2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45553 بازدید | 1781 پست
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️ظروف چینی بدون کاربرد✅️✅️✅️

یدونه شیرینی خوری دوطبقه، یدونه سوفله خوری وارمر دار، جای دستمال سرویس چینیم، کباب خوری سرویس چینیم، یه ظرف دکوری چینی که قبلاتوی بوفم بود. اینارو خیلییییی کم استفاده میکنم 

لطفالایک نکنین. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سرویس چینیم فقط سوپخوری دردارشو هنوز استفاده نکردم .به نظرتون چه چیزایی میشه ریخت توش فنجان بلن ...

من معمولا برای مهمونی هاسوپ میزارم وازشون استفاده میکنم. نمیدونم میشه برای مهمونی های افطاری هم توش اش وشله زردریخت یانه

لطفالایک نکنین. 

چندروز پیش یه شال هدیه گرفتم که خب کیفیت مناسبی نداشت گذاشتم کناربدم به کسی، دیروزم رفتیم همسرم باحضورخودم کادوی روززن رو به سلیقه خودم گرفت برام. ورودیمون شد سه تا ساعت که منم برای روز مرد ایشون گرفتم  وپسرمم اون وسط دلش ساعت خواست. یه انتخاب مینیمال بود رنگی برداشتیم که ست کردنش راحت باشه. ساعت قبلی پسرمم میره خروجی. 

لطفالایک نکنین. 

نی کلا نداریم فقط دوسه تا یکبار مصرف هست مال دخترمه.

قاشق چنگال تا به تا نداریم. 

قاشق چنگال یکبار مصرف هم نداریم.

ظروف چینی بلا استفاده:

دوتا سس خوری

قوری

سوپ خوری

من قبل خوندن این تاپیک کلا سرویس‌چینیم تو بوفه بود و هیییچ استفاده ای ازش نکرده بودم ولی الان برای مهمان و تک و توک برای خودمون ازش استفاده میکنم و خیلی حس خوبی داره😍

نهال🌱

ورودی

یه پارچ که دخترم قبلی رو شکسته بود.

یه لیوان نی دار برای دخترم که اونم قبلیش رفته بود خروجی.

برای شب یلدا دلم میخواست یه شال زرشکی بخرم ولی خب دیدم شال زرشکی دارم و هنوز قابل استفاده ست برای همون دیگه نخریدم و پول شالم پس انداز کردم🤭

نهال🌱

ظروف چینی بدون کاربرد فقط سوپ خوری سرویسمه که دوس دارم نگهش دارم!

بنده سوپ و آش رو با سوپخوری سرویس چینی سرو میکنم

شما تعدادتون کمه شاید براتون بزرگ باشه اما زمان مهمانی یا دورهمی خیلی کاربردی میشه 

ققنوس
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️ظروف چینی بدون کاربرد✅️✅️✅️

خسته نباشی شادی جون❤️

داریم متاسفانه یه سرویس چینی مادرم بلااستفاده مونده دیشب یکم ازش برداشتم برای پذیرایی استفاده کردیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنونم از همگی

حلما جون یه حرفی دارم خارج از بحث تاپیک 

نمیدونم قبلا دخترتون با آقا پسر اشنا شدن یا نه ولی اگه سنتی هست و تاحالا حرفی نزدن و فامیل هم نیستید ،جلسه اول و خونه نذارید 

کافه ای چیزی برن حرفاشونو بزنن 

بر اساس تجربه جلسه اول خونه نباشه بهتره 

بازم اگه خواستید بریم تاپیک اخر من صحبت کنیم

شادی جان منم از این رفتار بعضی آقایون خوشم نمیاد که هنوز میزبان و خانم خونه که اینهمه زحمت کشیده ننش ...

عالی بود 😍 👏🏻 اسکرین گرفتم😂😂