2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80422 بازدید | 2903 پست

سلام⁦💝

خانم هونامیک عزیز⁦ من چند سال پیش با توضیحات خوب شما با این ⁦⁩سبک اشنا شدم ازتون خیلی ممنونم⁩.

🌹🌹🌹

خروجی: سه تا لباس کوچیک شده پسرم که اونها رو میخواستم نگه دارم دیدم کمی رنگ و روشون رفته پشیمون شدم.‌

دیشب یه بچه گربه اومده بود تو حیاط، انگار سردش بود براش با اونها یه لونه درست کردم. 

یه پیراهن و یه گرمکن همسرم که اصلا تن نرفته و یه سایز کوچیک بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی: یه کاسه ماست خوری شکست ۶ تا بود ۳ تا موند

کاسه های موجود تو خونه:

۱۲ تا سرویس چینی

فکر کنم ۹ تا ارکوپال

۱۱تا سرویس کریستال

۶ تا اردوخوری که بی نهایت استفاده های متفاوت ازش می کتم

۶ تا کاسه که نمیشه گفت اردخوری خیلی کم ارتفاع پلاستیکی

شادی صدام کنید
سلام دوستان عزیزم تاپیک جدیدمون مبارکمون باشه.میگم نکنه اون تاپیک رو هم گذاشتین خروجی😀😀😀😀😀

🤣💐

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچها من بالا کمد دیواری دوتا چمدون لباس داشتم اوردم پایین برسی شون کردم یه چمدون زیپاش خراب شده بود با کلی لباس که دیگه سایزم نبود و لباس نوزادیا بچهام که نوع بودن از هر کدوم دو سه تیکه نگهداشتم بقیه رفت خروجی پس شد 

یه چمدون خروجی 

یه کوله پشتی خروجی 

کلییییی لباس خروجی 

چادر عقدم و مانتو عقدم با یه لباس مجلسی عقدم دلم نیومد بندازم بره که میدونم اضافست و باید بره خروجی ولی یه چند وقت نگه میدارم تا با خودم کنار بیام بزارم خروجی همه خروجیام نوع بودن تمیز پس میبرم قسمت حاشیه شهر کنار سطل میزارم رو شون برچسب میزنم تمیز قابل استفاده انشاالله به کار کسی بیاد ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

میخوام امروز رخت خوابا کمد دیواری بریزم بیرون تمیز کنم واقعا حالم گرفته میشه هشتا تشک پشمی بزرگ و فک کنم حداقل ۲۰تا پتو یک نفره دو نفره بجز چهار پنشتا پتو بقیه اصلا تو ده سال زندگیمون استفاده نشده مخصوصا تشک پشمیا رو اعصاب منن نمیتونمم بزارم خروجی چون مامانم و مادر شوهرم دادن ببینن نیست ناراحت میشن مخصوصا مادر شوهرم هی میپرسه فلان چیز بهت دادم داریش ؟! 😅 خب مادر من تو که میدونی من چیز اضافه نگه نمیدارم چرا میری سر خود برام خرید میکنی اقا اصلا طلا بخر برام بجایی این چیزا قول میدم تا اخر عمر نگهشون دارم 🤕😁

بچها من بالا کمد دیواری دوتا چمدون لباس داشتم اوردم پایین برسی شون کردم یه چمدون زیپاش خراب شده بود ...

منم کفش و کیف و چادر عقدمو دلم نمی اومد رد کنم بره به پیشنهاد یکی از بچها عکسشو گرفتم اینجوری انگار دارمش و با خاطره ای آسوده گذاشتم خروجی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

منم کفش و کیف و چادر عقدمو دلم نمی اومد رد کنم بره به پیشنهاد یکی از بچها عکسشو گرفتم اینجوری انگار ...

فکر خوبیه ولی هر جور فکر میکنم دوسشون دارم 😓 نمیدونم چرا نمیشه ازشون دل کند بزار باشه یه چند وقت بعد احتمالا کنار بیام بهاشون بزارم خروجی 

سلام دوستان عزیزم تاپیک جدیدمون مبارکمون باشه.میگم نکنه اون تاپیک رو هم گذاشتین خروجی😀😀😀😀😀

😂😂😁😂

نــــــه یادگاریه حیفه 

مــگه جای کسی رو تنگ کرده ؟😁

(جملات ماکسیمالیستی)

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

الهی شـــــکر بابت وجوداین تاپیک 😍

امروز کمی بیشتراستراحت کردم 

پاشدم یک نظمی به خونه دادم ی جارو کشیدم 

طی یک حرکت تمام لباس های همسرم وبچه هام رو آوردم ریختم توسالن تا نظم حسابی بدم بهشون واگرنیازه خروجی بذارم چیزی 

بعدش نوبت بانکه های هست که شستم پرکنم وبزارم کنار 

بعدشم نوبت کمدرختخواب های مهمان هستش که کاملا بی نظم شده متنفرم ازرختخواب جادادن روزی خودم خونه بسازم ی گوشه توسالن خارج از دید ی کمدمیسازم برارختخواب مهمان ها به صورتی که بالشت تشک پتو ملحفه ها تو طبقه بندی های جداگونه ای باشه مهمان خودش مرتب بزاره مرتب برداره

خستم کردن خیلی بدمیچینن

یدونه بارونی دارم از حدود ۱۰ سال پیش مونده و سالمه فقط برام کوتاه شده دیگه روم نمیشه بپوشمش. دیشب شستشمش و گذاشتم کنار بدم به یه نیازمند

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را