2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45375 بازدید | 1780 پست
🟢حدیث امام على عليه ‏السلام :إبنَ آدَمَ إن کُنتَ تُریدُ مِنَ الدُّنیا ما یَکفیکَ فانَّ أیسَرَ ما ف ...

چقدر عالی بود... دیروز من رفتم سراغ لباس ها. خیلی لباس بچه دارم چون هر سری که میرم شهرمون، خواهرام لباس های بچه هاشون که کوچک شده بود داده بودن به ما. یکسری رو پسرم پوشید و استفاده کرد اما خوب لباس بچه ها یک طوری هست که زود کوچولو میشه دیگه. خیلی ها گذاشتم واسه دخترم . بخصوص لباس های گرم. اما دخترم خیلی کم لباس گرم میپوشه....یا هم روی هر لباسی یک ایرادی میگیره. چون بچه کوچیک توی خونواده نداریم، همینطوری روی دستم مونده.

دیروز لباس های گرم نگاه کردم گفتم خوب دخترت که نمپوشه، پسرت هم که قبلا پوشیده. بده به کسی.... دنیا برای جمع کردن نیست....

خلاصه کلی لباس گذاشتم گوشه اتاق واسه خروجی.... یکی شوهرم میشناسه میدیم به اون. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

✨6تا چنگال با کبفیت پایین داشتم که دیروز کنار گذاشتم بره خروجی 

دیگه قاشق چنگال بی کیفیت از هیچ نمونه ندارم 

✨قاشق چنگال یه بارمصرف دارم، اونم به تعداد محدود که اگه بخوام غذایی چیزی زیاد درست کرده باشم بدم بیرون، اینم باهاش میذارم چون حس میکنم شاید کسی دوست داشت همون موقع تو خیابون بخوره 

✨نی پلاستیکی و شیشه ای ندارم، فقط قاشق نی استیل دارم که استفاده میشه و لازم دارم 

❌لایک❌

یلداتون مبارک عزیزای دلم 

با وجود یه دختر یک سال ونیمه همسرم هم امروز نیست

با برنامه ریزی وزندگی مینیمالم همه کارام کردم دیگه تا دم کردن چای کاری ندارم

خوشحالم که مجبور نیستم لا به لای لباسا وظرفها این طرف واون طرف برم 

هر چقدر که جلوتر می ره بیشتر به راهی که انتخاب کردم مطمئن میشم

امیدوارم در تمام ابعاد زندگیم دوستان خوبی مثل شما سر راهم قرار بگیرن که مشوق وانگیزه همدیگه باشیم

شادی صدام کنید

دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدین

برای اولین بار این هفته میخواد برا دخترم خواستگار بیاد برای پذیرایی فنجون و پیش دستی حتما باید کریستال باشد فقط فنجون کریستال دارم پیش دستی آرکوپال و چینی دارم

آیا برم بخرم به نظرتون؟

❌️لایک❌️

سوال بعد اینکه چه چیزهایی برای پذیرایی بذارم

آیا تو یه ظرف میوه خرد کنم با چنگال بردارن

یا همون میوه درسته کافیه

ممنون میشم اگه خودتون تجربه دارین یا جایی دیدین و شنیدین در مورد صفر تا صد پذیرایی توضیح بدین

آیا شمع یا گلدان کریستال کوچولو گوشه سینی لازه؟

❌️لایک❌️

دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدینبرای اولین بار این هفته میخواد برا دخترم خواستگار بیاد برای پذیر ...

اگرتوانایی مالی برای تهیشودارین بهتره بگیرین. مثلاسمت مامشکلی نداریم جنس بشقاب فرق داشته باشه.من خودم چندوقت پیش ازدوستم که تازه جاریش ازدواج کرده شنیدم که مادرشوهرش حرص میخورده که سرویس پذیرایی کریستال نداره مجبوره براز عید کاسه وپیش دستی های سرویسشوبیاره 

لطفالایک نکنین. 
سوال بعد اینکه چه چیزهایی برای پذیرایی بذارمآیا تو یه ظرف میوه خرد کنم با چنگال بردارنیا همون میوه د ...

توی گوگل بزنین ایدهای زیادی هست ازترمیب میوه های سالم وقاچ شده

لطفالایک نکنین.