2777
2789
عنوان

من زنداداش یه خواهر شوهر عجیبم…

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچند به کادوی مناسبتی مثل تولد و روز معلم و اینا اعتقاد ندارم ولی تو خیلی مهربونیاونم طینتشه دیگه. ...

باور کن خیلی چیزارو نگفتم

میرفتم مسافرت حتما سوغات می اوردم

نمیدونم زمستون میشذ حتما یه کادو زمستونه میدادم 

الکی باهاش چت میکردم یکم خودمونی بشیم

ولی نشد

وقعا متاسفم عزیزم چه حرکت زشتی کرده

اره اینجوریاست 

اصلا ادم مهمی نیستن ک بخای بخاطرشون خودتو نازاحت کنی. هر چی دور باشی ازشون زندگی اسوده تر و ارامش بیشتری داری.

محبتاتم خرج همسرت کن. کادو میخری براس ک چی بشه؟ 

تبریک میگی ک چی بشه. حالا اون نمیگه و نمیخره چیزی از زندگیش کم شد. 

باور کن خیلی چیزارو نگفتممیرفتم مسافرت حتما سوغات می اوردمنمیدونم زمستون میشذ حتما یه کادو زمستونه م ...

تو تلاشتو کردی. قلبش سخته دیگه. برای آرامشت بیخیالش شو. 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اینایی که اینجورین. بدون تا آخر عمر همینن. تغییری نمیکنن. منم نزدیک 15 ساله دارم میبینم. خودتو خسته ...

ببین من خیلی خودمو نقد میکنم

یعنی اصلا آدم خودپسند و مغروری نیستم

انقدرررر نشستم از دیدگاه اون همه چیو نگاه کردم

خیلی جاها خودمو مقصر کردم و سعی کردم جبران کنم

ولی واقعا نمیدونم چرا

من که انقدر بد نبودم که نخواد منو ببینه

لطفا قدر خودت رو بدون خدمات اضافه نده . نه بخاطر اینکه اونا متوجه نمیشن نه؛ چون روحت خسته میشه ؛ روابط انسانی دوسویه هست؛ وقتی مدام به یکی محبت کنی و چیزی نبینی  روحت خسته میشه خستگی روح رو اعتماد به نفست تاثیر میذارن

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مگه گدای محبتی عزیزم بخدا شرایط من بدتر از توعه؛ من به شدت احمق تر از شما بودم چون فکر میکردم همه با ...

گدای محبتم نیستم ولی وقتی میبینم داداششو دوست داره ولی من مانع این محبت میشم

حس خوبی ندارم

اونجا هم میریم به احترام داداشش سعی میکنه منو نادیده نگیره

گدای محبتم نیستم ولی وقتی میبینم داداششو دوست داره ولی من مانع این محبت میشمحس خوبی ندارماونجا هم می ...

چقدر منی دختر .... اینا همش بخاطر تروماهای بچگی هست 

توروخدا مثل من نباش بیچاره میشی 

تو ارزشمندی ؛ اون اگر بردارش رو میخواد خب بچسبه بهش 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اره اینجوریاست اصلا ادم مهمی نیستن ک بخای بخاطرشون خودتو نازاحت کنی. هر چی دور باشی ازشون زندگی اسو ...

نه والا 

چمیدونم 

من تو زندگیم با کسی قهر و دشمن نبودم

همش میگم حیفه 

ما که حرمتی رو نشکوندیم 

ما که تو بهش نگفتیم

ما که یه بی ادبی خیلی خیلی کوچولو هم نکردیم

چرا چشم دیدن منو نداره

خب خیلی وقته حتی صداشو هم نشنیدم پیامامو میبینه جواب نمیده منم دیگه پیام نمیدم دلمو شکونده

ول کن اصلا محل نده، اینجور آدما لایق محبت نیستن

مادرشوهر منم به عروس عموی شوهرم خیلی محبت می کنه انگاری اون عروسشه، امروز پسر ۹ ساله ام می گفت مامان از مادرجون بدم میاد چرا انقدر فرق می ذاره به تو که عروسشی بی محلی می کنه به فلانی که غریبه است محبت می کنه 

لطفا قدر خودت رو بدون خدمات اضافه نده . نه بخاطر اینکه اونا متوجه نمیشن نه؛ چون روحت خسته میشه ؛ روا ...

اره عزیزم 

همینه 

خسته شدم‌

من خیلی دلم یه تبریک کلامی بود برا تولدم 

گذاشت یه روز بعدش پیام داد 

اونم بخاطر داداشش

چون میدونه که میفهمه این چیزارو 

اما دیگه بیخیال شدن