2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57179 بازدید | 2184 پست
این مدلش برای حبوبات خوبه فکر کنم شادی جون این مدل منظورش بوده 🤔

آهان اینارو نمی‌دونم از من تو سایزهای مختلف مدل ساریناست سه ساله دارم زیاد راضی نیستم خش افتادنش رو مخمه 😣

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اتفاقا از مایع استفاده میکنم ولی انگار کیفیت سابق رو ندارن خوب تمیز نمیکنن حالا لباس مشکلی نداره ولی ...

از برنامه خود ماشین لباسشویی اونی که ابش گرم تره استفاده کنید

چون کلا میگن مایع برای لباسشویی بهتره و رسوب نمیگیره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان اینارو نمی‌دونم از من تو سایزهای مختلف مدل ساریناست سه ساله دارم زیاد راضی نیستم خش افتادنش رو ...

فکر کنم پلاستیک بهتر باشه هم سنگین نیست هم خش نمیوفته

البته پلاستیک با کیفیت که نازک نباشه

شادی جون فکر کنم این مورد و جا انداختید💥ظروف در دار ناقص (مثلا درش سالمه و ظرفش خرابه اما درش رو نگ ...

✅️✅️✅️بله این مورد ومواد غذایی که خیلی وقته تو فریزر موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️

شادی صدام کنید

ما یه ظرف کاوه از این در ابی ها داشتیم که شکست ،مامانم درش و نگه داشته بود چند وقت پیش گذاشتمش خروجی اما پشیمون شدم رفتم امتحان کردم دیدم به یه ظرف دیگه که در نداره میخوره 

اون لبویی که گفتم دو ساله تو فریزره هنوز مونده😑😅یه روز مامانم خونه نبود میریزم دور

بقیه رو خود مامانم پاکسازی میکنه اما نمیدونم چرا اینو نمیذاره 

خانوما ممنون میشم اگه مدت طولانی مثلا بالای ۵ سال بطور مداوم از پودر لباسشویی استفاده کردین و ماشین ...

عزیزم  لباسشویی قبلی من سامسونگ بود ۸ سال داشتمش .حدود ۷ سال با پودر های مختلف میشستم مثل سپید تست و ... اما بعد سه نظام ترک برداشت و شکست و تعمیرکار هم گفت از مصرف پودره.  ما که تعمیرش کردیم ولی دیگه مایع استفاده کردم . بعدم بدلیل جابجایی فروختمش

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

یه بسته کرن فلکس گرفته بودم نمیدونم چرا، همینطوری کشو رو گرفته بود، امروز ریختم رفت، یه کم باقالی رشتی دارم چه وقته تو فریزره، این هفته مصرفش میکنم، یخچال مینیماله همه چی و امار همه وسایلمو دارم، 

دیروز یه کشوم رو هم حسابی فنگ شویی کردم و کلی خروجی داشتم، یه سری وسایل ارایشی و بهداشتی رو هم گذاشتم دم دست که آخراشه، تموم شه، دیگه تونر نمیخرم چون اصلا مصرف نمیکنم

عزیزم لباسشویی قبلی من سامسونگ بود ۸ سال داشتمش .حدود ۷ سال با پودر های مختلف میشستم مثل سپید تست و ...

مرسی از توضیحتون منم مایع استفاده میکنم سرچ کردم دیدم خیلیا تجربه مشابه شما دارن دیگه بیخیال پودر شدم

سلام 

منم امروز چند تا لباس خونگی داشتم یکسال بود دگ رنگ و رو نداشت قیچی زدم برا دستمال آشپزخونه . اسلایم پسرم خراب شده بود ریختم بیرون ،، کمد رو خلوت کردم دوسه تا بلوز داشتم برای مهمانی خریده بودم ،، دیدم مهمونی خبری نیست بلا استفاده شدن گذاشتم جزو لباسای تو خونه بپوشم شیک و پیک بگردم تو خونه .

یخچال رو چک کردم میوه های لک دار رو درآوردم پوست گرفتم اسلایس کردم ک حروم نشه با بچه ها خوردیم .

دلم میخاد انباری رو بریزم بیرون حسش نیست یکی بیاد بهم انگیزه بده     

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یخچال و فریزر در مینی‌مال ترین حالته . هیچ مواد غذایی کهنه ای نداریم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

مرسی از توضیحتون منم مایع استفاده میکنم سرچ کردم دیدم خیلیا تجربه مشابه شما دارن دیگه بیخیال پودر شد ...

اره منم شنیده بودم ولی جدی نگرفته بودم . یعنیبه شوهرمم گفتم ولی گوش نمیدادکارتن کارتن پودر خرید آخرم کلی خرج تعمیرش داد

من همچنان دو بسته نخود چرخ شده دارم از چند ماه پیش . بقیه همه مصرفی هستن .ماهی هم شوهرم یبار زیاد خرید و دخترم دوس نداره خیلی سرعت مصرفشون کمه . باید یه فکری کنم زودتر مصرف بشن .