2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 85791 بازدید | 3090 پست
ظرف میوه رو رد کن بقیه اش و نگه دار سراغشم گرفتن بگو شکست 😇

بقیه سرویسش هم سنگین و بزرگههه،یه شیرینی خوری داره ده کیلو شیرینی باید توش بچینم😄

اصلا به فکر نرسیده بود بنظرم میتونم کل سرویس رو خروجی بدم🤔

با شوهرم مشورت کنم ببینم چی میگه

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

سکه واسکناس یکم دارم بعنوان صدقه استفاده میکنم علاوه برکمک هایی که اول ماه به خیریه میکنم ثابت روزی هزارتومان ازاین پول خرده هامیندازم توی یه سبدحصیری استوانه ای. دوست دارم هرروزاین کاروانجام بدم. وقتی تموم شد سکه ها پولشو میریزم به حساب فرزندمعنویم وبعد دوباره سکه هارو خالی میکنم وهرروز این مبلغوکنارمیزارم.معمولا پول نقد وارد خونمون نمیشه اگرم بشه درقالب صدقه میره توی همین سبد. 

نایلون های جنس خوب خریدرونگه میپارم همیشه لازمم میشه پاکتم زیاد دارم جایی بخوام کادوببرم ازاونااستفاده میکنم

لطفالایک نکنین. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقیه سرویسش هم سنگین و بزرگههه،یه شیرینی خوری داره ده کیلو شیرینی باید توش بچینم😄اصلا به فکر نرسیده ...

احتمال داره مخالفت کنه چون مامانش هدیه آورده🤔 خداکنه موافقت کنه بگو امروز نزدیک بود از دستم بیوفته انقدر سنگین بود

😅عاشق این راه حل هام

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها اول خواستم بگم که ببخشید من نمیتونم طبق برنانه ای که توی گروه میگذارید پیش برم.... یک برنامه ذهنی دارم که مثلا امروز بدم فلان قسمت پاکسازی کنم فردا فلان جا رو و ... و متاسفانه طبق برنامه گروه اینجا جلو نیومدم....

پاکسازی امروز سراغ گوشیم رفتم و قسمت گالری عکس و فیلم های اضافه پاک کردم و کلی اسکرین شات🤐🤐🤐🤐

میخواستم بقیه عکس ها بریزم توی هارد که نتونستم. کابل شارژ از گوشی به لپ تاپ وصل کردم اما هرچی گشتم متوجه نشدم آلبوم گوشیم کجاست😂 فرمت عکسام هم تبدیل شده بود بهhelic.... واسه همین باز نمیشد توی لپ تاپ.... فعلا به همین پاکسازی بسنده کردم و بقیه کار گذاشتم برای وقتی که کسی بیاد و کمکم کنه....

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کلکسیون سکه واسکناسنایلون ها وپاکت های اضافه✅️✅️✅️بیکار بودم الان گذاشتم

یه سری پول خورد داریم که بابام گذاشته برای صدقه هر دفعه از همونا میندازن اخرسر میشمارن  و به همون مبلغ واریز میکنن برای مامور جمع آوری 

یدونه ساک کادویی قبلا گفتم میذارم خروجی اما نذاشتم ،فعلا گذاشتم تو کمدم هر دفعه خروجی هارو تو اون میریزم که بقیه نبینن 

پاکت پول هم زیاد داریم که به مرور استفاده میشه فقط بعدا باید چک کنم که روش اسم دیگران نباشه

نایلون هم زیاد داریم که برای زباله و حمل و نقل استفاده میشن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکی بگه اینجا چه خبره؟

خونه تکونی و ذهن تکونی داریم 😁

رفع انباشتگی میکنیم عزیزم 😍 

بچه ها اول خواستم بگم که ببخشید من نمیتونم طبق برنانه ای که توی گروه میگذارید پیش برم.... یک برنامه ...

برنامه خاصی نیست فقط دختر آفتاب یه لیست پاکسازی دادن که شادی جون هر روز یه موردش رو با ما چک می‌کنه   لازم نیست همون موقع پاکسازی کنید 😁

درمورد عکسا هم احتمالا بخاطر برنامه گالری یا برنامه ای که باهاش عکسا رو ویرایش میکنید  به اون فرمت در اومده

با برنامه photos ادیت کنید درست میشه

امروز کشوی لوازم آرایشی پاکسازی و نظافت شد ✅

خروجی 🗑️ 

🗽یدونه شونه و آینه جیبی ست دارم شونه اش خیلی نوک تیزه ،شونه اش و گذاشتم خروجی آینه اش و نگه داشتم
🗽یه شیشه کوچولو سرمه قدیمی
🗿یدونه رژگونه که موقع تمیز کردن افتاد تو زباله ها(خروجی اجباری)😶😂 /جایگزین یدونه دارم
🗽یدونه رژ تموم شد/جایگزین دارم
🗽یدونه کش مو
🗽یه ظرف سوهان کوچیک دارم توش اکسسوری هامو ریختم ،درش کاربردی نداشت رفت خروجی
🗽یدونه گل سینه پارچه ای که رنگش زرد شده (سنجاقشو کندم به یه چی دیگه وصل کنم)
🗽یدونه گیره روسری که بعضی روسری هارو نخ کش میکرد (کلا از کلپیس استفاده میکنم)
🗽یدونه پاپیون که از روی تل مو برداشتم ظاهرش بهتر شد
🗽یدونه مداد ابرو که بوش عوض شده / رنگ روشن بود فعلا جایگزین نمیکنم
🗽یدونه سایه شاین تکی که تموم شد/جایگزین دارم
یک جفت سنجاق مو خیلی کوچولو بود رو موهام نمیموند

دخترم یه شونه از سیسمونی اش داشت که جنس اش خوب نبود گذاشتم خروجی

پاکت ها چند روز پیش چک کردم تو مناسبت ها استفاده میشه

پلاستیک های خرید برای سطل زباله ها استفاده می کنیم

سکه مقداری از چندسال پیش دارم که خودم تهیه کردم هرسال برای سفره هفت سین

شادی صدام کنید
@baghche سلام عزیزم امروز دیدم لایکم کردین خیلی خوشحال شدم استارتر یک تاپیک جدید زده و ما اینجا هست ...

عزیز دلم   

ممنون از لطف و محبتت .

اسمت را عوض کردی یعنی از بچه های قدیمی اون تاپیک هستی ؟

چشم حتما   

کیف لوازم ارایش ام امروز شستم همین کیف دارم فقط

با مقدار کمی در حد رژ وریمل وضدافتاب که تمیز بودن نیاز به تمیز کردن نداشتن

دخترم رفته بود خونه مادربزرگ اش با دو دست لباس اومد خونه که انگار مال دختر جاری ام یا کسی بوده چون نو نبود

حالا خونه باغ می پوشونم بعد می ذارم خروجی

شادی صدام کنید

من همیشه اسکناس های نو و تانخورده رو نگه میدارم. درشت هاش رو زیاد که میشن تبدیل به طلا میکنم. باقیشم برا عیدی و... استفاده میکنم. ۵ تومنی و ۲ تومنی هاش موندن که دوس ندارم رد کنم! خیلی جاگیر نیستن و زیادم نیستن 

پاکت یه دونه داریم که همسرم هدیه ولنتاین رو داخلش گذاشته بود نمیشه دور انداخت ناراحت میشه. باید یه روز خیلی خیلی اتفاقی گیر کنه به یه جایی و پاره بشه و بره خروجی 🤣

نایلکس خرید هم چندتا سالم و بزرگ که روش اسم مغازه  و تبلیغات نباشه نگه میدارم.  تا کردم داخل یه کیسه گذاشتم تو کشو، بعضی مواقع نیاز میشه