2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49184 بازدید | 1911 پست
عکس قبل و بعد گلخونم رو که قرار بود بفرستم.فقط کف گلخونم رو دوست ندارم.دلم میخواد سفید ساده باشه.شما ...

چقدر زیبا و تمیز . آفرین واقعا لذت بردم ⁦👌🏼⁩⁦👌🏼⁩ 

گل‌های قشنگتون سبز بمونن همیشه 🤩

میتونید از چمن مصنوعی یا کفپوش سفید استفاده کنی ، خیلی قشنگ میشه .

البته الان هم زیباست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هفته سی و هشتم.
این هفته روی وسایل خیاطیم لنگر انداختم.
۹۸ تا دکمه کنار گذاشتم که بدم خیاط سر کوچمون. 
چندتا خنزل پنزل و گیره و... از وسایل خیاطیم دور ریز کردم و در نتیجه یک جعبه سوهان که جای دکمه ها بود هم خالی شد و خارج شد.

نمیدونم بستگی به مایع ظرفشویی داره یا از اسکاجه ولی واقعا گاهی لیوانها بو بدی میگیرن من قبلا همین دل ...

من وایتکس کلا تاحالا استفاده نکردم‌  ولی هفته ای یه بار به جای مایع از پودر ماشین استفاده میکنم

اسکاچمم قبلا ازین مدل های بافتنی و ابری و... بود. از وقتی اسکاچ تری واش خریدم دیگه راحت شدم چون کثیفی توش نمیمونه و زود هم خشک میشه و بو نمیگیره و مهم تر از همه اینکه دیرتر نیاز به تعویض پیدا میکنه. قبلا اسکاچ ابری میخریدم ماهی یه دونه خراب میشد ولی اینو حدودا ۶ ماه یه بار تعویض میکنم

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️اسکاچ کهنه،دستمال های کهنه بی رنگ ورو،زیر بشقابی✅️✅️✅️

اسکاج کهنه نگه نمیدارم . نو دارم چند تا هر چند وقت یکبار جایگزین میشن اسکاج هم همیشه مامانم میبافه بازاری هارو دوست ندارم🫠 

دستمال هم فکر کنم ۲ تاشون خیلی کهنه آن باید برن خروجی 

ولی در مورد زیر بشقابی ، خیلی لازم دارم و حتما میخوام بخرم شرایطش پیش نیومده چون قیمتشونم گرونه🫠🫠🫠 میز ما ۸ نفره است و وقتی مهمون میاد استفاده میکنم بشقاب و لیوان هر شخص رو میزارم روش الان در حال حاضر از این کاغذی ها استفاده میکنم تا مناسبش رو بخرم 

من وایتکس کلا تاحالا استفاده نکردم‌ ولی هفته ای یه بار به جای مایع از پودر ماشین استفاده میکنماسکاچ ...

بنده بیشتر ظروف رو داخل ماشین میذارم اما اسکاج تری واش دارم و با شما موافقم هم راحت تر تمیز و خشک میشن هم خراب نمیشن 

همیشه کهنه تر رو برای شستن سینک استفاده میکنم اونی که نو باشه برای شستن بعضی ظروف

ققنوس
من همیشه سه تااسکاج دارم یکی برای لیوانا ویکی برای بقیه ظروف ویکیم سیمی. خیلی وقتامیگم مال لیواناروب ...

من اسکاچ دو طرفه سن‌یو استفاده میکنم یه طرفش سیمیه یه طرف نرم

برای همه ظروف از یه اسکاچ استفاده میکنم ولی واسه شستشو یه پروتکل خاصی دارم

اول کل ظرفا رو آب گرم میگیرم تمیز میکنم همه‌شونم مرتب میچینم که فضای کمی رو اشغال کنن

اصلا تو ظرف آب کف درست نمیکنم چون غلظتش کم میشه ظرفا خوب تمیز نمیشن

بعد از شستن چندتا ظرف اسکاچ و با آب گرم میشورم که تمیز بشه بعد ادامه میدم

همیشه به ترتیب میشورم اول لیوان بعد قاشق و چنگال بعد بشقاب و در نهایت ظرفای پخت و پز

اگه ظرفی تخم مرغ و ماهی یا غذاهای بودار داشته باشه حتما با آبجوش و جوش شیرین تمیزش میکنم بعد میشورم