جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
موضوع وسایل ارایشی زمان خرید عقد یا کیف و کفش عروسی و چادر عروسم گفتین . داشتم فکر میکردم چه موضوعاتی بهتون همفکری بدم❤️
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
تا اخر لیست دختر افتاب می ریم اگه این موارد توش نبود شما یاداوری کنید
چشم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
من هر بار که تاپبکو چک میکنم طبق لیستی که شادی جان زحمتشو میکشه حتما خروجی دارم با اینکه من همیشه مینیمال بودم ولی وقتی طبق لیست پیش میرم میبینم چقد وسایل اضافه دارم و معمولا من چون نمیرسم هروز خونرو مرتب کنم خروجی هامو توی نت گوشیم مینویسم و اخر هفته میذارم خروجی
کلا خروجی گذاشتن برای من خیییییلی به ارامش روانم کمک میکنه 🌱
یه ست لباس زیرورودی داشتم ویدونه لباس زیربالاتنه خروجی گذاشتم.
سفره جلوی دستیم کهنه شده بود وگذاشتمش خروجی وفعلا یه رومیزی ترمه داشتم اوردم جلوی دست بعنوان سفره ببینم اگرخوب بود میزارمش واگرم نه یه سفره جدیدتهیه میکنم