2777
2789

اگه قبل ازدواج توی آشنایی حس کنید مادر روی خیلی موضوعات نظر داره و پسر تحت کنترلش هست

توی دوران آشنایی پسرم هیچی نگه و فقط بگه مادرم با این حرف هایی که شما میگی مخالفه و خودشم یه جورایی با هرچی میگی موافقت کنه ولی گاهی توی حرفاش تناقض ببینی و حس کنی به حرف های مادرش نزدیکه 

چیکارمیکنید؟این پسر راست میگه یا دروغ؟میتونه خودش تصمیم بگیره یا آخرش حرف مادرشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها کاری که میکنم فراره والا شوهر من خیلی مامانی نبود از دست دخالتای مادرشوهر پوستم کنده شده باای ...

یعنی حتی اگه پسرباهاش موافق نباشه بعدا مشکل ساز میشه؟

درحالی که من حس میکنم بعضی جاها نظرمادرش و خودش یکی بود ولی به زبون نمیاره و الکی میگه مشکلی ندارم

یعنی حتی اگه پسرباهاش موافق نباشه بعدا مشکل ساز میشه؟درحالی که من حس میکنم بعضی جاها نظرمادرش و خودش ...

اره چون آدم کنترل گر و دخالت کن حتی محل ندی بازم حرفش میزنه من شوهرم بارها بهش گفته دخالت نکن به تو ربطی نداره ولی همون چیز صدبار تکرار میکنه