2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76452 بازدید | 2787 پست
یکی گروه یا تاپیک بزنه مختص لاغری فکرکنم خیلی استقبال بشه 🙏🙏

هونامیک جون یه تاپیک لاغری پارسال زده ولی اونجوری نمی‌چسبه باید نو باشه🙊😅

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صفحات قبل گفتید فستینگ !؟

من بودم 

فستینگ ۸به ۱۶

۸ساعت بخور خوب 

۱۶ساعت نخور

۵یا ۶عصر رژیم بگیر تا ۱۰الی ۱۱ 

آب  و چای میتونی بخوری اما سعی کن قند و نون و برنج و 

....نخوری 

مثبت اندیش😇

دقیقا ‌کشو ها مرتب دو دقیقه ای همه لباسهای تا میشن تو کشو و ناراحت از این نیستی که وای اینو که یبارم ...

دقیقا 

قبلا هم گفتم من یه شلواری داشتم اصلا نمیپوشیدمش 

با این روش وقتی پوشیدمش دیدم چقدر دوسش دارم و برام جذابه 😍😁

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

فستینگ اینقدر راحته که نگو

من غذا کم میخورم ولی امان از شیرینی ونوشابه و فست فود .....

و یه چیز دیگه تو خونه هرچی خوراکی باشه اخلاق بدی دارم بایدددد تمومشون کنم

تا خفه نشم ول نمیکنم واسه اینه هفته یبار خرید میرم و فقط ضروری ها رو میگیرم و اونم کم میگیرم

چون میدونم سیب زمینی زیاد بگیرم سرخ میکنم 🤦‍♀️کلا چیزهایی دوست دارمو نهایت سعیم اینه نمیخرم

اگه مهمون بیادم سریع میرم خوراکی میگیرم ولی اخر شب یا روز بعد تموم میکنم🤐

مثبت اندیش😇

منم تو دودلی خرید و تعمیر موندم . از ورودی بدم میاد دوس دارم تا جون داره تعمیرش کنم

بعضی وقتا تعمیر به صرفه نیست همون پول و یکم روش بذارید میتونید جدیدش رو بخرید و اون هزینه تعمیر میمونه تو جیب 

اما نه اگه با یک بار تعمیر ۷.۸ سال عمرش زیاد میشه به صرفه اس

دوستان من گفتم ی سرم شستشو دارم پلمپ استفاده ای داره؟؟ 2تا هم ضدعفونی کننده دست برپایه الکل استفاده ...

استفاده کن الکی ننداز 

به عنوان شیشه پاک کن بزن بره 😄

مثبت اندیش😇

عزیزم ممنونم الهی آمین🙏🏻😘لباس زیربالاتنه من هرچی گرفتم وبادست وآب سردم شستم بازسریع فنرش میزنه بی ...

اره  منم از جکدار ها قبلا استفاده میکردم

ولی خوشم نیامد در میاوردم مینداختم

اما خوشت میاد خب دوتا کوک ریز بزن دوتا سر همون فنر رو یه کوک سمت راستشو بزن یه کوک سمت چپش که بیرون نزنن

مثبت اندیش😇