2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65945 بازدید | 2468 پست
ابمیوه گیری من ازین مدل های ۴ کاره ساز ابمیوه گیرش فقط برای گرفتن آب هویج استفاده میکنماز آسیابش زیا ...

مثلا بخوای شیر موز درست کنی با گوشتکوب برقی درست میکنی؟میشه؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من آبمیوه گیری یا مخلوط کن ندارم.

یه گوشتکوب برقی سه کاره دارم که با همون شیرموز و آب هندونه و آب طالبی درست میکنم.

یه آب مرکبات گیری دستی هم دارم که مال سرویس پلاستیکمه و اگه بخوام آب پرتقال بگیرم همون کارمو راه میندازه.

نهال🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من ی شیشه پر فلفل قرمز دارم که بدجور تنده . مثلا بدرد بندری و فلافل میخوره . دخترم غذا تند نم ...

اگه صمیمی هستین اره خوبه به نظرم 

میگم صمیمی چون بعضی ها فقط در حد سلام علیک هستن ،یعنی اون اعتماده نیست ممکنه بهشون بدید بریزن بره حیفه

ببخشید که من جای دوستمون جواب میدم.من با این قسمت گوشتکوب برقی شیرموز درست میکنم.

من فکر کردم با دستگاه اصلی میشه درست کرد 

اگه اینجوری سه کاره باشه اصلا مخلوط کن اضافه هست

همزنش  خوبه؟

مثلا بخوای شیر موز درست کنی با گوشتکوب برقی درست میکنی؟میشه؟

بله عزیزم

من با همون سری گوشتکوبش شیرموز درست میکنم! مواد می ریزم داخل پارچ یا ظرف استوانه ای خودش، قشنگ مخلوط و یکدست میشه

بله عزیزممن با همون سری گوشتکوبش شیرموز درست میکنم! مواد می ریزم داخل پارچ یا ظرف استوانه ای خودش، ق ...

چقدر خوب 😍 من همش دنبال اینم با یه وسیله همه کارا رو راه بندازم😂 

یه جا هم دیدم گوشتکوب برقی رو به عنوان آسیاب استفاده کردن 

همین هفته ‌روتختی ۶ساله دارم رو با جاسیب پیازی رو که متوجه شده انداختم اولش گفت دیگه نمیخرمگفتم نمیخ ...

من رو تختی رو دوست دارم 

تخت رو شیک نشون میده و خوب گرمه 

چه زمستون

چه تابستون که کولر روشنه 

❌لایک❌
چقدر خوب 😍 من همش دنبال اینم با یه وسیله همه کارا رو راه بندازم😂 یه جا هم دیدم گوشتکوب برقی رو به ...

برا من سه کاره س. از ظرف خورد کنش فقط برای پوره کردن گوجه و گاهی خورد کردن گردو استفاده میکنم. تیغه ش چندان قوی نیست که چیزای سخت رو خورد کنه.

همزنش هم خیلی قوی نیست فقط در حد زدن تخم مرغ برای کیک استفاده میکنم.

گوشتکوبش رو بیشتر استفاده میکنم. برای گرفتن شیربادوم و درست کردن شیر موز و... و گاهی نخود پخته رو میخوام له کنم و...

من تاحالا غذاساز نداشتم ولی فکر میکنم اگر یه وسیله همه کاره بخوای غذاساز جوابه. باز بقیه دوستان که دارن بیان نظرشونو بگن 

پس در کنار گزارش هامون هر روز با لیست دختر افتاب پیش می ریم هرشخصی هم نبود بعدا که اومد بگه❌️❌️❌️اب ...

من دوتا مخلوط کن و آسیاب برقی دارم 

یکیش پارچ نداره ولی اسیاب برقیش خوبه و اون یکی برعکس 

یکم دست و بالمون باز بشه یه خوبشو بگیرم و این دوتا رو میدم کمکیم 

به هردوتا نیاز دارم و استفاده میکنم 

ابمیوه گیریم خوبه 

و مرتب استفاده میشه 

حتی دونه های انار رو هم میریزم توش و صاف میکنم و استفاده میکنم 

هرکدوم از اینها خراب بشه مجبورم بگیرم و نمیتونم بیخیالشون بشم 

❌لایک❌