2777
2789
عنوان

یکی از دوستام وقتی درد و دل میکنه همش جمع میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 98 پست
اونکه خودش خیلی خیلی ازم فاصله گرفته اما من خیلی فشارم اومده که چرا تموم توجهم و خرجش کردم که مثلاً ...

بیخیال بابا مدرسه از دخترای سمی هست چون هنوز ب بلوغ فکری نرسیدن کلی دیوونه بازی در میارن منم هر روز از دست دوستام‌گریه میکردم ولی الان همونایی ک از دستشون گریه میکردم ادمای سالمی شدن یعنی‌میگم ی بخش زیادیش ب اقتضای سنه ولی توهم ولش کن همچین ادم سمی ای لیاقتش بودن با هموناست خوشیاش با اوناست بزار بی حوصلگی‌و غصه هاشم اونا بکشن رهاش کن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بیخیال بابا مدرسه از دخترای سمی هست چون هنوز ب بلوغ فکری نرسیدن کلی دیوونه بازی در میارن منم هر روز ...

دیگه از این به بعد می‌خوام بچسبم به درسم این آدم بی لیاقت و ولش کنم...هروقت نرم از خودش بیشتر میشه دیگه چصی میاد تو مدرسه باهام

حسودع بدبخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از این به بعد می‌خوام بچسبم به درسم این آدم بی لیاقت و ولش کنم...هروقت نرم از خودش بیشتر میشه د ...

اره ولش کن هیچکس ارزش نداره ک از درست بزنی بخاطرش اینو ول کن لیاقت نداره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اره ولش کن هیچکس ارزش نداره ک از درست بزنی بخاطرش اینو ول کن لیاقت نداره

مرسی که به همه پیام با حوصله جواب دادی:)

ایشالا انرژیت و فرکانست بره بالا آدمای مثبت جذبت یشن و آدمای منفی دورت نباشن:))

مرسی که به همه پیام با حوصله جواب دادی:)ایشالا انرژیت و فرکانست بره بالا آدمای مثبت جذبت یشن و آدمای ...

مرسی عزیزم وظیفم بود مگه چیکار کردم درخواست دوستیت روهم‌قبول کردم هروقت خواستی باهام حرف بزن 

انشالله دور خودتم پر از ادمای مثبت باشه♥︎

مرسی عزیزم وظیفم بود مگه چیکار کردم درخواست دوستیت روهم‌قبول کردم هروقت خواستی باهام حرف بزن انشالله ...

فدات بشم من مهربونم:)

قلب خیلی بزرگی داری که با وجود مشکلات و دغدغه هایی که ممکنه توی زندگیت داشته باشی اینقدر خوب به همه گوش میدی و بهشون حس بدی نمیدی...قدر خودتو بدون و مواظب خودت باش🤍

فدات بشم من مهربونم:)قلب خیلی بزرگی داری که با وجود مشکلات و دغدغه هایی که ممکنه توی زندگیت داشته با ...

هیچکس تابحال اینجوری ازم تشکر نکرده بود تازه واسه کاری ک اصلا جای تشکر نداشت😍🥺قطعا توعم خیلی دختر خوبی هستی ک انقدر انرژی میدی🫠❤️مراقب خودت باش منتظرتم بازم حرف بزنیم

هیچکس تابحال اینجوری ازم تشکر نکرده بود تازه واسه کاری ک اصلا جای تشکر نداشت😍🥺قطعا توعم خیلی دختر ...

اتفاقا توی زندگی های الان، اینکه یکی برات وقت بزاره و بهت گوش بده یکی از ارزشمندترین کارهاست که باهاش می‌تونه نجاتت بده از هیولاهای توی مغزت..

از انرژی حرفات منم انرژی گرفتم🤍

بهترینها برای تو...حتما با هم دیگه صحبت میکنیم منتظرم باش🫂

اتفاقا توی زندگی های الان، اینکه یکی برات وقت بزاره و بهت گوش بده یکی از ارزشمندترین کارهاست که باها ...

چ قلم زیبایی داری😍😍😍موفق باشی دختر کوچولو💖