برای نچسب کردن اول باید ظرف رو بزارید رو حرارت و اجازه بدید اینقدر داغ بشه که وقتی چند قطره آب بریزید تو ظرف آب ها به حالت گلوله های گرد تو ظرف حرکن کنن( بهش میگن پدیده ی لیدن فراست:
ttps://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%86%E2%80%8C%D9%81%D8%B1
)
بعد از این مرحله روغن رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم اونم گرم شه دقیقا تا قبل از اینکه به مرحله دود کردن برسه و از اینجا تابه ی شما نچسب میشه دیگه.
یه تجربه که من واسه مرغ و کتلت دارم اینه که نباید زیاد جا به جا کنید مرغ رو اجازه بدید کامل که سرخ شد خودش جدا میشه از تابه.
در مورد بقیه جنس هایی که گفتید من اطلاع دقیق ندارم راستش. منتها طبق تحقیق هایی که کردم پخت غذا های اسیدی تو ظروف شیشه ای و استیل بی ضرره و به همین دلیل تو هتل ها و رستوران ها کلا ظروف استیل استفاده میشن.