2777
2789
عنوان

چرا واقعا یه عده سگ اخلاقن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 69 پست

شرمنده ایم واقعا بخدا انقدر مشکلات داشتم که تعجب میکنم چجوری بستری نشدم درسته به کسیم ربطی نداره اما گاهی اتقدر فشار میاره به مغز که با اطرافیان بداخلاقی میکنیم من اما خودخوری زیاد میکنم در مقابل اطرافیان سکوت میکنم اما دیدم بقیه نمیتونن کنترل کنن سر بقیه خالی میکنن 

امیدوارم هیچوقت نفهمید چی گفتم

خدایا شکرت ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا میخورنتآدم اون لحظه نمیدونه خب اشتباهت چی بوده که الان باید جواب بدی و تاوان

بخدا من که انقدر بی پناهم و تحقیر شدم که فقط گریه میکنم. اسی من هیچ کسو ندارم نه پدری نه برادری. یعنی هستن ولی به درد آدم نمیخورن مادرمم فوت شده 

بعضی ادما حس میکنم چون تو سن جوون تر نتونسن یه سری کارا بکنن عقده ای شدن نسبت به ادمای اون سنی نفرت ...

تو چه میدونی زندگی با اونا چطور تا کرده چه میدونی چه سختی هایی رو کشیدن چه میدونی چی باعث شده سگ اخلاق بشن خیلیا بخاطر سختی هایی که متحمل شدن نمیتونن خوش اخلاق باشن

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

بچه اوتیسم دارم. خیلی خانوادم فقیرن. هیچ کسو ندارم

وای چقد سخت 

چقد بده زندگی😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بخدا من که انقدر بی پناهم و تحقیر شدم که فقط گریه میکنم. اسی من هیچ کسو ندارم نه پدری نه برادری. یعن ...

عزیزم چقدر شرایطتت سخته اجیدوارم حداقل شما شرایطتت تغییر کنه

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
😂😂من تا کسی کاریم نداشته باشه خوبم البته خوابمو رفته باشم

جوک گفتی خدایی

همه همین هستن دیگه

همه میگن تا کسی پا رو دم من نزار خوبم

انگار بقیه الکی عصبی میشم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
تو چه میدونی زندگی با اونا چطور تا کرده چه میدونی چه سختی هایی رو کشیدن چه میدونی چی باعث شده سگ اخل ...

خب گناه بقیه چیه؟

چون اونا زندگی سختی داشتن بقیه باید تاوان بدن؟؟؟

بقیه مجبور به تحمل یه عده هستن وگرنه دلشون نمیخواد سر به تنه کسی که آزارشون میده باشه به هر حال هر کسی یه احترام و عزت نفسی برا خودش قائله

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

تربیت بد 

محیط پر تنش

و بدن ناسالم

ازشون شخصیت خود چ ... پندار میسازه

تحمل چیزی ندارن. همه رو‌موظف می دونن مراعاتشونو بکنن

درمانشونم ببخشید عذرمیخام یه بار به زمین سفت ب  ش ا شن که برگرده بخوره توی صورت خودشون همچین آدم میشن،موش میشن که باورت نمیشه

و خدا برای من کافیست.....