2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 86765 بازدید | 3116 پست
سلام عزیرم من هم تازه وسایلم رو عوض کردم برای میزهای عسلی جلومبلی و غذا خوری از اون طلق نازکا خریدم ...

چه مبلمان قشنگی

چه ایینه کنسول نازی

افرین به این حسن سلیقه

شادی صدام کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا اکلیلی ها لک رو کمتر هم نشون میدن،نقره ای و طلایی داره،خوشگلم هستن

اره فقط همون زیر لیوانی استفاده بشه دیگه هیچ لکی نمیوفته

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چطوری پس میگیرن؟

موقع سفارش بعدی میتونید بهشون بدید یا مراکز حضوری ببرید 

البته الان نگاه کردم برای تهرانه فعلا

بعد تشویقی هم گذاشتن ارسال رایگان و کد تخفیف میدن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

عکس میدین

عزیزم این دو تا عکس رو توی گالری داشتم . برای مبل های سه نفره نشیمن و دستگیره مبل کاور شده و برای مبلهای تکی نشیمن و پشتی مبل . هر دو هم پشت مبل بنکداران و گره میخورن و جابجا نمیشن زیاد .

زیباست مبارکه سالنت چند متره فرش چندمتری و مبل چند نفره گرفتینراستی میز ناهارخوری و کنسول و مبل ست ه ...

مرسی،راستش نمیدونم چند متره ولی یه فرش ۶ متری بین مبلهاست یه فرش ۶ متری وسط سالن هست و یه سه متری زیر ناهار خوری مبلمان و ناهارخوری با عسلی و جلو مبلی ست هم هستن و کنسول و می. تلوزیون با هم ست هستن اما رنگهاشون به هم نزدیکه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چه مبلمان قشنگیچه ایینه کنسول نازیافرین به این حسن سلیقه

مرسی شادی جان شرمنده شدم عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

امروز کشو لباسای دخترم رو مرتب کردم حجم لبسهاش قبلا خیلی زیاد بود الان بهتر شده،زود مرتب میشه