2777
2789
عنوان

یکی از دوستام وقتی درد و دل میکنه همش جمع میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 98 پست
وای چقدر سخته طی کردن با این ادما والا من یکی حوصله کشیدن ناز خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ . اونم رفیق ...

دقیقا

اینجوریم که یا اگه میخوای رفیق باشی و اسم خودتو بذاری رفیق،،کامل باش یا اصلا نباش

بعضی وقتا نگاش میکنم و ازش متنفر میشم بابت حسای بدی که بهم میده...نگاش میکنم و ازش بدم میاد بابت تموم انرژی منفی هایی که بهم میده...

همش باید حواسم باشه از چیزی ناراحت نشه یا بچه ها ناراحتش نکنن بعد اون!یک بار نشده وقتی مبیینه ناراحتم ازم بپرسه چته مشکلت چیه؟!

تازه وقتایی که ناراحتم معتقده نباید باهام حرف بزنه چون ناراحتش میکنم:/

همش می‌خوام ازش فاصله بگیرم اما خب از اونجایی که ما یک روزی به هم خیلی اعتماد داشتیم و درد و دل میکردیم میترسم عقده ای بازی دربیاره..

از خودم یک وقتایی میپرسم چرا الان با این دوستی؟

چون حس میکنم اون رفیقمه اما من براش رفیق نیستم و اون حالا که روحیشو به دست آورده میخواد با آدمای دیگه ای رفیق بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول دوستمون از حسادت هم هست چون خودشون شاد نیستن دوست ندارن ما ها هم شاد باشیم اینجوری جمع میبندن ...

اره اینم میتونه باشه🥲🥲🥲مرسی از حرفات گلم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

همکلاسی هستین یا چی؟

همکلاسی بودیم قبلا الان ۲ ساله فارغ التحصیل شدیم مجازی در ارتباطیم دوتا شهر مختلفیم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

دقیقااینجوریم که یا اگه میخوای رفیق باشی و اسم خودتو بذاری رفیق،،کامل باش یا اصلا نباشبعضی وقتا نگاش ...

برای خودت کار بتراش بگو سرم شلوغه 

قطع ارتباط کامل نکن فقط ارتباطتتو کم کن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
همکلاسی بودیم قبلا الان ۲ ساله فارغ التحصیل شدیم مجازی در ارتباطیم دوتا شهر مختلفیم

خب خداروشکر کم کم میتونی رابطه رو قطع کنی  

پیام میده جواب نده یا دیر جواب بده خودش کم کم سرد میشه

دقیقااینجوریم که یا اگه میخوای رفیق باشی و اسم خودتو بذاری رفیق،،کامل باش یا اصلا نباشبعضی وقتا نگاش ...

اوت قسمتی ک گفتی چون بهم اعتماد داشتیم‌میترسم الان عقده ای بازی در بیاره دقیقا میفهممش من قبلا با یکی از دوستام اینجوری بودم خیلی ترس داشتم ولی الان تصمیم‌ گرفتم دیگ سفره دلمو با کسی باز نکنم 

توهم بنظرم کم کم ازش فاصله بگیر یهویی نیاز نیست تهاجمی عمل کنی یا با دعوا قطع ارتباط کنی . همینکه دیگ کم پیام‌بدی کم حرف بزنی کم‌بری بیرون تو بلند مدت میشه قطع ارتباط 

همکلاسی هستیم و کنار هم میشینیم،،اما همش سرش پیش بغل دستیشه و اصلا انگار منی توی کلاس وجود نداره

این خیلی بده هر روز هم مجبوری ببینیش😑ایکاش جاتو عوض میکردی

اوت قسمتی ک گفتی چون بهم اعتماد داشتیم‌میترسم الان عقده ای بازی در بیاره دقیقا میفهممش من قبلا با یک ...

اره باید همین کار رو کنم اما مشکل اینجاست همکلاسی هستیم و کنار هم میشینیم و من فقط با خودش صمیمی هستم و الان نصف کلاس رو ماشالا دوستای جون جونیش کرده و اصلا...

هوف...حس میکردم مثل خواهرم بهم نزدیکه نمیدونستم اینقدر عقده ایه...امروز توی مدرسه از عصبانیت اشکم در اومد نیامد یک عذر خواهی بکنه

رشتمم نظریه ۱۷ سالمه ذهنم یک روز که درگیر میشه یک دنیا از درس هام عقب میمونم

واس خدایا درکم میکنیمثلا من لاغرم خیلی خوش هیکلم با وجود اینکه اصلا ن ورزش دارم ن رژیم، سینه و باسن ...

بابا میخواسته بگه میدونم توهم ی اذیتایی تو زندگیت داری میخواسته بات همدردی کنه مثلا نیومده بگه خب مثلا تو‌خوبی اندامت عالیه من چاقم اونوقت میگفتی حسودی میکنه عجبااااا

اره باید همین کار رو کنم اما مشکل اینجاست همکلاسی هستیم و کنار هم میشینیم و من فقط با خودش صمیمی هست ...

پس تو هر روز میبینیش حسابی اذیتی بنظرم اول جاتو عوض کن بعدم دیگ باهاش نگرد زنگ تفریح و ایناهم خودت یطوری بپیچون اگ ادم‌باشه خودش دوری میکنه

بابا میخواسته بگه میدونم توهم ی اذیتایی تو زندگیت داری میخواسته بات همدردی کنه مثلا نیومده بگه خب مث ...

نمیگم حسودی میکنه کلا بحثم اندام و ظاهر ایناهم‌ نیست ولی خب اعتماد ب نفسمو‌ گرفته نا خودآگاه خودمو از بقیه پایین تر میگیرم انقدد هر روز راجب نقص و کاستی هامون حرف زدیم 

پس تو هر روز میبینیش حسابی اذیتی بنظرم اول جاتو عوض کن بعدم دیگ باهاش نگرد زنگ تفریح و ایناهم خودت ی ...

اونکه خودش خیلی خیلی ازم فاصله گرفته اما من خیلی فشارم اومده که چرا تموم توجهم و خرجش کردم که مثلاً این خانوم حالش بهتر بشه الان که حالش خوب شده از من فاصله میگیره...

خیلی اذیتم توی مدرسه...