2777
2789
عنوان

مذهبیا بدون قضاوت بیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خدا عمر زیاد بده اره

هی داد بی داد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تاریخ

نمیتونم بگم 

خواب رو نباید گفت وگرنه تا همشو میگفتم 

روزش جمعه بود 

بعد خوندنش همه اتفاقات با زمان و همه چیش ناپدید شد 

یعنی کلا پاک شد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

فکرتو مشغول نکن. شامم سبک تر بخور

آبجی جان خب برا من خواب خیلی معنا داره..

یه بار ۳ سال پیش خواب دیده بودم برا امسال و کلی اتفاق افتاد 

و از نشانه های ظهور دیده بودم.

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزيزم 

ممكنه خواب خواب شيطاني باشه 

ظهور نزديكه و مابا كارهامون به عقب ميندازيمش 

برا همين ميگن زمان ظهور معلوم نيست 

شما به فرض هم روياي صادقه ديدي اما اين معلوم نميكنه ماها با كارهامون عقب يا جلوش نندازيم 

اینا خواب صادقه به اون معنی نیست ، بیشتر عنایتی هست بهت که تو روزمرگی هات به فکر امام زمانت هستی و دغدغه اش رو داری و هوشیاری

درباره اش جایی صحبت نکن ، برای امام زمان صدقه بده

عجب 
خب وقتی چیزی از خواب رو نمیگی برای چی تاپیک زدی؟!

خواستم ببینم میشه ظهور رو جلو انداخت یا نه!

چون من طاقت صبرکردنو ندارم