2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57189 بازدید | 2184 پست
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

یدونه سرکه سیب فکرکنم فاسد شده بود امروز باهاش سینکوشستم رفت. چیزدیگه ای ندارم دراین مورد

لطفالایک نکنین. 
ببین عزیزم نکته طلاییش همینه «از رانندگی خسته نمیشم» همه ما باید به کاری مشغول بشیم که ازش خسته نشیم ...

درسته. حتماتوی فکرشم. اتفاقا منم عاشق اشپزیم. هیچوقت نشده حوصله غذادرست کردن نداشته باشم ومجبور باشیم ازبیرون گرفته باشیم. بجز مواقع بارداری که بوی غذا اذیتم میکرد. 

لطفالایک نکنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دیگه از خوبیای سفره پارچه ای برای من این بود که هیچ وقت نون توش بیات نمیشه.اگر نون توی سفره باقی ...

ایده ی نان خشک رومن ازتاپیک پس انداز یاد گرفتم ومدتهاس انجامش میدم. نون خشکهای تمیزرو جدامیکنم ووقتی زیادشدن پودرشون میکنم وادویه قاطیشون میکنم بعنوان پودرسوخاری اسنفاده میکنم. حتی داخل کباب تابه ای وکوکو وکتلت واینجور چیزاهم میریزم

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

شادی جون در مورد بانکه لیمون هنوزم نظرت همینه؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه مقدار ماش مصرف نداشتیم دادم به مادرشوهر 

یه مقدار آلو خورشتی دادم به خواهرشوهر

یه مقدارم لوبیا چشم بلبلی خواهرشوهر داده بود میدم به مادر دوست همسرم!

یه مقدار سرکه سیب هم خواهرم داده که استفاده نکردم. از فردا انشالله برای موهام استفاده میکنم تا تموم بشه

یه مقدار ماش مصرف نداشتیم دادم به مادرشوهر یه مقدار آلو خورشتی دادم به خواهرشوهریه مقدارم لوبیا چشم ...

گلم باید طبعتون گرم باشه تا سرکه سیب اذیتتون نکنه

وگرنه دچار سردرد میشید  

❌لایک❌

یکی یکی یادم میاد یه ظرف خرما از کی تو یخچال چندبار به هنسرم گفتم استفاده کن باز نمی خوره

مدلی که من ودخترم دوس نداریم

حالا امروز می ذارم طبقه بالای یخچال جلو چشمش

سه تا کاسه ابگوشت خوری دارم که دم دست استفاده می کنم سالادی،مواد کوکویی وسس توش درست می کردم هم شیشه ای هم کمی سنگین دیشب موقع شستن گفتم چه کاریه من می کنم خلاصه امروز می ذارم تو کابینت

به جاش سه تا کاسه استیل که تو جهیزیه ام بود بر می دارم

هم نمی شکنه هم سبک

اون کاسه هام بمونه وقای مهمون دارم.

شادی صدام کنید