2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گردو هارو خوب میکوبی بعد با یه پیاز تفت میدی با کمی نمک زردچوبه و  ۲ لیوان اب سرد بعد یک ساعت شکر ورب انار میریزی من شکر بیشتر میریزم اگ اب کم کرده باشه دو لیوان اب سرد میریزیم دوباره 

گوشت  چرخ کزده با پیاز رنده شده یه قاشق ارد  نخود   قلقلی میکنیم تفت میدیم  بعد ۴۵ دقیقه اضافه میکنیم و ۴۵ دقیقه دسگه زمان میدیم که جا بیوفته

حتما قبل اینکه رب انار بریزی هریکساعت یانیم ساعت چندتا تیکه یخ بنداز فوق العاده روغن میندازه وحتما گ دوش وتفت بده اول با یکم روغن تا روغن خود گردو دربیاد

ولی بعد اینکه رب ریختی دیگه روغن نمیندازه یکساعت قبل سرو رب بریز 

برای هر نفر ده تا گردو،  گردو تفت میدم بدون روغن با شعله پایین نسوزه بعد مخلوط اب ویخ اضافه میکنم سینه یا رون مرغ رو با پیاز رنده شده و روغن و کمی زرچوبه با فلفل سیاه و دارچین تفت میدم اب جوش اضافه میکنم و بعد گردو رو اضافه میکنم نیم ساعت بعد رب انار اضافه میکنم نظر شخصی من اینه رب گوجه نزن

ما اینطوری درست میکنیم

گردویی رو میگیریم  که روغن بده   بعد اونقدر   مولینکس میکنیم  که له بشه  ورغن بده  

بعد  تودیک اب میریزیم   ونمک   تا بجوشه   اونوقت رب اناری  که خوشمزه باشه  وترشیش   ملس  باشه میریزیم   یک تا دوقاشق 

وقتی جوشید   گردو رو اضافه  میکنیم   با حرارت کم  تا چند ساعت 

به غلظت دلخواه برسه  وبعد به اون فلفل ودارچین  ورب گوجه  اضافه میکنیم 

مرغ بهتره  جدا با نمک وزرد چوبه پخته بشه  ودر پایان بهش اضافه 

میکنیم  تا له نشود