2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 60791 بازدید | 2316 پست
بله.این ظرفها سایزبندی دارن.مثلاً من مرغ رو توی ظرف ۱۵۰۰ سی سی میذارمگوشت چرخ کرده رو توی ظرف ۷۰۰ یا ...

نهال جان فریزرتون رو دیدم یه لحظه فکر کردم من عکس گذاشتم😍🤭

برای منم دو طبقه ست و با همین ظرفا مثل شما مرتب و  خوشگلش کردم

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
ماهی رو هم میتونید تیکه کنید و راحت توی ظرف بسته بندی کنید ولی اگه ماهی رو کامل میپزید جا نمیشه

تقسیم بندی خوراکی هارو مثل شما انجام میدم

۲۴۰ برای ذرت/ دلمه/ قارچ/ جعفری/ نخودفرنگی

۴۰۰ برای پوره گوجه/ اسفناج

۷۰۰ برای نخود فلافل/ گوشت چرخی/ مرغ نگینی/ سبزی کرفس 

۱۵۰۰ برای انواع گوشت و مرغ و ماهی

راستی برای ماهی کامل هم دیجی کالا ظرفای دراز تر داره نمی‌دونم چند سی سی میشه ولی هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی به سبک زندگیتون داره که نیاز میشه یا نمیشه مثلا کسی که گوشت از فروشگاه میخره قطعا نیاز ن ...

ممنونم عزیزم احتمالا با مشورت می‌ذارمش خروجی

سلام دوستان 

امروز بلاخره موفق شدم

مادرم به قولش عمل کرد 

و من دست به کار شدم

ساعت ۶صبح بیدار شدیم 

و گذاشتم صبحونه اشو خورد استراحت بعدخوابشم کرد😅

بعد گفتم حالا نوبت اشپزخونه هس

دلش نمیامد ولی چینی گل سرخهاش همه لب پر و ملامینهاش حالت سوخته گرفته بودن و بد رنگ اونارو گذاشتم کنار ماست خوری و لیوان هاشو 

هنوز هم جا داشت بزارم ولی قسم میخورد و دلش نمیامد 

خیلی چیزها رو سبد سبزی خوری ۲تا ۱۲تایی آخه به چه دردت میخوره بزارم کنار ؟نه میگفت 🤐

اندازه یه کارتن بزرگ فعلا جمع کردم گفت فلانی رو میدم نمیدم بهت 😂

کابینتهاشم بهم ریخته و نامرتب بود مرتب کردم

کلی بانکه و شیشه ترشی و ظرف ماست و ... گذاشت که میبرم تو انباری که ما خیار شور میکنیم .....گفتم باشه مهم  این بود از کابینت رفتن انبار 🤦‍♀️

مگس کش ۴تا نو داشت 🪰

۲تا شکسته پاره پوره داشت دم دستی 

اون دوتا انداختم

۲تاجدید برداشتم 

دل کندن از وسایل براشون سخته و خسیس شدن دیگه

مثبت اندیش😇

موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

بخاطر شغلم خودکار رنگی زیاد دارم، ولی اگه خراب بشه یا خوش دست نباشه ردش میکنم

تقسیم بندی خوراکی هارو مثل شما انجام میدم۲۴۰ برای ذرت/ دلمه/ قارچ/ جعفری/ نخودفرنگی۴۰۰ برای پوره گوج ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.

نمی‌دونستم.ما ماهی رو همیشه درسته کباب میکنیم و چون بزرگه توی دوتا پلاستیک میذاشتم همیشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

خراب که نداریم اما مداد و خودکار اضافه داریم چون هر دو پسرم محصل هستند ابتدای سال پدرشون از بازار مشیر خلوت براشون لوازم تحریر می‌خره تا پایان سال تحصیلی خرید نوشت افزار نداریم

ققنوس
مرسی از راهنماییت عزیزم.نمی‌دونستم.ما ماهی رو همیشه درسته کباب میکنیم و چون بزرگه توی دوتا پلاستیک م ...

من خودکار رنگی زیاد دارم ولی همه سالم هستن و استفاده میکنم برای برنامه ریزی های روزانه خودم و نقاشی کردن دفتر دیکته پسرم.هرکدوم خشک بشه همون لحظه می‌ ندارم دور

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
تقسیم بندی خوراکی هارو مثل شما انجام میدم۲۴۰ برای ذرت/ دلمه/ قارچ/ جعفری/ نخودفرنگی۴۰۰ برای پوره گوج ...

دو لیتری هستند 

بنده برای ماهی از اونا استفاده میکنم اما ماهی خیلی بزرگ داخلشون جا نمیشه در حد سی سانت هستند

ققنوس

تو این مورد من وضعم خرابه و ماکسیمالم🥲

علاوه بر کلی مداد و خودکار،قلمو و براش و انواع خط کش هم جزوشون هست، مداد رنگی بچه هام رو سعی کردم مرتب کنم ولی وسایل خودم زیاده،یه مقدارش فعلا مورد نیازم نیست ولی در آینده به کارم میاد و چون شدیدا قیمت وسایل هنری بالا رفته نمیتونم خروجی بزارم ،دوباره تهیه کردنش دردسره

بچه هامم مثل خودم هستن و عشق لوازم التحریرن،به خصوص پسرم که از هر رنگ خودکار و ماژیکی داره، من دیگه خودکار نمیخرم سعی میکنم از همون خودکارای پسرم که استفاده نمیکنه بردارم💚

سلام دوستان به نظرتون ساطور کاربردیه؟دلم می‌خواد خروج بذارم🤭چون توی ۳ سال زندگی مشترک استفاده نکردم ...

اوایل ازدواج که پدرشوهر خدابیامرزم گوسفند میکشت و یه سردست میداد به ما ساطور لازم میشد، ولی دیگه الان گوشت رو کیلویی میخریم و تو همون قصابی با دستگاه خرد میکنن،

فکر کنم بیشتر از ۸ ساله ازش استفاده نکردم،فقط بعضی وقتا برا برش کیک استفاده کردم😄 که البته اونم نمیبود مشکلی پیش نمیومد

هایدی جان از بیکار گفتند راجع به وسایل حس کردم ترکی ..چون ماهم میگیم این اصطلاحو

ترک هستم ولی این اصطلاح یهو اومد تو ذهنم 😅من از اطرافیانم نشنیدم تاحالا 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را