مثلا میگه ما ک بدبختیم ما ک ساده ایم ما ک شانس نداریم .اخر سر ما فلان میشیم
ما ک کمبود محبت داریم
هرچی مشکل خودش داره ی ما میچسبونه بهش من اوایل مشکل نداشتم ولی دیگ دارم اذیت میشیم نمیدونم چیکار کنم اخه یطوریه یهویی وسط درد و دلاش بگم ن من مشکلی ندارم فقط خودت هستی
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
مثلا منم یه بار یکی از فامیلامون یه بحثی پیش اومد یهو گفت همه که من و تو نیستن به زمین چسبیدیم منظورش این بود قدمون کوتاهه😐حالا من 160م اینقدم کوتاه نیستم😂 وای من و میگی اینقد ناراحت و عصبی شدم هنوزم بعد چندسال یادم نرفته من دیگه سعی میکنم باهاش همکلام نشم
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره درک میکنممثلا منم یه بار یکی از فامیلامون یه بحثی پیش اومد یهو گفت همه که من و تو نیستن به زمین ...
وای خیلی حس بدیه مرسی ک فهمیدی 😭😭حالا فکر کن یکی هر دقیقههههه اینارو بهت بگه یعنی من باهاش حرف ک میزنم نابود میشم😂🤣
بعضیا اینطورن دوست ندارن یکی دیگه شاد باشه انگار میخوان القا کنن تو هم مثل من … مثلا بگو خودتو ناراح ...
مرسی از راهکارت عزیزم اره باید اینجوری بگم ک ناراحتم نشه
باز خوبه فقط با خودت درد و دل میکنهبرا ما که تا حالش خوب شد چسبید به بقیه فقط چصناله هاش برای ما بو ...
هعییی خواهر واسه منم شاید ی همچین چیزی باشه
من ک کلا بی تفاوتم از ادما انتظار ندارم حتی خوشیاش با بقیه هم باشه ناراحت نمیشم
خیلی رابطه نزدیکی باهاش ندارم یعنی اون با من دوسته بیشتر چون تنهاست عذاب وجدان میگیرم کنارش نباشم
منم یه رفیق دارم خودم ازدواج کردم اون یزرگتره هنوز ازدواج نکرد تا یکی ازدواج میکنه میگه ما چه بدبختیم ما چه کم شانسیم درصورتی که خودم متاهلم وهیچ مشکلی ندارم..همش حس میکنم بدبختی ومیخاد بچسبونه به من...
منم یه رفیق دارم خودم ازدواج کردم اون یزرگتره هنوز ازدواج نکرد تا یکی ازدواج میکنه میگه ما چه بدبختی ...
وای اره دقیقا اینم همینجوریه
مخصوصا سر ظاهر خیلی میزنه تو سرم اعتماد ب نفسم نابود شد
ولی خب دلم واسش میسوزه چ کنم
اره منم قصد ندارم چیزی بگم ولی از حرف زدن باهاش انرژی منفی میگیرم حقیقتا
عزیزم دوست بودن منافاتی با دفاع از خودتون و احساستون نداره بدون عصبانیت و در نهایت آرامش وقتی موردی رو جمع میبنده که در شما نیست رک و مودب بگید که من اینطور نیستم
والا من خداروشکر خیلی کم میبینمشبنظرم رک بهش بگو مثلا درباره هیکل نظر داد بگو عزیزم من با هیکیلم مشک ...
اره انرژی منفی خالصن
عزیزم دوست بودن منافاتی با دفاع از خودتون و احساستون نداره بدون عصبانیت و در نهایت آرامش وقتی موردی ...
مرسی از نظرت گلم❤️