2777
2789
عنوان

یکی از دوستام وقتی درد و دل میکنه همش جمع میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 98 پست

آره درک میکنم

مثلا منم یه بار یکی از فامیلامون یه بحثی پیش اومد یهو گفت همه که من و تو نیستن به زمین چسبیدیم منظورش این بود قدمون کوتاهه😐حالا من 160م اینقدم کوتاه نیستم😂 وای من و میگی اینقد ناراحت و عصبی شدم هنوزم بعد چندسال یادم نرفته من دیگه سعی میکنم باهاش همکلام نشم

عزیز من تو با قدت مشکل داری چرا منو میندازی وسط

دوست منم اینجوریه ارتباطمو کم کردم خیلی تاثیر بدی میذاشت بیشتر دلم برای اون میسوخت که شرایط من خدارو ...

دقیقا منم دلم واسش میسوزه ولی تاثیر بدی روم داره حرفاش

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درک میکنممثلا منم یه بار یکی از فامیلامون یه بحثی پیش اومد یهو گفت همه که من و تو نیستن به زمین ...

وای خیلی حس بدیه مرسی ک فهمیدی 😭😭حالا فکر کن یکی هر دقیقههههه اینارو بهت بگه یعنی من باهاش حرف ک میزنم نابود میشم😂🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بعضیا اینطورن دوست ندارن یکی دیگه شاد باشه انگار میخوان القا کنن تو هم مثل من … مثلا بگو خودتو ناراح ...

مرسی از راهکارت عزیزم اره باید اینجوری بگم ک ناراحتم نشه

باز خوبه فقط با خودت درد و دل می‌کنهبرا ما که تا حالش خوب شد چسبید به بقیه فقط چصناله هاش برای ما بو ...

هعییی خواهر واسه منم شاید ی همچین چیزی باشه

من ک کلا بی تفاوتم از ادما انتظار ندارم حتی خوشیاش با بقیه هم باشه ناراحت نمیشم

خیلی رابطه نزدیکی باهاش ندارم یعنی اون با من دوسته بیشتر چون تنهاست عذاب وجدان میگیرم کنارش نباشم

منم یه رفیق دارم خودم ازدواج کردم اون یزرگتره هنوز ازدواج نکرد تا یکی ازدواج میکنه میگه ما چه بدبختیم ما چه کم شانسیم درصورتی که خودم متاهلم وهیچ مشکلی ندارم..همش حس میکنم بدبختی ومیخاد بچسبونه به من...

وای خیلی حس بدیه مرسی ک فهمیدی 😭😭حالا فکر کن یکی هر دقیقههههه اینارو بهت بگه یعنی من باهاش حرف ک م ...

والا من خداروشکر خیلی کم میبینمش

بنظرم رک بهش بگو مثلا درباره هیکل نظر داد بگو عزیزم من با هیکیلم مشکلی ندارم اگرم نمیتونی کلا کم کم رابطتو باهاش کم کن 

خیلی بدن آدمای اینجوری

منم یه رفیق دارم خودم ازدواج کردم اون یزرگتره هنوز ازدواج نکرد تا یکی ازدواج میکنه میگه ما چه بدبختی ...

وای اره دقیقا اینم همینجوریه

مخصوصا سر ظاهر خیلی میزنه تو سرم اعتماد ب نفسم نابود شد

ولی خب دلم واسش میسوزه چ کنم

اره منم قصد ندارم چیزی بگم ولی از حرف زدن باهاش انرژی منفی میگیرم حقیقتا

عزیزم دوست بودن منافاتی با دفاع از خودتون و احساستون نداره بدون عصبانیت و در نهایت آرامش وقتی موردی رو جمع می‌بنده که در شما نیست   رک و مودب بگید که من اینطور نیستم 

والا من خداروشکر خیلی کم میبینمشبنظرم رک بهش بگو مثلا درباره هیکل نظر داد بگو عزیزم من با هیکیلم مشک ...

اره انرژی منفی خالصن

عزیزم دوست بودن منافاتی با دفاع از خودتون و احساستون نداره بدون عصبانیت و در نهایت آرامش وقتی موردی ...

مرسی از نظرت گلم❤️

وای اره دقیقا اینم همینجوریهمخصوصا سر ظاهر خیلی میزنه تو سرم اعتماد ب نفسم نابود شدولی خب دلم واسش م ...

این ازحسادته ..ولی وقتی حرف میزنه تو بگو منکه راضی ام به رضای خدا خداروشکر مشکلی ندارم..نه سیخ میسوزه نه کباب