2777
2789
عنوان

کیا مهریه‌شون 14 تا سکه هستش مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐دختر حداقل طلا مینداختی

ببین من همه چی مهریه ام بود

۳دونگ خونه ب ارزش ۳ میلیارد 

۱۱۰تاسکه

۵۰۰ مثقال طلا

۵۰۰مثقال نقره 

سفر حج و کربلا و....

ولی همشو بخشیدم فقط گفتم ۱۸تا شاخه گل رزمو نمیبخشم 🥹

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
منم حق تحصیل و اشتغال دارم

خوبه دیگه مهریه هزار تام باشه تو این قانون هزار و یکی راه دور زدنو‌ندادن هست زندگی که سر نگیره با مهریه زیادو‌کم درست نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکی از دوستام مهریه اش فقط دو میلیون پول بود به نرخ الان شاید بشه گفت ۲۰ یا شایدم ۵۰ میلیون بشه

یادمه شوهرش خیلی اذیتش می‌کرد،  می‌گفت میخواد زن دومم بگیره!

خیلی وقته ازش خبر ندارم ، شوهرش خیلی هرز بود ، دیگه کلا قطع رابطه ایم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مهریه من به طرز احمقانه ای زیاد بود

احتمالا بخشیش رو ببخشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بابام وقتی میاد خواستگاری مامانم ، اقاجونم میگه ۵۰۰ سکه ، بابام خطش میزنه مینویسه 800 سکه مامانمم به ...

خب عزیزم  بابات شعور شخصیت و مرد بوده ن الان تا ب ی مشکل میخورن تمام ملک املاک به نام خونوادش

عزیزم 17 دلیل خاصی داره

نه 😂 رسم خانواده ما ۱۴ تا بود شوهرم ۱۱۴ تا یهو پدر بزرگم گفت ۱۷ همه گفتن باشه😂😂😂 البته در قبال حقو حقوقی که داد خانوادش همون ۱۷ تارم بزور قبول کردن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ببین من همه چی مهریه ام بود۳دونگ خونه ب ارزش ۳ میلیارد ۱۱۰تاسکه۵۰۰ مثقال طلا۵۰۰مثقال نقره سفر حج و ک ...

منم در شرف بخشیدنم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بابام وقتی میاد خواستگاری مامانم ، اقاجونم میگه ۵۰۰ سکه ، بابام خطش میزنه مینویسه 800 سکه مامانمم به ...

خب عزیزم  بابات شعور شخصیت و مرد بوده ن الان تا ب ی مشکل میخورن تمام ملک املاک به نام خونوادش