2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد درصد و نمی‌دونم ولی برای ریاضی کامپوتر و برق، تجربی پرستاری، انسانی مدیریت ها بیشترین آمار مهاجرت داره

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

به نظر من رشته های ریاضی خیلی خوب بورسیه‌ میگیرن

آره شنیدم 

برا دانشگاه رشته دانشگاهی چطور 

آخه ریاضیمم خوبه ولی خانواده ثروتمندی نداریم که بتونم دو سه میلیارد خرج و هزینه کنم برا مهاجرت

بورسیه کامل اکثرت هزینه ها با خودشون 

صد درصد و نمی‌دونم ولی برای ریاضی کامپوتر و برق، تجربی پرستاری، انسانی مدیریت ها بیشترین آمار مهاجرت ...

شنیدم ریاضی و پرستاری

میخوام رشته ای کم هزینه تر باشه تا رشته دیگه زیاد علاقم برام مهم نیت

شنیدم ریاضی و پرستاریمیخوام رشته ای کم هزینه تر باشه تا رشته دیگه زیاد علاقم برام مهم نیت

ریاضی لیسانس دانشگاه تاپ باید بری، پرستارم بخوای بشی شرایطش سخت شده با کنکور امسال ، نمی‌دونم ولی کاری نکن که پشیمون بشی همه جوانب رو درنظر بگیر ، دختر خاله مادر من زمین شناسی خوند رفت کانادا ، یکی دیگه تو فامیل بیولوژیک خوند. رفت ،، دایی خودم مهندس شیمی خوند رفت ، با خیلی رشته میشه رفت 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

نمیدونی چقد خرجشون شد؟

من اونا رو خبر ندارم ولی داییم حدودا یه میلیارد

آها

تازه دانشگاه تاپ بود و بورسیه گرفت ولی خب باید پول داشته باشی خصوصا با وضع دلار الان

آره شنیدم برا دانشگاه رشته دانشگاهی چطور آخه ریاضیمم خوبه ولی خانواده ثروتمندی نداریم که بتونم دو سه ...

دقیق نمیدونم ولی برای رشته دانشگاهی شنیدم کامپیوتر خوبه

یکی از آشناهامون با مهندسی نفت رفت...البته تا مقطع دکتری خوند...دانشگاهشم تاپ کشور بود

بورسیه کامل یا ارشد

ارشد داشت برا دکتری رفت