2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45508 بازدید | 1781 پست
بطری آب یه دونه دارم که قدش بلنده تو یخچال جا نمیشه، قطرش هم زیاده تو دریخچال جا نمیشه؟! گذاشتم خرو ...

من برای داخل فر از ظروف پیرکس استفاده میکنم بعد تو اینستا ظرفهای سرامیکی رو دیدم خوشم اومد یکی بخرم برای حجم کمتر کیک مثلا،  ولی الان که گفتین ترک افتاده دیگه منصرف شدم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

چه جالب گفتی.... نگفتی وسایل اضافه تون بریزیم دور.

هدف خودم از مینیمالیست همین جمله بوده و هست 

من بارها گفتم حتی پیچ گوشتی و انبردستی که داریم رو دوست دارم و می‌دونم زندگی کردن با دوست داشتنی ها چقدر زیباست ،

برای همین دلم میخواد همه مینیمال بشن و این لذت رو تجربه کنن

ققنوس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️بطری های اب بدون استفاده،کبریت بدون استفاده،ظروف ترک خورده یا شکسته✅️✅️✅️چون مو ...

بطری اب یکی داریم بیرون رفتنی برمیدارم بیشتر واسه دخترم

یکی هم بزرگ تو یخچال

کبریت نداریم

ظرف لب پر تا جایی که ذهنم یاری میکنه کلا دوتا داریم توخونه،که خیلی ریزه و اذیت کننده نیست واسه همون نگه داشتم.

ی شیشه ادویه تو کابینت داشتم ،امروز خواستم ی چیزی بریزم توش،دیدم ترک بزرگ برداشته😬انداختمش رفت 

بطری آب یکی نسبتا بزرگ داریم که همیشه استفاده میشه یدونه کوچیک برای همسرم دخترمم دوتا داشت که امروز یکیشو گذاشتم خروجی از این‌یکی مداوم استفاده میکنه

ظرف لب پر یا ترک خورده به هیچ عنوان نگه نمیدارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بطری آب دو تا داریم واسه باشگاه 

بطری‌های متفرقه رو نگه نمیدارم مگه اینکه شیشه‌ای باشه و نیاز داشته باشم ولی نه به امید اینکه یه روز به کار بیاد

ظرف لب پر دو تا دارم یه ظرف پذیرایی سرامیکی و یه بشقاب 

من ظرف لب پر نگه نمیدارم ولی اینا ظرفای مهمون بودن که تو اولین استفاده و قبل از اینکه لذتشو بچشم موقع شستن لب پر شدن واسه همین ننداختم دور که چشمم دنبالشون نمونه آوردم گذاشتم دم دست که ازشون سیر بشم بتونم بندازم دور🫠 

بطری آب دو تا داریم واسه باشگاه بطری‌های متفرقه رو نگه نمیدارم مگه اینکه شیشه‌ای باشه و نیاز داشته ب ...

اخ من الان یادم اومد یه ظرف لب پر دارم.

درب ظرف جاشکلاتیم اوایل ازدواج لب پر شد.  البته از بیرون اصلا دید نداره و یه قسمت از داخلشه. وقتی مهمون میاد درشو کلا برمیدارم

دیگه در این حد دورانداختن هم اسرافه! با بعضی لب پرشده ها میشه تاحدودی کنار اومد😁

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️بطری های اب بدون استفاده،کبریت بدون استفاده،ظروف ترک خورده یا شکسته✅️✅️✅️چون مو ...

برای جای اب فقط یدونه کوزه دارم وبطری اضافه ندارم

فندک گازم خراب شده وهرچی فندک اشپزحانه میخرم بعد یکی دوهفته بچها داغونش میکنن پس رفتن خروجی وازکبریت استفاده روزانه دارم

اگه بخوام ظروف لب پرم روبزارم خروجی ظرفام نصف میشه😂سال نودو شیش وقتی که تازه دوسال ازعروسیم میگذشت وهمه چیز نو بود زلزله کرمانشاه نصف وسایلموناقص کرد. الان سه چهارتا لیوان کریستال مهمونم لب پره، نصف سرویس چینی مم همینطور

فقط یدونه ازبشقابای خورشت خوریش ترک داره که انداحتم جلوی دست تند تنداستفادت میکنم تازودتربشکنه بره خروجی

لطفالایک نکنین. 

از بحث عقب افتادم‌.

من تو سرویسم چاقوی سبزی خورد کن دارم.‌ تا حالا انگشت شمار ازش استفاده کردم. به نظرتون میشه برای خورد کردن سبزی در حد سالی یه بار همون چاقوی گوشت رو به کار برد؟ 

چاقوی اضافه: حدود ده تا چاقوی غیر تیز گذاشتم تو سبد مسافرتی. امروز میندازمشون. 

ظرف لب پر دو تا سالاد خوری دارم که مدت هاست میخوام بندازمشون. 

الان رفتم نگاهشون کرد نه اونقدر بدند که بندازمشون و نه اونقدر خوب که نگهشون دارم. 🙃 

انشالله چند ماه دیگه توشون سبزه میذارم و ردشون میکنم.

کبریت و بطری غیر قابل استفاده ندارم. اگه وضع قطعی برق ادامه پیدا کنه یه فندک به جای کبریت باید بگیرم. 

🟢حدیث  امام على عليه ‏السلام :

إبنَ آدَمَ إن کُنتَ تُریدُ مِنَ الدُّنیا ما یَکفیکَ فانَّ أیسَرَ ما فیها یَکفیکَ وَ إن کُنتَ إنَّما تُریدُ ما لا یَکفیکَ فانَّ کُلَّ ما فیها لا یَکفیکَ.

ای فرزند آدم، اگر از دنیا بقدر کفایتت بخواهی اندکی از دنیا تو را کفایت می کند و اگر بیش از کفایتت بخواهی همه دنیا هم تو بس نباشد.

❌لایک❌

هیچ بطری آبی نداریم جز یه بطری شیشه ای آب داخل یخچال که همسرم استفاده میکنن. 

کبریت نداریم، ٣تا فندک داریم که یکی برای گازه و ٢تای دیگه جیبی هست که از تابستون بخاطر قطعی برق خریداری شد. 

هر ظرفی لب پر بشه میره خروجی مگر اینکه خیلی ریز و جزئی باشه و بریدگی ایجاد نکنه دم دست مصرف میشه تا بشکنه.