2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 62677 بازدید | 2380 پست

من الان اومدم خونه

ورودی یه گوشواره طلا برای خودم[دست دوم وجهت پس انداز]

یه جفت شیک باب دلم برای خودم دارم.

سه تا اسباب بازی کوچیک برای دخترم.

خودکار ومداد اضافه وخراب نداریم ولی خودکار زیاد داریم که به مرور جایگزین میشن.

شادی صدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن ...

اینا رو انگار خطاب ب من میگی.  دقیقا انقد درگیر تمیز کردن و بچه داری و ....هستم همه اینا شده برام رویا🥲

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

اضافه داریم ولی خروج نمیدم 

خراب و بیکار هم نداریم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان به نظرتون ساطور کاربردیه؟

دلم می‌خواد خروج بذارم🤭

چون توی ۳ سال زندگی مشترک استفاده نکردم،

می‌ترسم یه روز همسرم سراغش رو بگیره

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
من الان اومدم خونهورودی یه گوشواره طلا برای خودم[دست دوم وجهت پس انداز]یه جفت شیک باب دلم برای خودم ...

مبارکه گل😍❤️

سلام دوستان به نظرتون ساطور کاربردیه؟دلم می‌خواد خروج بذارم🤭چون توی ۳ سال زندگی مشترک استفاده نکردم ...

بذار وقتیم همسرت سراغشو گرفت بگو از اول نداشتم 😁😅یا بگو کلا دادم به مامانم لازم داشت

اینا رو انگار خطاب ب من میگی. دقیقا انقد درگیر تمیز کردن و بچه داری و ....هستم همه اینا شده برام رو ...

کوچولو کوچولو برای خودت وقت بذار گلم 

حتی شده یه خواب نیم ساعته که بهش نیاز داری

❌لایک❌
سلام دوستان به نظرتون ساطور کاربردیه؟دلم می‌خواد خروج بذارم🤭چون توی ۳ سال زندگی مشترک استفاده نکردم ...

ما چون نیاز میشه (هرچند دیر به دیر)  ولی داریمش

نمیتونم بذارم خروجی 

❌لایک❌

شادی جان ورودی هات همیشه طلایی عزیزم ✨

ما خودکار و مداد و اینها چون بچه مدرسه داریم با اندازه و معقول داریم 

اگه پسرم نیاز به خودکار و..  داشته باشه اولویت اولش خراب یا تموم شدن خودکار قبلیه 

اصولا دوتا یا سه تا خوردکار داره برای موقع امتحاناتش که به وقت اذیت نشه 

مداد نوکی با مغزیش یکی، مداد هم نهایت دوتا 

❌لایک❌

عزیزم بستگی به سبک زندگیتون داره که نیاز میشه یا نمیشه مثلا کسی که گوشت از فروشگاه میخره قطعا نیاز نداره و با یه چاقو هم کارش راه میفته. ولی مثلا مادرم اینا هرسال قربونی میکنن ساتور نیازشونه. ببین مدل زندگیتون چطوریه. 

میتونی بذاری تو یه کارتن و تو انباری و ۶ ماه دیگه بهشون سر بزنی و تصمیم بگیری

یا اینکه الان از همسرت نظر بخوای و با هم تصمیم بگیرین که زودتر به نتیجه برسین 

شادی جان ورودی طلات مبارک ✨

خودکار دوتا داریم.چندتا هم مداد طراحی داره همسرم البته چندسالیه استفاده نکرده..یکیشو قبلا دادم دخترم نقاشی بکشه

شاید همینجوری استفاده کنیم تموم بشن😄

امتحان کرددددم و نتیجه عالی ⁦👌🏼⁩⁦👌🏼⁩من بادمجون رو داخل تابه رژیمی با درب بسته سرخ میکنم ، هم سری ...

ارههههه😍 منم همین کارو می‌کنم با روغن خیلی کم عالی میشه

بدون نیاز به ماست وتخم مرغ و هر چیز اضافه ای

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃