2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50265 بازدید | 1960 پست
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️بانکه های بدون استفاده✅️✅️✅️

بانکه بدون استفاده ندارم

تعداد بانکه هام که مداوم استفاده میشن:

۶ تا هستن که توش رشته سوپ، ماکارونی، لپه ،جو ،ترخون، عدس

سه تا بانکه برا سرویس آشپزخونه هست که توشون حبوبات میریزم

سه تاهم برا پاسماوری 

دو تا هم بانکه شیشه ای دارم که ترشی خیارشور اینا بگیرم استفاده میکنم

۶ تا جا ادویه ای که مال سرویسه ۳ تا هم بعدا گرفتم 

شش تا ظرف فریزری هم دارم که مداوم استفاده میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برای شربت و نوشابه ..لیوان بلند استفاده میکنم.همونایی که دوستان میگن شربت خورینیم لیوان ما بیشتر ...

نیم لیوان های من ترک هستن و خوشگل 

فک کنم شما تصور کردین مث لیوان فرانسه دسته دارن ..نه انقدی خوشگلن

بانکه هام قبلا گفتم سه مدل هستن 

شش تا لیمون پلاستیکی مال جهازمه  اون زمان مد بود و رنگ بادمجانی هس ..کلا من از پلاسکو لیمون راضی نیستم چون زود خش  میفته 

یه مدلم شیشه ای زیبا سازان 

چند تا شیشه هم شیشه  ترشی و اینا ..البته همشون یه مدلم و در خوشگل براشون خریدم ...

راستش قصد دارم همشون یه مدل باشن ..ولی نمی‌خوام عجله کنم و سر فرصت و اونی که مد نظرمه میخرم 

یه بانکه چای دارم ..چون پارسماورری هامو یکیش شکست و دوتاشو رد کردم رفت و دوست نداشتم .‌‌‌‌یع مدل لعابی دیدم و یه مدل مسی که فقط سه تکه است ..بین این دو مدل یکیو پسند منم میخرم 

برا ادویه لیمون دارم نمک‌پاش دار که اونن یکیش شکسته باید بخرم 

من اصلا نمی تونم راجبع بانکه اتقدر خلاصه مثل شما صحبت کنم یا اینکه تصور من با بانکه با شما متفاوته 

من به هر چیزی که محصولات اشپزخونه توش ریخته بشه میگم بانکه بعدا برای این حجم نمی تونم بانکه های خوشگل ویه دست بگیرم مثلا بانکه های باریک با درب فلزی 

یا بانکه های شیشه ای راه راه هستنا

یا بانکه های رنگی زرد ونارنجی

بانکه هایی که درب چوبی دارند

اصلا ست کردنشون یه داستان بعصی هاش سنگین ان بعصی هاش سه تکه ان بعضی هاش درب اش خوب جفت نمیشه

بعضی ها خوش دست نیستن

یا مثلا یه ۶ تایی یا سه تایی می هری بعد یه تیکه می شکنه

ناقص میشه جایکزینی سخت نیست؟

شادی صدام کنید

من برای قند وشکر وارد وگردو بانکه می خوام

برای حبوبات که همون تعدادمینیمال من از ۶ قلم ببشتره

برای ترشی ها که الان سه مدل ترشی داریم

برای سبزیجات خشک

برای نوشیدنی های تابستون مثل خاکشیر واینا

برای لوازم قنادی ام که اونم کم وخلاصه خرید می کنم 

برای مخلفات چای همسرم مثل عناب یا چای سبز یا گل محمدی این سری رفته خریده

برای کنجد وسیاه دونه این چیزا

برای گلپر وبابونه

باور بفرمایید بازم از قلم انداختم

شادی صدام کنید
من برای قند وشکر وارد وگردو بانکه می خوامبرای حبوبات که همون تعدادمینیمال من از ۶ قلم ببشترهبرای ترش ...

جو پرک وماکارونی که دوست مون گفتن یادم رفت هم ماکارونی هم ماکارونی فرمی برای سالاد ماکارونی

برای کشمش واین موارد همسرم مثلا بادامی چیزی بخره

نبات داریم همیشه 

شادی صدام کنید

دوستان اینایی که گفتم زیاده؟

مثلا من چای نهایت توش هل ودارچین بریزم اونم موردی پیش بیاد

یا دمنوش نمی خورم انچنان در حال حاضر همسرم نمی دونه گلپر نداریم

وای لیمو عمانی یادم رفت اینا همه بانکه می خواد دیگه حالا شیشه ای هرچی خلاصه بانکه است دیگه

شادی صدام کنید

ادویه ها ریختم توی این بانکه ها درفلزی ب این شکل.البته ی گلدون قشنگ هم باید برای پتوس بخرم این شیشه رو بندازم بره

۶ تاهم بزرگ تر از اینا دارم برای جو و سویا آرد مرزه شوید نعنا

۷تا هم سرویس لیمون سفید (بادرب نقره ای ک تقریبا با اینا سته )برای شکر ماکارانی لوبیا و عدس .چیتی لپه برنج

چندتاهم درب صورتی برای دمنوش .بلغور. عمانی. اسپند (باید اینارو هم تغییر بدم شیشه ی درب فلزی بخرم‌ست بشن 

من برای شربت و نوشابه ..لیوان بلند استفاده میکنم.همونایی که دوستان میگن شربت خورینیم لیوان ما بیشتر ...

گیلدیح جان نیم لیوان چایخوری دسته داره

نیم لیوان شربت خوری بدون دسته هست و قطرش معمولا بیشتره💚

سیب اگه وقت مربا یا کمپوت سیب یا کیک سیب نداریدورقه ورقه کنیدی روی بخاری یا شوفاژ خشک بشهخودش میشه ت ...

مربا نه ولی کمپوت درست میکردم هرسری

سیب هم ما پاییز خشک میکنیم جلو نور افتاب