2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 48619 بازدید | 1896 پست

باسلام 

من تو آشپزخونه دوتا اسکاچ دارم و یه اسکاچ سیمی 

یه اسکا چ ابرای ظرف و یه اسکاچ برای گاز  و هود که گاها خیلی کثیفن میشه کف مالی میکنم 

یه اسکاج برا سرویسا  

برای ماشین یه اسکاج نرم و دوتا دستمال ..اسکاج برای کف مالی ..دستمال برا بدنه و شیشه جداست ..البته همسرم یه دستمال یزدی هم دارن اگ تو مسیر لازم بشه برا ۰شیشه 

دستمالای آشپز خونه زیادن و تو این امر مینیمال نیستم ...چند تا برا ظرف ها اونا ناژه هستن .  

یدونه یخچال 

گازو هود یه دستمال 

..خشک کردن سینک دوتا 

یدونه برا شیشه و آینه سرویس‌ها

..کف و پله و  سرامیک جدا 

چند تاهم گردگیرییه

دستمال تو جا کفشی برای گرفتن اضافی واکس 

امروز هم خونه رو مرتب و تمیز کردم و همه چی روال✨

درمورد اسکاج ب نظر منم نیاز نیست دوتا باشه،منم مثل دوستمون اول لیوان ها و ظرفایی که روغنی نیستن و میشورم بعد بقیه ظرفها رو و دراخرم اسکاج و خوب میشورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس قبل و بعد گلخونم رو که قرار بود بفرستم.فقط کف گلخونم رو دوست ندارم.دلم میخواد سفید ساده باشه.شما ...

خیلی قشنگ و تمیز و مرتب شد

احسنت 

طرح کف گلخونه ت خیلی قشنگه 

دست بهش نزن به نظرم  

❌لایک❌
کادوهای روزمادر مامان من:یه پارچه نخی قشنگه برای تابستوندوتا پارچه مجلسی [دوتا عروسی از اقوام نزدیک ...

مبارکشون باشه

چقدر خوبه که میگن چی لازم دارن 

من برای مادرم یه مقدار پول کادو دادم چیزی لازم دارن بخرن، همونم برنمیداشت

❌لایک❌

تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید 

از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن دارید 

به لباس و پوست و مو و ناخن (ناخن مصنوعی منظورم نیست دوستان) و ارایشتون برسید

سعی کنید دندون خراب نداشته باشید 

موهاتون رو رنگ یا مش یا پروتیین تراپی یا صاف یا فر کنید، تنوع بدید 

به اندام خودتون اهمیت بدید، سالم و به اندازه بخورید 

اجازه بدید همسر و فرزنداتون شما رو زیبا ببینن

با هرکسی رفت و امد نکنید

هرکی بهتون اسیب میزنه بسته به روابطتون ازش دور بشید 

به روح و روانتون اهمیت بدید 

خودتون و بچه هاتونو به مسافرت حتی دو روزه یا حتی یه قدم زدن تو پارک مهمون کنید

دوستان دنیا کوتاست

ازش لذت ببرید ✨

❌لایک❌
تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن ...

کاملا موافقم باهاتون ..حیف که اجازه لایک نداریم☺️

من از یه  حرف لیلی دیلی خوشم میاد که میگ مثلا فلان لباس زیادی کهنه نیس ولی مثلا پرز داده و در شأن  من نیست .‌‌‌‌‌منم خوشم میاد از حرفش مثلا راستش در شأن خودم نمی‌بینم که جورایی که زیادی پرز داده رو بپوشم ..می‌شورم تمیز تا میکنم باقی لباسا میدم نیازمند بنظرم اسراف نکردم و انداختم زباله که به محیط زیست آسیب بزنم فقط برای خودم مناسب ندیدم..یا  برای بچه هام لباس رنگ و رو رفته نمیپوشونم 

به هیچ وجه لباسی که لکه وایتکس یا هر چیز کوچک لکد انداخته نمیپوشمعر از گاهی جوراب همسرم هم که حس کنم دیگ نو نیستن اما پاره هم نشده اینو  انجام میدم 

در مورد دستمالم مثلا دستمال سفره یا  خود سفره  حس کنم جا داره استفاده بشه اما من نمی‌پسندم ..شسته میشه و میدم نیازمند  

با اینکار من.. مادر همسرم بسیار مخالفند ..هر چند من گزارش نمی‌دم و خودشون تقریبا پیگیرن ولی خودم دوست دارم این کارو و یجورایی به زنانگی نزدیکتر می‌دونم 

قندون و لیوان و ظروف روز مره من همگی از ظرفای مهمانم به مراتب سبک‌تر هستن ..برام خودم و خانواده مهمتر از مهمان هستن 

تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن ...

مثلا برام سوالع چرا باید بچیه زن وقتی وسعش میرسه جوراب وصله داربپوشع .من یه لباس برا وایتکس و تمیزکاری می‌پوشم  ولی سعی میکنم زودی در آرم همسرم نبینه ..ایشون باید ببینه من برا خودم احترام میگذارم که به من احترام بذاره..و کمی به اون جمله زنی که خرج داره ارج داره معتقدم ..خارج از بحث امروز صحبت کردم

کاش تاپیک قابلیت ذخیره کردن یکجای پیامهای یه کاربر، مثل شما رو داشت که ساعتها از خوندن سبک زندگیتون ...

این حس خوب دو طرفه ست .بنده از پیام های شما حس خوب میگیرم و بعضیاشون رو دوست دارم بارها و بارها بخونم

ققنوس
عکس قبل و بعد گلخونم رو که قرار بود بفرستم.فقط کف گلخونم رو دوست ندارم.دلم میخواد سفید ساده باشه.شما ...

عالی

میتونید موقتا برچسب بزنید . برچسب مخصوص برای مکانهایی که دائم در معرض شستشو هستند وجود داره که حتی میشه در حمام هم استفاده بشن

ققنوس

منم خیلی موافقم با این موضوع. اصلا نیاز به خرج زیاد هم نداره. خیلی مهمه که در مسیر پس انداز کردن خودمون رو فدا نکنیم و یادمون نره که این پول در نهایت قراره برامون شادی و آرامش بیاره. این به تعداد از کارهایی هست که من انجام میدم و خیلی هاشون رایگان هستن:

1.نوک گیری کردن موها. من تو هر فصل زندگی م اون قدی از مو رو نگه میدارم که توانایی رسیدگی بهشون رو دارم. اگه مشغله کاری دارم موهام رو تا سر شونه کوتاه میکنم. 

2. مرطوب کننده زدن به بدن بعد از حمام.

3. لباس خونگی ست پوشیدن. من کم کم از یه جایی هر موقع خرید میکردم ست بلوز و شلوار یا دامن میخریدم کم کم کل کشو ست بود و خب مرتب تر به نظر میاید. 

4. نخ دندون کشیدن بعد از وعده های غذایی. 

5.هر از گاهی لاک زدن. مراقب دست ها و پاهامون باشیم تو آشپزی دقت کنیم خودمون رو نسوزونیم. بعد از اینکه دستمون رو به آب زدیم مرطوب کننده استفاده کنیم. 

واقعا نیاز نیست یه کمد پر از وسایل مراقبت پوستی داشته باشیم احترام گذاشتن به خودمون یه رفتاره.

منم اولا اینجوری نبودم اما بعد از آشنایی با مینیمال یسری ویزا تبدیل به عادت شد 

اهل کاشت نیستم و اما هر از گاهی میرم برا مانیکور 

سالی دوبار میرم پدیکور و تو این بین هم خودم تو خونه انجام میدم

موی خیلی بلند دوست ندارم نه ک دوست ندارم من شاغلم و دو تا بچه نمیتونم رسیدگی کنم موهامو کوتاه نگه میدارم اما سالم ..

مسافرت سالی یکبار  حتما و گاها دوبار 

بازار  صرفا برا گشتن به هیچ وجه نمیرم ..لیست مورد نیاز می‌نویسم و تو فرصت مناسب میخرم ..

حتما پس انداز دارم به تعداد سالای کاریم یه سکه پس انداز دارم که سوای پس اندازهای‌مشترکم با همسرمه و اینا برا روز مبادا مثلا دانشگاه و ازدواج بچه هاس و به هیچ عنوان استفاده نمیشه حتی برا خرید خونه ..که یبار استفاده شد در اولین فرصتخریدم و جایگزین شد