2777
2789

برای اینک پوست صورتم صاف و روشن شه و جوش نزنم

از چه سرم و روتینی استفاده کنم

از لحاظ هزینه قیمت مناسب بگین واقعا بودجه ندارم

منم لایک

من روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش، میدونید چی خوبه واسش؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوشی بود صورتم ازوقتی گفتن اینجابخور بده میزنم باوجوداینکه یادم میره مرتب بزارم ولی بازم خیلی کمترشده جوش صورتم اگه میتونسم بدنمم میزدم خیلی کم میزنم زودم میره پمادزینگ میزنم جای جوشام تازودترخوب بشه عرق کاسنی برای روشن شدن پوست هرروز بخور عالیه من همرو انجام میدم 

و گلابم شبااسپری کن صورتت شفاف میشه وروشن 

منم لایکمن روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش، میدونید چی ...

دکتر به من سرم ویتامین سی داد با آبرسان

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
دکتر به من سرم ویتامین سی داد با آبرسان

خوب بود؟ سرم آخه ویتامینc واسه جوش سمه

چه آبرسانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

من جوشی بود صورتم ازوقتی گفتن اینجابخور بده میزنم باوجوداینکه یادم میره مرتب بزارم ولی بازم خیلی کمت ...

پوستت روشن شده کاسنی میخوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40