2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 62693 بازدید | 2380 پست
سلام دوستان امروز بلاخره موفق شدممادرم به قولش عمل کرد و من دست به کار شدمساعت ۶صبح بیدار شدیم و گذا ...

دارم با خودم فکر میکنم من به چیا دلبستگی دارم که دلم نمیاد بذارم خروجی

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پست خیلی خوب بود .باید انقدر خودمون و قوی کنیم که حرف مردم برامون مهم نباشه

(بچه ها دقت کنید این راهی که دارین میرین و قراره مینیمال بشین ، اخر و عاقبتش زدن این برچسب ها به شماست : 

افسرده است .

سلیقه نداره .

خونه اش مثل قدیمی ها و مامان بززگ هاست .

فقیره طفلک .

ادم دلش تو خونه اش می گیره .

اخه اون خونه است ؟ خونه اش مثل شرکته .

البته ما چون مامان هامون خوب تربیتمون کردن ، جلوی خودمون رو می گیریم و نمیگیم که تو خونه شون اضطراب می گیریم و میفتیم به تشنج و نمیگیم یه کم دور و برت رو خلوت کن و اگه دلت برای ما نمی سوزه برای اون بچه هات بسوزه که انگار اومدن بازار سید اسمال🤭😵‍💫)

البته من یه اصطلاح از زبون یکی از فامیلامون شنیدم که خوشم اومد گفت من وسیله زیاد جمع نمیکنم چون خونم سمساری نیست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
این پست خیلی خوب بود .باید انقدر خودمون و قوی کنیم که حرف مردم برامون مهم نباشه(بچه ها دقت کنید این ...

دقیقا 😍😁🤭

چون خونه م موزه نیست، سمساری نیست

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
این پست خیلی خوب بود .باید انقدر خودمون و قوی کنیم که حرف مردم برامون مهم نباشه(بچه ها دقت کنید این ...

به اندازه کل زندگیم مادرم مینیمالیست بوده و هست 

دوران مجردی و بعد ازدواج هم خودم و هر دو خواهرم مینیمال زندگی میکنیم 

جز تعریف و تمجید نشنیدم چون بنظرم همه ی انسان ها دوست دارن در خلوتی و آرامش زندگی کنند

هرکس راجع به ما صحبت کنه اولین نکته ای که به زبون میاره آرامش هست 

یه عزیزی همیشه میگه فلانی ( مادرم) و دختراش با همه تو صلح هستند حتی با دنیا هم تو صلح هستند

تمیزی ، آرامش و حس سبکی که به خودمون و دیگران القا شده کاملا مشهوده 

از طرفی ماکسیمال هوایی داریم که هرکس رفته خونشون با اینکه بعضیاشون وسواس دارن اما سبک زندگیشون حس سردرگمی ، شلوغی و نامرتبی ، درگیری ذهنی و عدم راحتی برای استراحت رو به دیگران القا کرده

ققنوس
دقیقا 😍😁🤭چون خونه م موزه نیست، سمساری نیست

این جواب خیلی بده و یه تشر به طرف مقابل هم هست یعنی خونه شما که شلوغه شبیه سمساری و موزه شده😂😁😅

بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه می‌گیرین و توی چه فصلی درست می‌کنین؟

در مورد آبلیمو شنیدم تو دمای محیط خیلی از خاصیتش کم میشه و بهتره تازه مصرف بشه؛ نظرتون در مورد فریز کردن خود لیمو(البته بدون پوست) چیه؟ یعنی موقع مصرف از فریز در بیارین و فشارش بدین😋

و اینکه از پیاز رنده شده تو چه غذاهایی استفاده می‌کنین❓

من تو املت و ماکارونی رنده می‌کنم چون دوست ندارم زیر دندون بیاد یا ظاهر غذا رو زشت کنه

موافقم من حتی درمقابل تعمیر هم گارد دارم. یادمه پدرم همیشه مثلا تلویزیون میسوخت می‌برد تعمیر میکرد و ...

دقیقا سشوار منم چند بار اینجوری جرقه زد ( با اینکه پارسال ۴۰۰ برای تعویض موتورش هزینه کرده بودم ⁦☹️⁩) 

بدون اینکه به همسر بگم ، دو هفته پیش بسته بندی کردم و گذاشتم کنار سطل زباله 😃

👈 ورودی هم یه سشوار جدید و خوب 🤩

به اندازه کل زندگیم مادرم مینیمالیست بوده و هست دوران مجردی و بعد ازدواج هم خودم و هر دو خواهرم مینی ...

چون اطرافیان شما با شعور بودن وگرنه خیلی ادما از روی حسادت و لجبازی(مخصوصا خانواده شوهر) به خودشون اجازه میدن که به ادم توهین کنن 

البته فرقی هم نمیکنه خیلی از خانوم های مینیمالیست هم ممکنه از روی بد ذاتی یا وسواس یا ...به کسایی که ماکسیمالیستن توهین کنن

بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه م ...

ما ابلیمو زیاد میگیریم و نمیدونم سالی چند تا مصرف داریم 

تو یخچال هم نگه میداریم

ولی یکی از دوستان یه دفعه گفت که همه ی فصل ها لیمو هست تازه به تازه میگیرن و ازش استفاده میکنن 

من از این ایده خیلی خوشم اومد 

ما ابلیمو زیاد میگیریم و نمیدونم سالی چند تا مصرف داریم تو یخچال هم نگه میداریمولی یکی از دوستان یه ...

چه جالب من فکر می‌کردم فصل لیمو تابستونه 

چه جالب من فکر می‌کردم فصل لیمو تابستونه

نه این چند سال اخیر تو همه فصل ها پیدا میشه 

اگرم زمستون پیدا نکردیم نهایت یکی دو شیشه برای این فصل بگیریم