2777
2789
عنوان

بنظرتون ب روی مادرشوهرم بیارم

1674 بازدید | 66 پست

ببینید من اوایل ازدواج باهاشون تویه ساختمون بودم ساختمون ک چ عرض کنم یه اتاق بالای خونشون 

اونم بابت خریدش ب اسم خرید شریکی خونه طلاهامو ک ازخانه پدری آورده بودم گرفت آخرشم گفت کرایه اتونه 

اون موقع من جوونتربودم سرحالتر بودم شروع می‌کرد با یاددادن شوهرم زندگیمو آبرومو بردن طوریکه تا پای طلاقم رفتیم قسم خورده بود ازچشم بندازه منو 

حالا خدا رحم کرد و ازاونجا چندسالی بلند شدیم .من رفت وآمد کم کردم شاید سالی ی بارم نرم نمیتونم ببخشمش 

حالا پریشب بخاطر روز مادر همه بچه اهاشو دعوت کرده جز ما .البته کار همیشگیشه 

شوهرم دیشب گفت بریم من نرفتم اگر پنج شنبه برم بنظرتون ب روی مادرشوهرم بیارم وگله کنم یا نه ؟

ت ر خدا خواهرانه راهنمایی کنید 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم اصلا نمی‌رم به شوهرم میگم اگه میخوای خودت برو 

الآنم با اینکه خونمون دیوار ب دیوار هست نرفتم 

دو شب پیش خونه خواهرشوهرم شام دعوت بودیم عین اسکولا کارتخوان آورده بودن از پسرا پول کشیدن 

به رو نیار، فکرمیکنه،خیلی برات مهم بوده، وتونسته بهت ضربه بزنه

مثلا مادر بزرگ جاریم مرد همه بچه هاشو جمع کرد  رفت خونه اش 

مادربزرگ من فوت شد نیومدن 

باورت میشه گله نکردم وقیح تر شدن 

مادرشوهرت نمیدونم چه جور آدمیه؟ 

ولی من به مادرشوهرم چیزی نمیگم. 

مادرشوهر خودم زن فوق العاده خطرناکیه. چهار تا عروس طلاق داده. خودش میگه از یک عروس خوشم نیاید ردش میکنم بره 

منو که خیلی اذیت کرده. من فقط ازش فاصله میگیرم. 

مادرشوهر من خود یزیده. خود شمر. خود صدام. مادرشوهرم دیکتاتوره. 

عوضی ترین مادرشوهر دنیاست. 

همچین آدمی صد تا حرف برای گفتن داره.خودت خراب می شی.

آره بقرآن 

ی بار  چندسال پیش گله ‌کردم اونم با زبون نرم گفتم 

چنان جنگی بپا کرد هنوزم تن وبدنم میلرزه 

من باشم اصلا نمی‌رم به شوهرم میگم اگه میخوای خودت برو الآنم با اینکه خونمون دیوار ب دیوار هست نرفتم ...

چه بی فرهنگ 

مگه میخواستید خرید کنید 

مادرشوهرت نمیدونم چه جور آدمیه؟ ولی من به مادرشوهرم چیزی نمیگم. مادرشوهر خودم زن فوق العاده خطرناکی ...

ببین دقیقا مادرشوهرمنم اینکاروکردن تنهانیستی. بدترازاینهاسرم اوردن. شکایت هم کردم ازشون ولی ادم نمیشن

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

مادرشوهرت نمیدونم چه جور آدمیه؟ ولی من به مادرشوهرم چیزی نمیگم. مادرشوهر خودم زن فوق العاده خطرناکی ...

بازم بنظرم پیش مادر شوهر من گله 

مادر همسرم کمر همت بسته ب بدنامی من 

چون فامیل دورم هستیم همه جاازم بدگویی میکنه 

مثلا خیر وشری پیش بیاد بما نمیگن بعد همه جا جار میزنه این نمیاد درصورتیکه من روحمم خبر نداره 

اسی من میگم نرو تاحرص بخوره بگه نیمد تبریک بگه. ازادم خطرناک الحذر. الحذر.

خیلی سالها شده نرفتم قهر کردم  اما اون ازخداشه میره همه جا آبرومو میبره 

ببین دقیقا مادرشوهرمنم اینکاروکردن تنهانیستی. بدترازاینهاسرم اوردن. شکایت هم کردم ازشون ولی ادم نمیش ...

اینجور آدما از شکایت میترسن ؟بخدا ک از خداشونه یه دل مشغولی جنگی چیزی داشته باشن