون عاشق رنگام مخصوصا فرش قرمز که به نظرم خیلی روح نوازه