2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50571 بازدید | 1976 پست
خیلیم خوب،سعی کن نزاری ظرف یکبار مصرف تو خونه باشه که استفاده نکنن

امان خواهر اماااان😑 هفته پیش مامانم خونه نبود داداشم بستنی خرید همراهش قاشق یکبار مصرف هم دادن داداشم گفت سریع بنداز بره تا مامان ندیده 😑😂یعنی تا این حد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنون ماریتن جان از راهنمایی شما و دوستان عزیز بله خونه از خودمونه انشاالله دست و بالمون باز بشه میخ ...

نهار خوری دارید یا استفاده می کنید؟

منم اشپزخونه ام بازه نهار خوری گذاشتم در واقع تو هال ولی جلوی اشمزخونه هم میز نهار خدری در دسترسم هم به قول شما جلوی دید گرفته هم تو اشمزخونه جلوی دست وپام نیست

شادی صدام کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂عزیزمممنم روز اول ازدواجم طرز تهیه غذا رو گوگل کردم😂،بعضی چیزا بلد بودم ولی نه کاملا

من سه ماه اول زندگیم جزوه داشتم برای اشپزی. روزهای پر استرسی بود. همش میترسیدم غذاهام بد بشه. الان حرفه ای شدم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

یک سوال برام پیش اومده

به نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی که اگه شکست هم مهم نباشه...نظرتون چیست ؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی های من:

تابه رژیمی نو. چون بزرگه و استفاده نمیکنم پس میدم به مامانم.

کفش عقدم: میدم به یه حاج خانم که بده به کسی.

براش برای ماسک صورت: میدم به خواهرم. قبلا ماسکشو دادم بهش. حوصله ماسک زدن نداشتم.

بلوز زمستونی: ی بار پوشیدم و دیدم تنگه. اونم میدم به خواهرم.

ی کلاه زمستونی کهنه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خیلی کاربردی هستن مستطیل ها برای مرغ و خورشت ها گرد ها برای سالاد و سوپ اگر قراره تهیه کنی حواست باش ...

مرسی ققنوس جان

راستی شما از شمع هم استفاده می‌کنین زیر این ظروف؟

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
مرسی ققنوس جانراستی شما از شمع هم استفاده می‌کنین زیر این ظروف؟

بنده چون خودم حساس هستم به دمای غذا و اگر غذا کمی سرد بشه دیگه نمیتونم بخورم بله شمع میذارم

در راستای صحبت دوستان عرض کنم که 

بنده این ظرفها رو هم وقتی غذا بصورت سلف باشه استفاده میکنم هم وقتی روی زمین سفره بذارم چون من چند مدل غذا درست میکنم و هیچوقت غذاها رو بصورت تک نفره سرو نکردم

ققنوس
یک سوال برام پیش اومدهبه نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی ...

هرچی برای خودمون میپسندیم 

بنده دو مدل چینی دوازده نفره دارم 

دوست نداشتم یک مدل باشن

همونا رو برای مهمان هم استفاده میکنم

ققنوس
یک سوال برام پیش اومدهبه نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی ...

به نظرم بستگی به بودجه موردنظرمون هم داره 

چینی زرین کیفیت و قیمت معقولی داره  

ولی به صورت کلی بخوام بگم نه خیلی گرون باشه که به سختی خریده باشیم و وقتی افتاد شکست غصه شو بخوریم و نه اونقدر ارزون و بی رنگ و لعاب باشه که در شان و شخصیتمون نباشه

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️سینی های اضافه فر✅️✅️✅️✅️✅️✅️کتاب های آشپزی✅️✅️✅️چون هر دو ...

من فر ندارم سینی اینام ندارم فقط یه سه پایه برای داخل ماکروفر دارم که رو خود دستگاه بود ! 

کتاب آشپزی هم چند تا خیلی کوچولو دارم ولی چند سال پیش تو مجله ها قسمت آشپزی های رو درآوردم گذاشتم داخل کلر بوک !!! 

ماگ، مگنت، کتاب اشپزی و سینی اضافی فر ندارم. وسایلی که شاید روز مبادا به کار بیاد: چند تا قالب یخ، ا ...

قبل دنیا اومدن دخترم قالب یخ نداشتم بعد ۶ ماهگی دخترم یکی  خریدم از این چند خونه ها که آب قلم رو میزارم یخ بزنه بعد میریزم تو یه ظرف دیگه !!!! یخچالمون یخ ساز داره  

سلام عزیزم شبت بخیر راستش من یه ظرفشویی 14 نفره کنوود دارم بر 10 سال پیش مال جهازمه 8سال مستاجر بودم ...

وقتی استفاده کنی میگی چرا زودتر استفاده نکردم 

منم تو اشپزخونه جا نداشتم با جای ماشین لباسشویی عوض کردم 

الان ماشین لباسشویی تو پارکینگ گذاشتم 

خیلیم راضیم 

یه فکری براش بکن گلم که استفاده کنی حیفه واقعا

❌لایک❌

عزیزم اون مونده به شرایط مالی شما مطمئنن چینی فرانسوی و آلمانی قابل قیاس با چینی های ایرانی نیست🫠🫠🫠🫠🫠

ب نظرم درحد متوسط باشه،نه میلی کم که ظرفا بی کیفیت باشن،نه خیلییی زیاد که بیوفتن بشکنن،ادم زیاد ناراحت باشه