2777
2789
عنوان

یکی از دوستام وقتی درد و دل میکنه همش جمع میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 98 پست
این ازحسادته ..ولی وقتی حرف میزنه تو بگو منکه راضی ام به رضای خدا خداروشکر مشکلی ندارم..نه سیخ میسوز ...

میگم دیگ

والا خسته شدم‌ازش

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

دقیقا منم دلم واسش میسوزه ولی تاثیر بدی روم داره حرفاش

خدا منو ببخشه ولی چاره این ادما مرگه درست نمیشن از بس منفی نگرن

من و یکی دیگه از دوستام خیلی باهاش حرف زدیم درست نشد 

حتی یکبار انقدر دوستم کفری شد گفت منو هایدی اینجوری نیستیم خانواده خوبی داریم راضیم ولی بعد چند وقت بازم همونجوری جمع می‌بست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعییی خواهر واسه منم شاید ی همچین چیزی باشهمن ک کلا بی تفاوتم از ادما انتظار ندارم حتی خوشیاش با بقی ...

من ادمیم که خیلی رکم...یعنی یک چیزی منو ناراحت کنه قشنگ میگم که فلانی من از فلان حرفت ناراحت میشم دیگه تکرارش نکن..و این بحث تموم میشه

اما این اصلا اینطوری نیست...یهو ناراحت میشه می‌ره تو خودش حالا تو خودتو بکش که چی شده چرا اینطوری شدی چیزی ناراحتت کرده؟حرفی زدم؟هی میگه نه چیزی نشده..بعد روز بعدش میاد میگه حوصله نداشتم فقط، خب چی میشد همون موقع میگفتی نه حوصله ندارم؟

که نرینی تو حال و هوای ما

ادم‌حساسیم نه کسیو ناراحت میکنم و بهش حس بد میدم و دوست دارم متقابل باشه این رفتار

نکه بری با بقیه بگو بخند کنی و یادت نباشه کی تو سختیا کنارت بود...اعصابم ازش خورده امشب خوبه تاپیک زدی باز حرفامو به یکی گفتم والا داشتم له میشدم:)

خیلی رابطه نزدیکی باهاش ندارم یعنی اون با من دوسته بیشتر چون تنهاست عذاب وجدان میگیرم کنارش نباشم

پس تاوان عذاب وجدانت همین رنجیه که میبری. حاضری خودت زحر بکشی ولی از یه آدم بیمار فاصله نگیری. دو روز دیگه میای تاپیک میزنی افسردگیمو چطور درمان کنم

خدا منو ببخشه ولی چاره این ادما مرگه درست نمیشن از بس منفی نگرنمن و یکی دیگه از دوستام خیلی باهاش حر ...

وای منفی نگر رو خوب گفتی یعنی همیشه در حال ناله همیشه درحال نا امیدی ی روز از زندگی این ادم ب خوبی نگذشته تو خوب ترین لحظات همیشه ی چیز منفی میگه واقعا ناراحتم میکنه از ی طرف دلم واسش میسوزه چون حس میکنم افسرده اس از طرف دیگ نمیتونم باهاش کنار بیام

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من ادمیم که خیلی رکم...یعنی یک چیزی منو ناراحت کنه قشنگ میگم که فلانی من از فلان حرفت ناراحت میشم دی ...

وای چقدر سخته طی کردن با این ادما 

والا من یکی حوصله کشیدن ناز خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ . اونم رفیق ن دوست پسر

هی بخوای بگی پرنسس چته مشکلت چیه

این دوست منم دقیقا همینجوریه یعنی بعضی وقتا حس میکنم فک کرده من نامزدشم . همش باید حواست باشه ی چیزی‌میگی خانوم‌ به تریپش برنخوره . حالا من خودمم اینطوریم ک خیلییییی کم ناراحت میشم ولی بشمم میگم ب طرف اما ینن ادما طی کردن باهاشون سخته 

پس تاوان عذاب وجدانت همین رنجیه که میبری. حاضری خودت زحر بکشی ولی از یه آدم بیمار فاصله نگیری. دو رو ...

والا همین الانشم افسرده ام🥲مرسی بابت نظرت

باهاش کات کن😂

طلاق میگیرم🤣

وای منفی نگر رو خوب گفتی یعنی همیشه در حال ناله همیشه درحال نا امیدی ی روز از زندگی این ادم ب خوبی ن ...

افرین انقدر هم مشکلشون و بزرگ میکنن به چشم ما جدی میاد ولی دقت کنیم چیز مهمی نیست 

مثلا دوست من خانوادش از لحاظ مالی بهش میرسن از لحاظ عقاید تقریبا باهم جورن ،کلی کلاس و اینا ثبت نام میکنه و.... خب همه اینا ویژگی مثبته ولی چشمش نمیبینه 

افرین انقدر هم مشکلشون و بزرگ میکنن به چشم ما جدی میاد ولی دقت کنیم چیز مهمی نیست مثلا دوست من خانو ...

دقیقا اینم همینجوریه

وای منفی نگر رو خوب گفتی یعنی همیشه در حال ناله همیشه درحال نا امیدی ی روز از زندگی این ادم ب خوبی ن ...

به قول دوستمون از حسادت هم هست چون خودشون شاد نیستن دوست ندارن ما ها هم شاد باشیم اینجوری جمع میبندن که باهم بدبخت باشیم