2777
2789
عنوان

کیا دوتا دختر دارن بیاین تاپیکم

419 بازدید | 38 پست

بهتون نمیگن ی پسرم بیار..من ک اصلاااااا قصد بچه سوم ندارم و چن بار این جمله رو شنیدم خیلی بدم میاد..چون من ن حوصله ن روحیه ن اعصاب ن پول دارم واسه ی بچه دیگه..چ جوابی بهشون میدین در این مواقع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر دومی من تو راهه.دخترم میگه دو تا بچه دیگه بیار.نه بدنم میکشه، نه سن و سالم اجازه میده

ببین وقتی بچه دوم دنیا میاد تازه میفهمی ی دونه بچه اصلا سختی نداشت..دختر اولتون چن سالشه

دختر ندارم ولی خودمون سه تا دختریم ک داداش نداریم ب مامانم میگن همیشه میگ صلاح من و شوهرم تو نداشتن ...

چقدر حرف بدیه انشالله اینایی که ب ماها که پسر نداریم با چشم ترهم نگاه میکنن پسراشون تو آینده آبروشون ببره بعد خفه بشن چی فکر کردن اخه پسر پسر میکنن والا ما راضیم نمیدونم چرا اینا ناراحتن

من دوتا دختر دارم 

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
ببین وقتی بچه دوم دنیا میاد تازه میفهمی ی دونه بچه اصلا سختی نداشت..دختر اولتون چن سالشه

دخترم ۸ سالشه.

من ۴۱ سالمه، مریضی نیست که نداشته باشم.

گاهی قرصام قاتی میکنم، بس که دارو میخورم.

همین دومی سالم بیاد، خدارو هزاران بار شکر.

دیگه قسمت منم دو تا اولاد بوده.

دخترم خیلی بچه دوست داره، همیشه میگم، عیب نداره، تو زکد شوهر کن ۶ تا بیار، خودمم کمکت میکنم