2777
2789
عنوان

من زنداداش یه خواهر شوهر عجیبم…

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 46 پست
اره عزیزمبیخیال شدم ولی هنوزم یادم میاد ناراحتم میکنه

تو وقتی یادت میاد خودت اذیت میشی نه اون. اما بهش بی محلی کنی حتی اگه به روت نیاره تو دلش ناراحته از بی توجهی. خوبیاتو جای دیگه خرج کن که قدر بدونن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر منی دختر .... اینا همش بخاطر تروماهای بچگی هست توروخدا مثل من نباش بیچاره میشی تو ارزشمندی ؛ او ...

میدونم 

میدونم کلی طرحواره حل نشده دارم

میدونم رفتارام نرمال نیست

درست میگی کاملا

ول کن اصلا محل نده، اینجور آدما لایق محبت نیستنمادرشوهر منم به عروس عموی شوهرم خیلی محبت می کنه انگا ...

اوهوم 

اونم کلی رفیق داره

کلی رابطه خفن دوستانه

همه ارزشمندتر از عروسشونه

تو وقتی یادت میاد خودت اذیت میشی نه اون. اما بهش بی محلی کنی حتی اگه به روت نیاره تو دلش ناراحته از ...

حس میکنم وقتی پیامی از من میبینه مثلا تو اینستا 

یا استوری

حس میکنم تنفرش بیشتر میشه

تو بگو یه ابریک بابت استوری های مثلا تبریک دار بگه

محاله محاله

حتی لایکم نمیکنه

فاتحه فرستادم جنت مکان ان شالله ..همنشین اهل بیت

ممنونم عزیزم🌹 

ان شاءالله داغ عزیز نبینید 

برای حاجت دلمون توحید میخونی 

ان شاءالله به حق صاحب الزمان حاجتروا 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اوهوم اونم کلی رفیق دارهکلی رابطه خفن دوستانههمه ارزشمندتر از عروسشونه

همون بهتر که برن با غریبه ها دوست بشن خاک بر سرا، بازم میگم بدون عذاب وجدان بی محلی کن انگاری اصلا شوهرت خواهری نداره

مجرده

میگم شاید حسادتش میشه یکم 

شاید اگه ان شاءالله ازدواج کنه بهتر بشه اخلاقش 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
حس میکنم وقتی پیامی از من میبینه مثلا تو اینستا یا استوریحس میکنم تنفرش بیشتر میشهتو بگو یه ابریک با ...

من راهای ارتباطی با این آدما رو می‌بندم. اینستا ندارم البته ولی تو تلگرام و واتساپ کلا ازمخاطبام پاکشون می‌کنم. دیگه وضعیت و آخرین. بازدید و حتی عکس پروفایلشونو نمی‌بینم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من راهای ارتباطی با این آدما رو می‌بندم. اینستا ندارم البته ولی تو تلگرام و واتساپ کلا ازمخاطبام پاک ...

منم هایدش کردم 

نمیتونم ریمو کنم به خاطر نون و نمک 

و دنبال جنگم نیستم واقعا

بنظرم از حسادت نیستکلا از من خوشش نمیادحس میکنه محبتام از رو چاپلوسیهمنم رها کردم کلا

بهترین کار همینه عزیزم 

به خدا باور کن راحت‌تری این طوری