2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57201 بازدید | 2184 پست
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

چند مدل سس که طعمشون رو دوست نداریم و مدتهاست تو یخچاله

یه شیشه گندم و شاهدونه که کهنه شده و خورده نمیشه

یه سری نسکافه و قهوه فوری و هات چاکلت که خیلی وقته تو کابینته 

دو تا شیشه شیره انگور و خرمالو که کلا شاید دو قاشق تهش باشه ولی همینجوری مونده 

یه بسته کنجد و سیاهدونه که قدیمی شده و عطرش رفته

چند مدل سس که طعمشون رو دوست نداریم و مدتهاست تو یخچالهیه شیشه گندم و شاهدونه که کهنه شده و خورده نم ...

یه لیوان آب توش بریزید و بگردونید به عنوان نوشیدنی بخورید برای خانما مخصوصا خیلی خوبه شیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی؟عکس از اسکاچ داری؟ اسکاچ من فکر کنم ۱۵ روز عمر میکنند چون سریع ابریش میاد بیرون

الان کامنتا رو میخوندم دیدم چندتا از دوستان دارن و اسمش تری واش هست. 

من هفته ای یکبار تو مخلوط پودر لباسشویی و جوش شیرینم میذارم تا ضد عفونی شه. بعضی وقتا تو ماشین لباسشویی هم میندازم. هرشب بعد شستن ظرفا میشورمش و اویز میکنم تا خشک شه و میکروبی نداشته باشه. الان عکسشو میفرستم براتون. 

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

خوراکی سوپرمارکتی رو سال هاست که حذف کردیم، بقیه ی مواد مصرفی رو تو این یکسال دارم مدیریت میکنم به اندازه بخرم تاربخشون نگذره. 

در خصوص ادویه هام، بخاطر حساسیت همسرم فلفل نداریم و سال هاست که ورودی هم ندارم ولی خودم خیلی دوست دارم میخوام فلفل سیاه کم بخرم و رو سالاد و ماست و.... برای خودم بریزم. 

یه مقداری پولک و پنیرک و کاکوتی دارم که خیلی مصرف نداریم مگر مواقع سرماخوردگی که همه رو یکجا کردم تا کمتر فضا اشغال کنه. 

یه مقدار پودر زنجبیل دارم که میخوام زود مصرف بشه و دیگه نمیخرم چون همیشه تازه میخرم و رنده میکنم و تو فریزر هست

یکی یکی یادم میاد یه ظرف خرما از کی تو یخچال چندبار به هنسرم گفتم استفاده کن باز نمی خورهمدلی که من ...

خرماها  رو با مغزیجات میکس کنید و پروتئین بار درست کنید اگه مورد پسندتون هست. یا تو شیرموز بریزید. 

امروز با مادرهمسرم رفتیم بازار

یه جفت جوراب برای دخترم خریدم

ایشون می خواستن اسباب بازی بخرن که نذاشتم 

برای اولین بار رفتم سبزیجات واین جور چیزا خریدم [چون همسرم زیاد می خره]خوبی اش این برحسب نیازم خریدم وچون بازار هفتگی بود ارزون تر بود ولی خوب خرید وبقیه چیزاش سخت بود 

شادی صدام کنید
شادی جون در مورد بانکه لیمون هنوزم نظرت همینه؟

فکر کنم چند صفحه بعد نظر منم باشه . متأسفانه من راضی نیستم بشدت خش میفته و نشکن هم نیست.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

فکر کنم چند صفحه بعد نظر منم باشه . متأسفانه من راضی نیستم بشدت خش میفته و نشکن هم نیست.

این مدلش برای حبوبات خوبه 

فکر کنم شادی جون این مدل منظورش بوده 🤔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یکی یکی یادم میاد یه ظرف خرما از کی تو یخچال چندبار به هنسرم گفتم استفاده کن باز نمی خورهمدلی که من ...

شآدی جان همسر منم گاهی ازین خرماهای شیره دار میخره که من اصلا دوس ندارم.

آقایون کمتر خونه هستن و بالطبع کمتر تو یخچالو نگاه میکنن به همین خاطر یادشون میره. خودت براش ببر کنار چایی بخوره. یا شیرموز درست میکنی چندتا خرما بریز داخلش تا تموم بشه. من گاهی یه ظرف کوچیک براش پر میکنم با خودش ببره سرکار هم خودش میخوره و هم دوستاش. اینطوری زودتر تموم میشه 😁