2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57845 بازدید | 2196 پست

درب اضافی ندارم

توی فریزرم فقط یه بسته خلال چاقاله بادومه گذاشتم برای کنار مرغ وهیچوقتم خوشم نمیاداستفادع کنم. فردا خروجی میزارمش

ممنونم ازدخترافتاب ومارتین جان وشادی گیان بابت این موضوع بررسی ایتم ها خیلی مطالب تاپیک هدفمند شده

لطفالایک نکنین. 
إ چ جالب شمام مث من بود نظرتون در مورد لیمون بنظرم بانکه فقط شیشه ..البته قبلا گفتم من بانکه هام سه ...

منم با نظر شما موافقم.من بانکه هام شیشه این و چندین ساله دارم استفاده میکنم مثل روز اولشونن.بنظر منم فقط شیشه ای

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما ممنون میشم اگه مدت طولانی مثلا بالای ۵ سال بطور مداوم از پودر لباسشویی استفاده کردین و ماشین ...

البته قبلاً استفاده میکردم الان فقط برای موارد محدود از پودر استفاده میکنم.بیشتر مایع استفاده میکنم 

✅️✅️✅️بله این مورد ومواد غذایی که خیلی وقته تو فریزر موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️

برنامه امروز که مواد غذایی بود خیلی برای من کار آمد بود.کشو ادویه ها و کابینت مواد غذایی و یخچال و فریزر رو بازبینی کردم و همه رو مرتب کردم.

سلام منم امروز چند تا لباس خونگی داشتم یکسال بود دگ رنگ و رو نداشت قیچی زدم برا دستمال آشپزخونه . اس ...

منم دلم میخواد انباری خالی کنم.... اما میگم یک مدت بگذره. فعلا گوشه و کنار خونه رو خالی کنم بهتره

سلام صبح بخیر دوستان. من امرزو رفتم بالای کمد مرتب کردم. یک کارتن و چند تا جلد خالی از چسب های کتاب رفت خروجی. دوتا عکس رادیولوژی از شوهر و پسرم داشتم بالای کمد...که ازش بپرسم اگه لازم نمیشه اونا رو هم میگذارم خروجی....

امروز خیلی واسه پاکسازی وقت نگذاشتم چون سرماخوردم و میخوام استراحت کنم

سلااام من از وقتی تاپیک قبلی (مینی مالیست شدن یعنی چه) به راه بود میخوندم و لذت میبردم. خیلی خوشم اومد و الان مدتیه که دارم سعی میکنم انجامش بدم

یک روز با مامانم نشستیم هررر چی لباس تو کمد و کشو هر جای خونه رو هم تلنبار شده بود جمع کردیم دادیم به نیازمند. اون نیازمند مشخصه انقدر خوشحال شد که می‌خواست 5 تا بقچه لباسو با هم ببره نمیتونست. قرار شد 3 تا شو امروز ببره 2 تاشو فردا بیاد ببره ولی از ترس اینکه یه موقع به کس دیگه ندیمش 3 تا رو برد گذاشت خونه دیدیم برگشته اون 2 تای دیگه رو هم همون روز ببره 😂🤭

خیلی حس خوبی بهم دست داد احساس میکنم یه باری از رو دوشم برداشته شده سبک شدم😍

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

سلااام من از وقتی تاپیک قبلی (مینی مالیست شدن یعنی چه) به راه بود میخوندم و لذت میبردم. خیلی خوشم او ...

یک روزم خودم نشستم پای دراور و هر چی لوازم آرایشی الکی نگه داشته بودم و خشک و خراب شده بود یا استفاده نمیشد ریختم بیرون 

قشنگ خلوت و تر و تمیز شده 😍🫧

هزینه آرایشگاه ، هزینه های مراقبت از بدن و پوست و موی بنده بالاست ، از بهترین و باکیفیت ترین لوازم ا ...

چه کار خوبی میکنین هر ماه چکاپ میرین 

ببخشید برای چک کردن پروتئین و آب بدن و این چیزایی که گفتید باید آزمایش خون داد؟ من تا حالا چکاپ کامل نرفتم اصلا تا حالا تنهایی بیمارستان نرفتم از این چیزا سر در نمیارم. باید برم پیش دکتر عمومی بگم میخوام چکاپ کامل بشم؟!