2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 62655 بازدید | 2378 پست

در مورد مصرف آبغوره که پرسیده بودن. من حدودا 2 لیتر در سال مصرف آبغوره دارم. آب نارنج مصرف نمیکنم (دسترسی ندارم به نارنج وگرنه چاشنی مورد علاقه م برای سالاد آب نارنجه😢) . آب لیمو هم از لیموی تازه استفاده میکنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پلاستیک اسباب بازی شکسته تو کمده.هر روز بهش یه تکه اضافه میشه.

خروجی دیگه هم شلوار لی م که خیلی کهنه شده بود،باهاش ی کیف دوختم بقیه شو شوهرم انداخته دور.

یه شلوار پسرم واقعا کهنه بود رفت خروجی

یه شلوارش هم امروز سوراخ شد میخواستم بندازم گریه کرد نذاشت،کوتاهش کردم شلوارک شد.خیلی خوشحال و خندان پوشید و رفت پی بازی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

از چیزایی که برامون سوغات اورده بودن:

کیف کوچیک رو دادم ب خواهرم

لباسها یکیش اندازه شد نگهداشتم

یکیش کوچیک شد،یکی از فامیلا ب زودی بچه ش دنیا میاد کادو میدم بهش

یه ظرف پایه دار هم بود مجبوری نگهداشتم.

چارخونه جون این بحث و گفتی یاد یه مصیبتی افتادم که فکر نکنم تاحالا مطرح شده باشه😅بعضی آدما یه اخلاق ...

اره خودمم اینجور هستم  گاهی   . ولی دیگه با خودم تکلیفمو مشخص میکنم یا اون وسیله رو می‌پذیرم و استفاده میکنم یا یه مدت کنار میزارم بعدم تصمیم میگیرم براش  .  مثلا همین  دو سه ماه  پیش توی رودروایسی با مغازه دار و یه تایید شوهرم یه پارچه برای کاور خوشخواب خریدم.  اما تا اومدم خونه و کامل پهنش کردم اصلا دلمو زد . نتونستم اصلا بپذیرمش.  دیگه رفت توی کمد دیواری . تا اینکه بالاخره یک ماه پیش یه پارچه دیگه خریدم و دوختم  و اون قبلیه رو همراه بقیه خروجی ها فرستادم خیریه . تا من باشم اینقدر  سست تصمیم نگیرم . 

در مورد بقیه لوازم تحریر هم که من قبلا چند تا پست گذاشتم .دخترم کلاس اوله و کاردستی کمک آموزشی معلمشون زیاد میگه درست کنیم . به جز اونا چند تا تزئینات برای کلاسشون ازم خواست درست کردم . انواع و اقسام رنگ و سایز مقوا و کاغذ رنگی . یه بسته چوب بستنی .ماژیک و ابرنگ و مداد شمعی که از قبل داشته . چند مدل چسب .و برچسب رو توی یه طبقه از کمد دیواری اتاقش مرتب چیدم و خیلی راضی ام . آیتم به درد نخور یا اضافه نداره همه در حال استفاده هستن. 

پاکن تراش خطکش  اینا هم از هر کدوم یکی یا دو تا دم دست داره. ولی مثلا پاکن رو قبلا یه بسته بزرگ خریدم توی کمد اتاق خودمه . چند تا مداد سیاه اضافه هم داره . اینا برای مواقع اضطراری به درد میخوره . دخترم خودش حواس جمعه و گم نمیکنه امااا مثلا  همکلاسی دخترم خیلی جالبه . مداد قبلیه دخترمو خوشش اومده بود برداشته بود برای خودش و دخترم یه مداد کوچیکتر که توی خونه بود با خودش می‌برد مدرسه .  چند روز بعد یه مداد نو  به دخترم دادم  اون همکلاسیش مداد قبلی دخترمو که برا خودش برداشته بود میخواسته با مداد نوی دخترم معاوضه کنه!!!! یعنی مداد نصفه شده رو بده مداد نو رو بگیره! کلا خیالم راحتتره که مداد پاکن همیشه زاپاس توی خونه باشه . 

یه پلاستیک اسباب بازی شکسته تو کمده.هر روز بهش یه تکه اضافه میشه.خروجی دیگه هم شلوار لی م که خیلی که ...

منم اسباب بازی های دخترمو خیلی کم کردم و دیگه مشکلی باهاشون ندارم اما در حال حاضر با عروسکهاشون مشکل دارم . هم تعدادشون زیاده هم جای زیادی میخوان. هم چند تاشون هدیه هستن و جنسشون خوب نیست و نمیشه دور انداخت . من توی این مورد عروسک‌ها گیر کردم . البته فعلا بیشترشون بالای کمد دیواری هستن . 

چارخونه جون این بحث و گفتی یاد یه مصیبتی افتادم که فکر نکنم تاحالا مطرح شده باشه😅بعضی آدما یه اخلاق ...

منم همین جوری ام متاسفانه

پسِ ذهنم، برای خیلی از وسایل ذوق می‌کنم و دوست دارم بخرم ولی جلوی خودمو می‌گیرم

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
منم اسباب بازی های دخترمو خیلی کم کردم و دیگه مشکلی باهاشون ندارم اما در حال حاضر با عروسکهاشون مشکل ...

بله اسباب بازیا میشکنن،ولی عروسکها نه عمرشون خیلی بیشتره.

من یه پلاستیک بزرگ عروسک دارم بالای حموم

ولی باز اطرافیان به بچه هام عروسک هدیه میدن با اونا نمیدونم چکار کنم؟

اگر بچه هاتون خودشون راضی ان بفرستین ب خیریه ها.

تو اینستا پیج قصه اساب بازی ها اگر اشتباه نکنم عروسک و اسباب بازیا رو میرسونن دست بچه های نیازمند و مناطق محروم

بله اسباب بازیا میشکنن،ولی عروسکها نه عمرشون خیلی بیشتره.من یه پلاستیک بزرگ عروسک دارم بالای حمومولی ...

در این مورد پیشنهاد میکنن که به اطرافیان سبک زندگی تونو توضیح بدین. من یکی از دوستانم همین عادت رو داشت. هر بار میومد خونه مون یه چیز کوچولویی میخرید می‌آورد. یه بار توضیح دادم براش که سبک مینی‌مالیستی رو انتخاب کردم. خودش از اون به بعد دیگه فقط خوراکی میاره.

البته بستگی داره چقدر صمیمی هستید با اون شخص. 

بله اسباب بازیا میشکنن،ولی عروسکها نه عمرشون خیلی بیشتره.من یه پلاستیک بزرگ عروسک دارم بالای حمومولی ...

خب چون قبلیا رو جمع کردین فک میکنن عروسک کم دارین و برای بچه ها میارن . من این مشکل  رو بیشتر از جانب خانواده شوهرم دارم  . البته اخیرا کم شده و بیشتر با خوراکی میان خونمون .  هر از چندی میگم جا ندارم و بچه ها با هم بهتر بازی میکنن تا عروسک و اسباب بازی . هر موقع نظرمو در باره هدیه میخوان من میگم کتاب داستان یا مثلا یه مداد یا چیز مصرفی . امیدوارم دیگه  اسباب بازی و عروسک نخرن .اونم چند تا چند تا و بی کیفیت . 

و اینکه بچه هام کوچیکن دو و نیم و ۶ و نیم ساله هستن . فعلا که به عروسک و اسباب بازی نه نمیگن وگرنه می‌فرستادم بره . خیریه هم سراغ دارم توی شهرمون اتفاقا مخصوص کودکان . 

حالا فعلا که بالای کمد هستن . میزارم مدت بیشتری بگذره یکم یادشون بره بعد چند تاشو میدم بره حداقل . 

منم همین جوری ام متاسفانهپسِ ذهنم، برای خیلی از وسایل ذوق می‌کنم و دوست دارم بخرم ولی جلوی خودمو می‌ ...

نمیدونم چند وقته که این روش مینمیمالیسم و تو زندگی اجرا میکنی ولی خیلیییی تاثیر داره .به مرور باعث میشه ورودی ها هدفمند بشه

من با اینکه نمیدونستم مینیمالیست چیه ولی سالهاست که  ورودی هام رو کنترل می‌کنم و ۹۹ درصد مواقع هم برا خرید درست تصمیم گرفتم 

اون ۱ درصد هم یا فروشنده گولم زده یا اطرافیان😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را