2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50576 بازدید | 1978 پست
من جدیدا سفره یکبارمصرف روخذف کردم حس میکنم صمیمیت کمتره با این یبارمصرفا وزباله بیشتریم تولید میشه. ...

ما برای مهمان یکبار مصرف استفاده نمیکنیم

فکر میکنم اصلا وجهه ی خوبی نداره و بی احترامی میدونم(مگر اینکه در شرایطی مجبور بشیم استفاده کنیم)

مهمان های من همه اقوام خیلی نزدیک هستن و معمولا هم خودشون سفره رو پاک میکنن 

تو خانواده خودم گاهی اقایون سفره رو پاک میکنن همسرم یا برادرم و پسراش یا شوهرخواهرام. تو خانواده برادرم که کلا سفره پهن کردن و جمع کردن و پاک کردن وظیفه آقایونه چون خانم خونه مجبوره تو اشپزخونه به بقیه کارا برسه.

خانواده همسرم کلا از یکبارمصرف استفاده میکنن چه برای مهمان و چه برای روزمره...

سلام عزیزماز نظر سلامتی استیل عالی هست اما پخت غذا توش قلق داره و باید و استیل جنس عالی بگیری. جنسش ...

سلام 

ممنونم بابت وقتی که گزاشتی عزیزم❤️🌿

قلقش چیه 😅

چند نفر دیگه هم گفتن قلق داره واسم جالب شد باید سرچ کنم دربارش

پس یعنی چدن و گرانیت که انقدر گرونن خوب نیست 

🌸🌸🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم به نظرم ماشین ظرفشویی رو نگه دار حیفه بفروشی. شما که خونه برا خودتونه دستتون بازه و میتونید تغیی ...

ممنون ماریتن جان از راهنمایی شما و دوستان عزیز 

بله خونه از خودمونه انشاالله دست و بالمون باز بشه میخوام بر آشپزخانه جزیره بزنیم 

چون عرض آشپزخونه خیلی زیاده برابر با عرض فرش 12 متری رو به پذیرایی اما کاملا جلوش بازه 

و من اذیتم انگار همه چی در معرض دید مهمونه

در مورد ماشین ظرفشویی میتونم بگم براش جا باز کنن

قبلا کابینت کار آوردم گفت

3 کشوی گاز رو خالی میکنیم میره زیر گاز کنار لباسشویی 

اما یکسال دیگه الان نمیتونیم 

دوستانی که گفتن لباسشویی بره تراس ایده خوبیه

اما تراس نسبت به اندازه خونه کوچیکتره فکر نکنم جا بشه 

اگه میشد خوب بود 

شوهرم کلا مخالفه میگه قشنگی اشپزخونه به همین باز بودنه 

شایدم زورش میاد بر جزیره و هزینه دوباره کاری 🥲🥲

بر همین میگه بیخیال جزیره بشو 

ظرفشویی رو هم بفروش بره اما من دلم نمیاد 

میگم شاید یروزش لازمم بشه 

و مطمئنم هرگز دیگه همسرم برام نمیخره 

چون مخالف سرسخت ظرفشویی از اول بود 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون ماریتن جان از راهنمایی شما و دوستان عزیز بله خونه از خودمونه انشاالله دست و بالمون باز بشه میخ ...

آقایون کلا به این مسائل خیلی اهمیت نمیدن. دست خودشون هم نیس اخه اصلا درکی ازش ندارن.

با ملایمت و درارامش بشین براش توضیح بده که با جزیره زدن حس بهتری داری تو اشپزخونه.

خانما بخش زیادی از روز رو توی آشپزخونه میگذرونن و باید اونجا احساس راحتی کنن

انشالله هدف بذارین در آینده نزدیک پولی دستتون اومد این کارو انجام بدین💚

ماگ، مگنت، کتاب اشپزی و سینی اضافی فر ندارم. وسایلی که شاید روز مبادا به کار بیاد: چند تا قالب یخ، ا ...

یخچالمون خودش یخساز داره،بجز اون دوتا لیوان روحی هم دارم که برای پارچ و کلمن میزارم 

سینی اضافه فر و کتاب اشپزی ندارم✅

امروز هم روز تمیز کاری بود و همه کارا رو انجام دادم✅خونمون داره برق میزنه✨

انقد دوس دارم روزایی که خونه رو تمیز کردم مهمون بیاد😂البته روزای دیگه هم خونه تمیزه ولی خب روز تمیز کاری ی برق خاصی داره

ماگ، مگنت، کتاب اشپزی و سینی اضافی فر ندارم. وسایلی که شاید روز مبادا به کار بیاد: چند تا قالب یخ، ا ...

دو عدد ظرف در دار پلاستیکی مستطیل داشتم چون پلاستیک رو تقریبا حذف کردم اون دو تا رو برای یخ داخل کلمن استفاده میکنم

ققنوس
سلام ممنونم بابت وقتی که گزاشتی عزیزم❤️🌿قلقش چیه 😅چند نفر دیگه هم گفتن قلق داره واسم جالب شد باید ...

من از استیل استفاده نکردم ولی برنج رو تو قابلمه روحی درست میکنم و اگه حواسم باشه نمی چسبه. 

قلش اینه بیش از حد نباید رو گاز بمونه. شعله باید خیلی ملایم باشه و زیرش هم شعله پخش کن میذارم. 

یخچالمون خودش یخساز داره،بجز اون دوتا لیوان روحی هم دارم که برای پارچ و کلمن میزارم

ماهم از این لیوانا داریم فکر کنم ۶ تا هست و جنسش استیله اوناهم باید یادم باشه برای کلمن استفاده کنیم

قبلا مامانم تو ظرف یکبار مصرف اب میذاشت یخ بزنه که بهش گفتیم ضرر داره امیدوارم دیگه استفاده نکنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قالب یخ فقط مال فریزم هست. یدونه لیوان روحی کوچولووتابستوناهم که مصرف یخ بیشتره یدونه کاسه استیلم میزارم

لطفالایک نکنین. 

فرندارم پس سینی شم نیست. یه توستردارم که متعلقاتش توی خودشه. یدونم کتاب اشپزی دارم که همسرم اوایل ازدواج خریدبرام😂چون بچه بودم وهیچی بلدنبودم. بزودی  میره خروجی

لطفالایک نکنین. 
فرندارم پس سینی شم نیست. یه توستردارم که متعلقاتش توی خودشه. یدونم کتاب اشپزی دارم که همسرم اوایل از ...

😂عزیزمم

منم روز اول ازدواجم طرز تهیه غذا رو گوگل کردم😂،بعضی چیزا بلد بودم ولی نه کاملا

سلام هیدوای عزیز ، خیلی ممنونم که وقت گذاشتین تایپ کردین و اینقد دقیق جواب دادین ،واقعیت اینه که گوی ...

صبورا جانباز مدل رومیزی داره میتونی بری پیجشو چک کنی اون معمولا یچی میخره جزئیاتشو هایلایت میکنه که بقیه هم استفاده کنن