2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65516 بازدید | 2447 پست

سلام سلام 🙋

امروز طی یک حرکت انتحاری 💣کمد لباسای آویز رو ریختم بیرون ووووووو کلللللی خروجی با برکت دادم رفت ⁦👌🏼⁩🤩

چند تا لباس مجلسی / پالتو / بارونی / پلیور همسر / کت جین / کت دامن مجلسی / یه شومیز که هنوز اتیکت داشت ولی برام تنگ بود 😜 

این لباس ها همگی از سال ۹۰ تا ۹۵ خریداری شده بودن و به جز کت دامن مجلسی که دو بار پوشیدم ، از بقیه نهایت استفاده رو کرده بودم 🙈 با این حال بدون هیچ‌گونه لک یا زدگی گذاشتم خروجی .

زباله های خشک : جعبه ی نظم دهنده کج و کوله 🤣 

شیشه ی رب که پس انداز کرده بودم 🙈😜

یه کم تور و روبان های تکه تکه که الکی نگه داشته بودم 🤐

سلام به همه. در مورد لوازم تحریر چون من و همسرم هر دو محصلیم زیاد داریم تو خونه. پارسال با خریدن یه ...

منم نمیتونم نقاشی هامو بذارم خروجی

چون براشون زحمت کشیدم و دوسشون دارم 

فقط نقاشی های بچگیم که دیگه دوسشون ندارم و برسی میکنم میذارم خروجی 

به نظرم رفع انباشتگی نقاشی ها با طرح این سوال که دوسشون داری یا نه مشخص میشه

حتی بعضی نقاشی ها هستن که کهنه شدن من انقدر دوسشون دارم که دوست دارم دوباره همون طرح و بکشم و به اصطلاح بازسازی بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از چیزایی که برامون سوغات اورده بودن:کیف کوچیک رو دادم ب خواهرملباسها یکیش اندازه شد نگهداشتمیکیش کو ...

فاطمه جون(اسمتو درست گفتم دیگه؟😅) تاپیک قبلی رسیدم به پیام های اولیه شما که وسایل زیاد داشتی

الان در چه وضعی هستی؟ 

میتونی آمار وسایلتو بدی یا هنوز راه داری؟😍

قبل از آشنایی با این تاپیک هم زیاد خروجی داشتم ولی الان هدفمند تر شدم ⁦و گزارش دادن خروجی ها حالمو بهتر میکنه

کمد بیچاره م امشب یه نفس راااااحت از سبکی می‌کشه ⁦👌🏼⁩😍 

راستی به صفحه ی ۵۰ رسیدم و در مورد چالش لوازم و ابزار آشپزخانه بگم که : چیز اضافه ای ندارم تو ذهنم تا یه روز بریزم بیرون و ببینم چقدر خروجی میگیرم . ولی تا اینجای کار کللللی دستمال اضافه دارم که باید بریزم دور

یه نکته ای : برای تمیز کردن ظروف قبل از گذاشتن توی ماشین ، از پارچه های کوچولو که از لباس های قدیمی برش زدم استفاده میکنم و همون موقع میندازم بیرون .

شبتون پر ستاره دوستان🌷💫

خانما سلامکتاب های زیادی دارم ولی دوست دارم نگهشون دارم و جلوی چشمم باشنبه نظرتون گوشه اتاق خواب خود ...

نه بعدا پشیمون میشی خود اون شلف جا گیر میشه 

اگه باکسی چیزی داری بذار تو اون بذار جلو چشمت بعدا هم پشیمون شدی میتونی برداری

دقیقا منم همین حس رو دارم. ممنون هایدی جان❤️

فداتشم 😍

حالا من خیلی وقته تو فکر اینم که یه دفتر رنگ آمیزی ماندالا بگیرم ولی بعدش که پر شد باید بذارم خروجی 

به این فکر میکنم که ارزش داره بخرم یا نه ؟😅😁

قبل از آشنایی با این تاپیک هم زیاد خروجی داشتم ولی الان هدفمند تر شدم ⁦و گزارش دادن خروجی ها حالمو ب ...

خسته نباشی خانوم لذت بردم😍

من هم امروز کلی خروجی جمع کردم بدیم خیریه ولی چون صد درصد رضایت مادرم و نگرفتم گزارششو نذاشتم ولی گزارش شما رو دیدم ذوق کردم که بذارم بخونید 😍😁

فقط دعا کنید مامانم پشیمون نشه و تا فردا بدیم بره

یه پیراهن بلند مدلش و دوست ندارم

یه تیشرت که جنسش پلاستیک بود

یه تونیک که دوسش ندارم

یدونه مانتو پانچ که برام تنگ شده

یدونه مانتوی خودم که برام کوچیک شده بود و پارسال مامانم نذاشت بذارم خروجی گفت خودم می‌پوشم.تا الان نپوشیده😶گفتم از پارسال نپوشیدی اینم میذارم

یدونه کیف رو دوشی چون رنگش روشن بود زیاد استفاده نمیکردم

یه سارافون که از یکی هدیه گرفته بودم ولی از اون شخص دیگه خوشم نمیاد

دوتا جوراب نو پسرونه کوچیک که سایزش به هیچ کس تو فامیل نمیخوره

دوتا دمپایی روفرشی قدیمی (اینو مامانم اصلا قبول نمیکرد بذاره خروجی، ماه پیش از جلو چشم بر داشتم گذاشتم انبار ،امروز بهش گفتم مامان اینم بذارم خروجی گفت بذار😁 رفع دلبستگی با دور کردن خروجی ها از جلوی چشم )

یدونه کفش مجلسی که  چند وقت پیش گفتم برام کوچیک شده اونم گذاشتم

ان شاء الله همه اینا میرن که به دست نیازمند برسن😍

موجودی کیف هام هم کاملا مینیمال میشه 😇

یک کیف روزانه دوشی

یک کیف کلاچ مجلسی

یک کیف دستی رسمی که برای مسافرت استفاده میکنم

یک کوله برای مسافرت(البته این خانوادگیه)

فداتشم 😍حالا من خیلی وقته تو فکر اینم که یه دفتر رنگ آمیزی ماندالا بگیرم ولی بعدش که پر شد باید بذا ...

بگم منم همینطور باورت میشه؟😍

من یه مداد رنگی 200 رنگ داشتم که گذاشتم واسه برادرم بمونه خودم اینجا یه مداد رنگی 6 رنگ دارم هی میگم با 6 رنگ ماندلا میخوای چیکار. ولی بازم دلم میخواد

بله حرفاتون درسته در کنار این رعایت کیفیت هم میشه سلیقه های خانومانه به خرج دادبه قول شادی جون که چن ...

من راستش کسی از خونه زندگیم انتقادی نکرده 

فقط یکبار مهمونی داشتم که گفت خونت خلوته ولی لخت نیست حس تمیزی و مرتبی میده که خب حس خوبی بهم داد.

ولی اگه کسی انتقادی هم بکنه فکر کنم لذت ببرم چون میفهمم راهمو درست رفتم و یک مینیمالیست شدم که به چشم کسی اومده

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
من راستش کسی از خونه زندگیم انتقادی نکرده فقط یکبار مهمونی داشتم که گفت خونت خلوته ولی لخت نیست حس ت ...

بنظرم زمانی آدم ناراحت میشه که به راهی که می‌ره شک داشته باشه.وقتی من مطمئنم راه درست من مینیمالیست شدنه از انتقاد بقیه ناراحت نمیشم و مهم نیست سبک زندگی من رو نپسندن چون منم خونه و سبک زندگی اکثر اطرافیانم رو اصلا نمیپسندم.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
بگم منم همینطور باورت میشه؟😍من یه مداد رنگی 200 رنگ داشتم که گذاشتم واسه برادرم بمونه خودم اینجا یه ...

داداشت هم نقاشی می‌کشه؟ حیف😁😅