2777
2789

موقع کنکورم ی کلاسی میرفتم دبیر شیمی م خیلی آقا بود😁

بعد همیشه منو با پسوند اخری فامیلم صدا میکرد و شخص دیگه ای اونجوری نمی‌گفت....😉

بعد تموم شدن کلاسها ی هفته بعد برای گوشیم پیامک آمد ک یکی همونجوری صدام زده بود و گفته بود سلام خانم فلانی...🥰

منم گفتم آره این استاد شیمیمه دلتنگ شده پیام داده میخواد خواستگاری کنه از این چرت و پرتا...😋😋

بعد ی هفته مشورت با دوستم ب این نتیجه رسیدم ک بعد اومدن نتایج کنکور جوابشو بدم تا ب درسم لطمه نزنه☺️☺️

چند وقت گذشت و اون شماره زنگ زد و من جواب ندادم🤪🤪... بعد همون شماره ب گوشی بابام زنگ زد گفت آقای فلانی چند بار ب شماره دخترتون زنگ زدم جواب ندادن🫠🫠

من مدیر مدرسه  شم 😳😳بیاید کمک ب مدرسه رو تسویه کنید😨😮

خلاصه چی فک میکردیم و چی شد🤣🤣

...

نهم ک بودم مامان دوستم سرویسمون بود ظهرا خیلی دیر میومد دنبالمون جوریک فق مادونفر میموندیم تو مدرسه با سرایدار

یمدت زد ب سرمون رو کاغذ باطله با خط کج و کوله چیزای ترسناگ مینوشتیم مث اینک شما نفرین شدین همتون ب زودی میمیرین و فلان😂 میچیبوندیم پشت درای کلاسا🤣 یا رو تخته ها و درا عکس جمجمه و ابنا میکشیدیم

کل مدرسه حتی معلما ترسیده بودن شده بود عین هاگوارتز😈😂🚶🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول ترم بود اولین جلسه کلاس ریاضی بود شنیده بودم استادش خیلی سختگیره رفتم سر کلاسی ک تو برنامه ترم بود دیدم خبری نیس کسی سر کلاس نیس،سراسیمه رفتم اموزش گفت جای کلاس عوض شده و ساختمون روبرو تشکیل میشه!!!منم دیرم شده بود سر مسئول اموزش داد و بیداد ک استاد ریاضی پوستم و میکنه 😱😱😱مسئول اموزش هی میگفت ن دخترم استاد ریاضی خیلی ادم خوب و مهربونیه هی تعریف و تمجید منم از اونور انکار ک نه شنیدم بداخلاقه و پوستم و میکنه دیر برم سر کلاس،دیدم مسئول اموزش رنگ ب رنگ شد🥴🥴🥴نگو بدبخت استاده همونه ک جلوش نشسته🥶🥶🥶دید کوتا نمیام خود استاده گفت استاد ریاضی منم😡😡😡🤣🤣🤣اقا هیچی دیگه تا اخر ترم میگفت من همون پوست کنم ک دوستتون میگه حواستون و جمع کنید😶

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!