2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57161 بازدید | 2182 پست
باید دکتر تشخیص بده من یه مدت ابرسان خالی زدم پوستم خیلی خشک شد حیف دکتر پوست خوب نمیشناسم وگرنه محص ...

خیلی ممنونم هایدی جان. اسمتونم خیلی قشنگه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ورودی_خروجی

✨ یه موچین خریدم که لازم داشتم قبلی دیگه کاراییشو از دست داده بود رفت خروجی. 

✨دوتا شلوار کارگو رنگی برای تو خونه خریدم در مقابل دوتا شلوار کتانم زانو انداخته بود رفت خروجی.

مادرهمسرم اومده بود خونمون از کرم مرطوب کننده م خوشش اومد، مال خودش تموم شده بود. دادم بهش. خودم یکی دارم که تا اخر سال میره و  فعلا نیاز ندارم 

❌لایک❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظروف لیمون کلا خوبه وفکر کنم خودش ثابت کرده تو این سالها

ولی من نظرم متفاوته ..بانکه های آسمون زود خش بر میدارند و اکرولیک هاشم بعد یه مدت یجور بد رنگ و مدل و خش دار میشن 

فکر کنم چند صفحه بعد نظر منم باشه . متأسفانه من راضی نیستم بشدت خش میفته و نشکن هم نیست.

إ چ جالب شمام مث من بود نظرتون در مورد لیمون 

بنظرم بانکه فقط شیشه ..البته قبلا گفتم من بانکه هام سه مدله که سر فرصت ی  مدل خوب بخرم

عزیزی ❤️ 😍ولی اسم خودم نیستا اسم اون کارتون قدیمیه اس😁

بله متوجه شدم.خب باسلسقه ای دیگه اون کارتون دلخواهم بود اون زمانا❤️

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلیقه ای*

خروجی 🗑️ 

عرق نعنا تموم شد امیدوارم که جایگزین نکنن چون زیاد استفاده نمی کنیم

کیف لپ تاپم از داخل خراب شده بود ،لپ تاپ و بند و بساطشو گذاشتم داخل کوله ام که جای لپ تاپ هم داره (کیفش قابل استفاده است و اگه کوله رو نداشتم بازم نگهش می داشتم )

امروز جارو برقی و چرخ خیاطی و لپ تاپ و یکم از گلدون های تو خونه رو گردگیری و مرتب کردم☑️

هر چی تو چرخ خیاطی بود و گذاشتم کنار وسایل خیاطی

لوازم جانبی جارو برقی رو هم شستم☑️

توری پنجره اتاق هم مامانم شست اونم جمع میکنیم و قبل عید نصب میکنیم چون دیگه پنجره رو باز نمی کنیم☑️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانوما ممنون میشم اگه مدت طولانی مثلا بالای ۵ سال بطور مداوم از پودر لباسشویی استفاده کردین و ماشین ...

چرا از مایع لباس استفاده نمیکنید؟

شادی جون فکر کنم این مورد و جا انداختید

💥ظروف در دار ناقص (مثلا درش سالمه و ظرفش خرابه اما درش رو نگه داشتین)