2777
2789

سلام به همه 😍 

گفتم ببینم چند تا خانم رزمی کار داریم اینجا 😍 و اینکه رشتتون چیه و کمربندتون چیه ؟ 

و سوال اصلی اینکه تاحالا شده کسی مزاحمتون بشه و از خودتون دفاع کنید؟

اول خودم بگم: ووشو سبک ساندا، دان ۳ دارم، من برام پیش نیومده ولی شده دعوا کنم که یکی از همکلاسی ها به خانوادم حرف زد و منم بقول معروف رفتم براش 😂

ببخشید از چند سالگی رزمی کار میکنید رو قد تاثیر ندارن ورزش های رزمی مثل کاراته؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
ببخشید از چند سالگی رزمی کار میکنید رو قد تاثیر ندارن ورزش های رزمی مثل کاراته؟

من قبلا کاراته و تکواندو کار کردم ولی موفق نبودم ولش کردم ، دبیرستان رفتم ووشو ، 

راستش رزمی روی قد تاثیر داره ، ولی رشته تکواندو، بیشتر روی قد تأثیر داره چون فقط تکنیک پا داره و تاکیدش روی انعطاف، ولی اگر از رزمی به هر دلیلی علاقه نداری ژیمناستیک عالیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا کاراته و تکواندو کار کردم ولی موفق نبودم ولش کردم ، دبیرستان رفتم ووشو ، راستش رزمی روی قد ت ...

نه می‌خوام بچه هامو بذارم میترسم قدشون کوتاه بشه 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
نه می‌خوام بچه هامو بذارم میترسم قدشون کوتاه بشه

چه رشته ای میخوای بزاری؟ رشته های رزمی اصلا قد و کوتاه نمیکنن، یا همین ژیمناستیک، چون همشون تاکید روی حرکات کششی دارن و ۱۸۰ درجه پا رو باز کردن ، ولی از این لحاظ ژیمناستیک بهتر چونکه حرکات کششی بیشتری انجام میده و ماهیچه‌ ها و انعطاف هم بیشتر میشه و تقویت میشن، 

اونی که میگه ژیمناستیک قد رو کوتاه می‌کنه چون نمی‌خواد با بچه های سن پایین کار کنه، وگرنه هیچ مشکل قدی مطمین باش پیش نمیاد 

چه رشته ای میخوای بزاری؟ رشته های رزمی اصلا قد و کوتاه نمیکنن، یا همین ژیمناستیک، چون همشون تاکید رو ...

پسرم نه سالشه می‌خوام کاراته بذارم یا تکواندو ...

پسرم نه سالشه می‌خوام کاراته بذارم یا تکواندو ...

تکواندو بزارش، تکواندو چون تاکیدش روی پا هست برای قدش بهتره ، 

کاراته بیشتر حرکت دسته ، ولی تکواندو بیشتر روی تکنیک پا تمرکز داره، هم انعطاف هم قدرت پا، سبک کشور کره جنوبیه 

تکواندو بزارش، تکواندو چون تاکیدش روی پا هست برای قدش بهتره ، کاراته بیشتر حرکت دسته ، ولی تکواندو ب ...

ممنونم عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی سلامت باشی