2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49589 بازدید | 1927 پست
گیلدیح جان نیم لیوان چایخوری دسته دارهنیم لیوان شربت خوری بدون دسته هست و قطرش معمولا بیشتره💚

ممنون از توضیحت عزیزم💞دقیقا بعد صحبت ها رفتم سرچ کردم دیدم....ما اصلا از این مدل نمیخریم ندیدم

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️بانکه های بدون استفاده✅️✅️✅️

یدونه بانکه شیشه ای داشتیم که توش ذرت ریختم

چندتا بانکه پلاستیکی داریم برای سفر و مواد غذایی بی سر پناه😅 مثلا نبات اضافه یا قند برای سفر .برای ترشی و...

یه چندتا شیشه مربا و سس هم هست مامانم دوباره جمع کرده باید موقع خونه تکونی بذارم خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای نچسب کردن اول باید ظرف رو بزارید رو حرارت و اجازه بدید اینقدر داغ بشه که وقتی چند قطره آب بریزی ...

ممنون گلم🌸❤️

مرسی از راهنماییت و وقتی که گزاشتی واسم 🌿🥰

چه نکات خوبی 🍒😍

من برای قند وشکر وارد وگردو بانکه می خوامبرای حبوبات که همون تعدادمینیمال من از ۶ قلم ببشترهبرای ترش ...

در مورد ظرف برای کنجد 

یکبار کنجد مارک عقاب خریدم ظرفش خیلی عالی بود سر همین چند ساله نگهش داشتم ،وقتی تموم میشه از عطاری بسته بندی میخرم و دوباره همین ظرفو پر میکنم 

از بالا باز میشه عین نمکدون میپاشه و راحته عکسشو میذارم اگه دوست داشتید بگیرید

دوستان اینایی که گفتم زیاده؟مثلا من چای نهایت توش هل ودارچین بریزم اونم موردی پیش بیادیا دمنوش نمی خ ...

ما یدونه کابینتمون پره چون مصرف دارو گیاهیمون بالاست ولی بیشتر ظرفا ظرف سس و مرباست البته لنگه به لنگه اس😑۶ تا بانکه بزرگ پلاستیکی یه شکل داریم که توش شکر،لیمو عمانی،سویا،چای ترش،چای کوهی،نبات  هست

دوستان اینایی که گفتم زیاده؟مثلا من چای نهایت توش هل ودارچین بریزم اونم موردی پیش بیادیا دمنوش نمی خ ...

نه به نظرم زیاد نیست و هر خانواده ای بسته به مصرف و ذائقه ش ازین دست چیزا داره

منم یه مدته با بانکه هام درگیرم. یه چیزایی تازگی اضافه شدن که من موقتا ریختمشون توی شیشه های رب.

خیلی دوس داشتم همه یک شکل و یکدست باشن ولی تاحالا موفق نشدم. الان ظروف اصلیم ۱۰ عدد شیشه بزرگ برای حبوبات  و ماکارونی و سویا و..‌. ۶ تا کوچیکتر از همون مدل برای سبزی خشک و خاکشیر و لیموعمانی و... 

۶ عدد شیشه ادویه های اصلیم زردچوبه و فلفل و... 

۵ تا شیشه یه مدل دیگه برای ب پ و ترافل و وانیل و... 

باید یک روز وقت بذارم و یه کم جا به جاشون کنم و مرتبشون کنم

شادی جان یه سری چیزا تو خونه هامون به صورت ثابت خریداری میشن مثلا حبوبات یا ادویه های اصلی. اینا به نظرم خوبه یک شکل و یکدست باشن ولی بعضی چیزا موقتی میان و میرن. مثلا یهو همسرم تو فروشگاه میگه دمنوش فلان چیز بخریم، ولی پای ثابت اقلام مصرفیمون نیست و دوباره تکرار نمیشه، برای این من نمیتونم بانکه جدا درنظر بگیرم، مجبورم یا تو پلاستیکش نگه دارم(که خوشم نمیاد) یا اینکه تو شیشه های متفرقه بریزم.(مثل الان که ریختم تو شیشه رب) 

البته که بهترش اینه که همسرمون (=و بچه هارو ) رو فروشگاه نبریم وگرنه با کلی خرید غیرضروری این مدلی به خونه برمیگردیم که هیچ جایی براش نداریم 😁

من امروز کابینت ظرف ها رو مرتب کردم. خروجی ها یه دونه قابلمه تفلون هست که خراب شده و خطرناک هست استفاده ازش. یه سری ظرف در دار داشتم که خودشون دیگه مناسب استفاده برای غذای گرم نبودن ولی به عنوان نظم دهنده ی یخچال استفاده شون میکردم در هاشون دیگه استفاده نمیشد. 3 تا هم ظرف سس بود که یه سری ظرف در دار خریده بودم چند وقت پیش اینا هم همراهشون اومدن ولی چند بار سعی کردم استفاده شون کنم اما نشد. 4 تا بودن یه دونه رو نگه داشتم 3 تا رو گذاشتم خروجی. 

یه تعدا خجالت آوری هم ظرف شیشه ای زیتون ذخیره کرده بودم واسه روز مبادا😂 که شمردم به اندازه مصرف ترشی و خیارشورم ازشون نگه داشتم و بقیه رو گذاشتم خروجی. 

من برای شربت و نوشابه ..لیوان بلند استفاده میکنم.همونایی که دوستان میگن شربت خورینیم لیوان ما بیشتر ...

بدلاروبندازجلوی دست یکسال نکشیده میشکنن همشون. 

جدیداها مدل بلینک مکس اومده بازار لیوان واستکان مال کشور چین کریستال درجه دو حساب میشه ولی طرحاش قشنگ وسبکم هستن وقیمتشونم مناسبتره. استکانهای من ازاین مارکن وراضیم ازشون

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️بانکه های بدون استفاده✅️✅️✅️

اتفاقا بانکه کم دارم😬اونایی هم که دارم تابه تا هستن  منتظرم هروقت جابجا بشم برم بانکه های یک شکل بخرم

نمیدونم خروجی امشبم جزو ایم بحث هست یانه ولی دوتابانکه جاپودری داشتم که درشون خوب چفت نمیشد برای توی حمام گرفته بودم که امشب انداختم رفت بجاش پودرهارومیریزم توی جای مایع لباسشویی خیلی بهتره

لطفالایک نکنین. 
من برای قند وشکر وارد وگردو بانکه می خوامبرای حبوبات که همون تعدادمینیمال من از ۶ قلم ببشترهبرای ترش ...

یه مدل خاص وساده روپیداکنین وبه مرور همه بانکه های موردنیازتونو ازهمون طرح بگیرین

درموردجای گردو من ازسطل اشغال سرویس اورانوسم استفاده میکنم😬چون بزرگ بود ازاول برای اینکارگذاشتمش وسطل اشغالم ازاین مدلای کابینتیه

لطفالایک نکنین. 

نه شادی جان زیادنیست اینایی که گفتی تقریبا توهمه ی خونه هاهست وبانکه لازمشون میشه

لطفالایک نکنین. 
در مورد ظرف برای کنجد یکبار کنجد مارک عقاب خریدم ظرفش خیلی عالی بود سر همین چند ساله نگهش داشتم ،وقت ...

مابچه بودیم بابام ازاینا میگرفت برامون درش نمکدونی نبود کامل بازبود بعد عین شیشه شیر باخواهر خدابیامرزم میخوردیم نفری یدونه مخصوص داشتیم😂چقدر نوستالژی بود برام عکست هایدی جان. حس شیرین بچگی ودلتنگی☹️

لطفالایک نکنین.